|  01.04.2009, 19:45 | #1 | 
| Administrator Emeryt Creator Zarejestrowany: 08.04.2008 Skąd: Hollywood Płeć: MężczyznaPostów: 2,690 Reputacja: 12 |  TSP i eSims 

Na obu tych stronch widnieje informacja o połączeniu serwisów. Czy to prawda czy żenujący  żart prima aprilisowy? Mam nadzieję, że to to drugie...
		 | 
|   | 
|  | 
|  02.04.2009, 10:44 | #2 | 
| Zarejestrowany: 08.04.2008 Skąd: >London< Wiek: 28 Płeć: KobietaPostów: 605 Reputacja: 10 |  Odp: TSP i eSims 

Chyba nie, bo wciaz to jest...   Ktos z zalogi Nam to wytlumaczy?   
				__________________ Pomóż głodnym dzieciom! Kto mnie jeszcze pamięta?   [img]http://i42.************/2u6cs4z.jpg[/img] | 
|   | 
|  02.04.2009, 11:02 | #3 | 
| Zarejestrowany: 04.01.2008 Płeć: MężczyznaPostów: 313 Reputacja: 10 |  Odp: TSP i eSims 

Ja jestem przeciwko temu... ;/

__________________ W BUDOWIE | 
|   | 
|  02.04.2009, 11:31 | #4 | 
| Administrator Emeryt Creator Zarejestrowany: 08.04.2008 Skąd: Hollywood Płeć: MężczyznaPostów: 2,690 Reputacja: 12 |  Odp: TSP i eSims 

TSP jest nieaktywne od kilku miesięcy a eSims ciągle upada i zmienia image... To nie jest dobre połączenie a dodatkowo to oznacza odrzucenie połowy osób zajmujących się stronami. Zostaną trzy osoby z TSP a z eSims przejdzie cała redakcja. I strona przejmie niemiłą atmosferę z ES. Tak to pewnie będzie wyglądało a zmiany na stronie odbiją się na forum...
		 | 
|   | 
|  02.04.2009, 14:44 | #5 | 
| Zarejestrowany: 07.11.2007 Skąd: Polska Płeć: KobietaPostów: 1,338 Reputacja: 10 |  Odp: TSP i eSims 

Mnie się w ogóle nie chce otworzyć ani TSP, ani e-sims    . Jedynie pisze czas na zmiany. Ładowanie 2 % 
				__________________ | 
|   | 
|  02.04.2009, 14:59 | #6 | 
| Guest 

|  Odp: TSP i eSims 

No to może ja wyjaśnię   . Podjęliśmy decyzję o połączeniu stron, ponieważ TSP rzeczywiście było w dużym zastoju. Spowodowane jest to tym, że z redakcji odeszła główna administratorka strony, czyli oczywiście P_aula. Po dokładnej analizie składu naszej redakcji wyszło, że tak naprawdę nikogo tam nie ma ;]. Wtedy dostaliśmy dwie propozycje tzw. fuzji stron. Nie będę wymieniał drugiego serwisu, bo zaraz rozpocznie się wymienianie za i przeciw  . W każdym bądź razie lepszą ofertą wydała nam się propozycja serwisu eSims.pl. Teraz sprawa redakcji... Otóż jak wspomniałem wcześniej, z redakcji TSP nic nie zostało, wszyscy się porozchodzili  . Dlatego ze stareego składu zostaję tylko ja (UsBuzzer) oraz Uno. Jeśli chodzi o team eSims, to także przeprowadzimy analizę składu i aktywnych, wartościowych redaktorów przygarniemy do nowego serwisu. Wiadomo tylko, że jako administrator przechodzi do nas Fisz. Niewykluczony jest też nabór nowych redaktorów. Co do atmosfery: wierz mi, że na forum atmosfera zawsze będzie taka sama  . Tak było przy łączeniu SimsZone z Sims Grove, tak będzie i teraz. Co prawda planujemy małe zmiany, ale będzie można powrócić do starych ustawień. Naprawdę nie macie się czego obawiać. Strona zostanie utrzymana na poziomie starego serwisu TheSims.pl, z profesjonalną grafiką, odświeżonymi działami i częstymi aktualnościami. Na pewno się nie zawiedziecie i cierpliwie czekajcie na nowe THE SIMS POLSKA! | 
|  02.04.2009, 15:02 | #7 | 
| Zarejestrowany: 28.01.2008 Płeć: MężczyznaPostów: 3,273 Reputacja: 15 |  Odp: TSP i eSims 

Tylko proszę mi wytłumaczyć punkt po punkcie, czy wprowadzacie jakieś zmiany na forum, a jeśli tak- to jakie?

__________________ Evil is a Point of View | 
|   | 
|  02.04.2009, 15:41 | #8 | |
| Administrator Emeryt Creator Zarejestrowany: 08.04.2008 Skąd: Hollywood Płeć: MężczyznaPostów: 2,690 Reputacja: 12 |  Odp: TSP i eSims 

Dołączam się do pytania Giovanniego.  Cytat: 
   | |
|   | 
|  02.04.2009, 16:32 | #9 | 
| Guest 

|  Odp: TSP i eSims 

@Giovánni: na razie planujemy tylko dodać nową, simową skórkę forum w stylu nowego layouta TSP. Oczywiście będzie można powrócić do starych, a poza tym to tylko przypuszczenia, bo nie rozmawiałem o tym jeszcze z Uno   . @Dominic: oczywiście, inaczej nie zgodziłbym się na fuzję  . | 
|  02.04.2009, 18:37 | #10 | 
| Zarejestrowany: 20.10.2007 Skąd: Lublin Płeć: KobietaPostów: 2,069 Reputacja: 10 |  Odp: TSP i eSims 

A będzie można zostawić, jeśli się chce stary wygląd forum?
		 | 
|   | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |