![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
czy w the sims 3 są wózki dla dzieci ??
|
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie wiem, z 25 ;p i jeszcze z czapkami, opaskami etc. ale wszystkie sa okropne. ze cztery moze sa dluzsze, reszta taka do szyi/ramion.
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Czy można podróżować autobusem?Jakie są rozrywki na powietrzu?Łowienie ryb, piknik...co jeszcze?
|
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
autobusem, jako, ze jest jakis przystanek, komunikacja miejska i blabla? nie. w sumie chyba tylko dzieci jezdza autobusem do szkoly, ale nie jestem pewna, a tak to rowerem (jezeli jest blisko), taksowka lub samochodem, o ile masz.
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Rozrywki na powietrzu - ryby,piknik,szachy,basen,huśtawki,grill...I to chyba wszystko
|
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
A jak to jest z jedzeniem, zapełnianiem lodówki ? Tak jak w 1 było, czy tak jak w 2, a może inaczej?
|
![]() |
![]() |
#68 | |
|
![]() Cytat:
Opcja oświadczyn nie zależy od ilości punktów charyzmy, bo w momencie, kiedy mój sim się oświadczał miał zerowy poziom tej umiejętności... za to w cechach charakteru zaznaczyłam mu "rodzinny" i "romantyczny". Myślę, że wpływ na to mają cechy charakteru. Z pewnością, gdyby miał "unika zobowiązań", pewnie nie byłoby mu tak śpieszno do zaręczyn, a więc i ta opcja pojawiłaby się później albo... i wcale. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
co zrobić, żeby sim wybrał się na jogging?
|
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
To jak bierze się ślub??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|