Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.07.2009, 21:13   #61
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin MAXISA

Cytat:
Napisał rocktechnika Zobacz post
Chciało Ci się czytać to wszystko, co naskrobałam?
No, ba!
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.07.2009, 14:49   #62
Agorek69
Guest

Niektorzy sa zdziwieni, ze Mortimer w The sims byl doroslym, w The sims 2 byl emerytem a teraz nagle "odmlodnial". Odpowiadam- The Sims 3, chociaz jest kolejna czescia, to powraca do wczesniesjszych wydarzen, czyli jest tak jakby prequelem (chyba dobrze napisalam i wybaczcie brak polskich znakow)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.07.2009, 23:16   #63
Rosemarie

Reputacja: 10

Gram rodziną Keaton.Justine urodziła chłopca-Christiano.Christiano ma cechy leniwy i dobry.Jest ładnym o urodzie latynowskiej chłopcem.Najbardziej lubi muzykę(nie pamiętam) chińską potrawę i kolor szary.
[IMG]http://i30.************/ke7oec.jpg[/IMG]
Obecnie jest małym dzieckiem.
Justine osiągnęła cel w życiu,a Marty jeszcze nie,ale blisko.
Justine zaszła w kolejną ciążę,urodziła chłopca-Jareda.Jared ma cechy(nie pamiętam,dopiszę potem)
[IMG]http://i30.************/21d4s5t.jpg[/IMG]
Obecnie jest niemowlęciem.
Będę znowu starać się o nowe dziecko,jak Jared podrośnie do małego dziecka,mam nadzieję,że będzie to dziewczynka
Więcej o rodzinie Keaton ...
http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=117

Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 26.07.2009 - 23:21
Rosemarie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.07.2009, 14:31   #64
brzos

Reputacja: 11

Alto:

Vita jest maniaczką trollowania na forum, ogolnie omg, ledwo co przezyla naplyw 'wolnej woli', ktory im ostatnio zorganizowalam. widac, kobitka nie umie zadbac o siebie.
ten jej maz, schudl, biedak, zajmuje sie sam soba, teraz to juz pewnie emeryt jest. vita chyba tez.
no i ta ich corka, ktora jest juz prawie dorosla [nie mloda], hemm, zmienilam ja calkowicie, ale jej ryjca nic nie poprawi :/ styl ubierania sie... fryzura to juz calkiem. jest zonata i ma z mezem dziecko, kto to nie pamietam. syn jest niemowleciem, zostawilam ich na tym etapie.
i, uwzgledniajac to, ze caly czas gram w 'jednej grze', ze tak to ujme, to zycze im spokoju w swiecie niebieskim.
brzos jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.08.2009, 10:39   #65
Tapas
Guest

Ja na sims.wikia.com znalazłam drzewa genealogiczne z The Sims 2 i przenosze rodziny do trzeciej części. Teraz tworzę rodzinę Aspirant czy jakoś tak .

W rodzinie Bunch jest kolejny dzieciek. Nazywa się Sybil.

Ostatnio edytowane przez Tapas : 09.08.2009 - 10:47
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.08.2009, 12:08   #66
Makss99
Guest

Kent:Kim się ożeniła z cyklonem,a Piper i Liama zostawię w spokoju
Keaton:Marty zostawił ex żonę i bachora dla mojej simki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.08.2009, 12:16   #67
Ellie
Guest

u wolffow urodzila sie coreczka justine (postep historii ;p). thortnon osiagnal szczyt kariery biznesowej (?), a moja simka namowila go do rozowdu z morgana.
thortnon sie zestarzal i przeszedl na emeryture, a justine jest juz dzieckiem (i ma taka brzydka fryzure, wyglada jak facet, ale nvm)!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.08.2009, 19:38   #68
Madelaine
Guest

Ostatnio wziełam się za Sekemotów (??). Leighton ożenił się z... Ayeshą?? Wiem że spłodził jej córkę która aktualnie jest nastolatką xd, sam jest w wieku szkolnym, Yumi wyszła za Steela który się zestarzał, i adoptowali córkę Margarett ;D (też nastolatka).
Grałam także rodziną Simowicz z Riverview, i tak Beata jest młodą dorosłą, Fatima i Wadim jeszcze są dorośli i urodziła im się kolejna córka, Fanaa xd
Zauważyłam też gdy grałam Simowiczami, to w rodzinie Lobos urodziła się Candace, a później bliźniaczki Annmarie i Katy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.08.2009, 10:00   #69
brzos

Reputacja: 11

btw jeszcze nigdy nie adoptowałam dziecka w trojce

off
brzos jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.08.2009, 15:15   #70
Flavour
Guest

Różne wersje mialam, ale najlepsze z nich sa takie:
Pauline Wan bierze ślub z Hankiem, który tego samego dnia romansuje z Danką Landgraab, po czym Pauline go rzuca i bierze ślub z Leightonem, jest z nim w ciązy.
Claire Ursine rodzi córeczkę, wprowadza się do Frio i wywala Jareda z domu, bierze ślub z Colinem, Justine Keaton oczywiście rodzi synka, adoptowali córkę i rodzi im się kolejna dziewczynka. Thornton Wolff wywala Morgane z chaty i żeni się z miejscową lalunią Betty. Stiles Mc Graw i Tamara Donner biorą ślub, tamara rodzi bliźniaczki, po czym adoptowali jednego chłopca. Pierwsza córka - Hannah, wyrosła na bizneswoman, druga córka na policjantkę, synek ożenił się z holly alto która akurat jest w ciąży. Blair Wainwright i Cyk Sword ( bez tych pokemonowych znaczków) są zaręczeni, ale nic się z nimi nie dzieje konkretnego. Reszta głównie poumierała, lub dorasta samotnie. A! Bebe Hart i Chris Steel wzięli ślub i opiekują się córką Christopera, którą sam adoptował...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania