![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ach, też mi się taki marzy
![]() Ja oryginalnymi rodzinami nie grampoza Donem Lotario [? nie pamiętam nigdy jego nazwiska] bo akurat sobie wczoraj otoczenie pobrałam nowe. Otóż zmieniłam mu nieco fryzurę i zaczął brylować na początku w karierze dziennikarskiej jednak po wielu niekorzystnie podjętych decyzjach i 8 jednoczesnych związkach szef na tyle go "znielubił", iż wyrzucił go.......... Na chwilę obecną jest Burmistrzem ale pnie się na najwyższe stanowisko ![]()
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
zagłodziłem cwirów i zbankrutowałem przyjaciółki z pracy , wykończyli się same
|
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Chwilowo żyją jak chcą. Mortimer chyba dorósł, Kornelia i Gwidon (czy jakoś tak) poumierali...
Nie zajmuje się zbytnio rodzinami maxisa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Ci tlumacze... To Klememtyna Lada
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Trochę to jest bezsensowne, bo np. taka Kasandra Ćwir nie zdążyła się nawet urodzić (przyszły ojciec jest dopiero na etapie dziecka), a jej "rówieśniczka" (tak było w TS2) zaraz zostanie nastolatką
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
U mnie Michał Kawaler związał się z Holly Alto, a ten brat Klementyny/Kasi nie pamiętam jak mu było jest z Lisą Bunch. Mortimer chodzi na razie z Bellą, ale nie mogę ich w sobie zakochać. Zelda (ciotka Kasi) zakochała się w jakimś gościu z jej pracy.
|
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
Ja głównie gram swoimi rodzinkami, ale na samym początku moją Simkę Matyldę wydałam za mąż za Sima o nazwisku Elfman (nie pamiętam jego imienia), mają kilkoro dzieci (koło 7
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Madison VanWatson służy mi za przypadkową matkę ![]() ![]() ![]() ![]() Landgraabami nie grałam, Claire Ursine ma córkę (nie wiem, z kim, pewnie adoptowaną), Sam Seakemoto nie jest sam, mieszka z nim jakiś wyrostek, nie sprawdzałam, jakie między nimi są powiązania, poza tym co jakiś czas widzę informację, że ktoś zmarł, a ja ich nie znam (pewnie moje Simy tak ![]() ![]()
Nauka latania w trakcie spadania... Ostatnio edytowane przez rocktechnika : 09.07.2009 - 15:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Bachor tej całej Ursine, to dzieciak któregoś z Frio, a wyrostek u Sekamoto to jego dzieciak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
|
![]() Cytat:
![]() Jak wrócę od rodziców do mojego kompa i mojej gry, to posprawdzam, kto żyje, gdzie, jak i z kim ![]()
Nauka latania w trakcie spadania... Ostatnio edytowane przez rocktechnika : 10.07.2009 - 13:33 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|