![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Ogród przyznam się bez bicia był robiony tylko po to abyście mnie nie powiesili za jego brak
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładny, taki elegancki.
Tylko czyżbym nie zauwazyła kołyski? To małe dziecko śpi w tym wielgaśnym łóżku w syp. nr. 2 ? 8,5/10 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bryła nie bardzo mi się podoba, ogród - przy chodniku za dużo tych kwiatków, gdyby na niego nie wchodziły byłoby lepiej.
Salon jest nawet fajny, ale to na ścianie, dookoła niej mi się nie podoba, ale to chyba już taka tapeta co? Gabinet nie jest zły. Sypialnia - troche za ciemna, te kolory ścian i podłogi nie są za ciekawe. Druga sypialnia - nawet fajna. Łazienka jest brzydka, nic mi się w niej nie podoba. Kuchnia - jest ładna, jedynie dywan mi się tam nie podoba. Ogólnie - dom jest ładny, przytulny, jedynie łazienke dałabym do całkowitego remontu ![]() |
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Zostałam uwiedziona tym domkiem. Jest cudowny. Normalnie zakochałam się w tych zdjęciach nocą
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dom całkiem całkiem..ale jak dla mnie to okropna w nim ciemnia panuje. Nie wiem czy matka z dzieckiem chciałaby tam meiszkać (?) Niedojżałam kołyski dla dziecka...czyżby spało w tym wielkim łóżku w sypialni nr.2 ??
6,5/10 |
![]() |
#16 |
|
![]()
Ok, zabieram się do oceniania ;]
Bryła: nie przypadła mi do gustu, - Ogród: wspaaaniały ;] + Salon: tu takie jasne kolory [kanapa itp.] a nagle walisz takimi ciemnymi [blat i krzesła, może barek, nie wiem co to jest] ale... podoba mi się +/- Gabinet/Biuro: ciemno tu, ta lampa mi nie pasuje, nie lubię takich wzorków, ogólnie jakoś tak ciasno... - Sypialnia: biel i czerwień? i to łózko takie... +/- Sypialnia 2: jeżeli to ma być sypialnia dla dziecka, to tutaj za dużo zimnych kolorów, +/- Przedpokój: ujdzie, ale mogłeś [czy tam mogłaś] dać więcej zdjęć + Łazienka: wydaje się, że te kafelki są brudne, +/- Kuchnia: gdy na to patrzę, to wszystko wydaje się takie ściśnięte... no ale jednak mi się podoba, +/- Razem: 7 minusów, 7 plusów Czyli: no, domek ciekawy, ale jakaś krytyka musi być ![]() ![]() Ocena liczbowa: 8/10 Agh, ja to zawsze tyle krytyki ładuję... ![]()
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Kołyski jeszcze nie ma ponieważ lokatorkę dopiero co wprowadziłam i to na potrzeby zdjęć
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Dom ładny, ale bryła okropna. Nie pasuje mi również telewizor w salonie. Reszta ok. Ocena: 9/10
PS rób zdjęcia w dzień. kubuss |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Bryła kiepska, fajne wnętrza. Przeszkadzają mi strasznie nowoczesne przedmioty w tym domu. I czemu nie ma łóżka dla dziecka?
7/10
#20 |
Guest
|
![]()
zdjecia mi sie nie otwieraja wiec nie oceniam szczegolnie ale cos tam widze ze szykownie dosyc i elegancko : ]
jedyne co to te storczyk w kiblu mi tam nie pasuje XD |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|