![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Bryła też mi się nie podoba,bardzo ładny przedpokój połączony z salonikiem. Natomiast w saloniku nie podoba mi się ta sofa pod oknem i dywan.Strasznie mi się podoba kuchnia.Reszta też fajna.Ogólnie 9,5\10
|
![]() |
#23 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ogród mi się bardzo podoba.
Wnętrze domku też jest ładne ma taki swój klimacik ![]() 8/10 I mam pytanko dasz do pobrania ?
#24 |
Guest
|
![]()
mi tez sie podoba ogrodek najbardziej i sypialnie sa swietne oraz salonik taki klimatyczny
![]() |
![]() |
#25 |
Reputacja: 14
|
![]()
bryła fe, nudna, dach jest potwornie wielki, okna tak niedbale porozmieszczane, przynajmniej z zewnątrz. Drzwi wejściowe nie pasują, są takie rezydencyjno-pałacowe
![]() Wnętrze bardzo ciekawe, choć ten turkus na meblach troche za ostry i sztuczny. Jast bardzo przytulnie ![]() Ogółem: 7/10
#26 |
Guest
|
![]()
Bryła bardzo mi się nie podoba. Reszta jest fajna.
Powiedzmy że: 8/10 |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Czy ty chcesz, abym zawału dostała?
Ten dom jest cudowny,a ogródek najbardziej ![]() Klimat domu jest górski - chyba o to chodziło. Buduj dalej! Nie mogę się doczekać twojej kolejnej pracy ![]() 10/10 |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Bardzo Ładny Domek
![]() Szkoda,że tylko jedna sypialnia ![]() 10/10 Ja nie stety nie mam the sims3 |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
mi tam sie bardzo podoba 10 i jedno male pytanie jak ustawilas przedmioty na oknie??? czy jest na to jakis kod?
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
ładnie Ci to wyszło, wnętrza są bardzo klimatyczne, lecz zmieniłabym tekstury na ścianach - domek -napisałaś " jest w górskim stylu" a tutaj tego stylu nie widać, tak samo jest z dachem , nie pasuje do górskiego stylu i komin, który zewnątrz odstaje od całości, a w2ystrarczy go obudować ściankami i nie będzie już tak "straszył", meble zaś i urządzenie wnętrz bardzo mi się podoba.
Zapraszam też na : http://www.sims2design.pl/forum/index.php |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|