![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
hm, ten stadion wydaje mi się taki niedopracowany, niestarannie wykonany, robiony na szybko.
nie przypadł mi do gustu. |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
;O
Bardzo mi przykro, ale nie podoba mi się. Wszystkiego naćkane ile się da (szczególnie boisk do koszykówki). 5/10 - przecietne niestety A co do grania przez kobiety w koszykówkę- bardzo, ale to bardzo się mylisz ^.^ |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Cudu tu nie ma,niestety .
Wszystko takie przeciętne,jakby było robione na jedno kopyto. W przebieralniach podłoga i ściany są podobnego koloru.Jest tak..monotonnie. W łazience podobnie,ale już lepiej. Staraj się włączać oświetlenie,gdy robisz zdjęcia. Źle nie jest,mogłoby być o wiele lepiej,wystarczyłyby chęci ;p 5/10 |
![]() |
#35 |
|
![]()
Zgadzam się z Nysią.
Domek kompletnie nie przypadł mi do gustu, a to krzywe boisko do nogi mnie rozwaliło ![]() jednak gratuluję weny. ^^ Poza tym ubogie bryły mnie kompletnie wytrącają z równowagi. Hm... Miejmy nadzieję, że na przyszłość będzie lepiej 4/10 ;] plus za ogród ( 1 zdj. ) który na szczęście mi się w miarę spodobał ![]()
![]() |
#36 |
|
![]()
nie podoba mi sie. na boisku do pilki noznej zrobiles te linie krzywe, w przebieralni wszystko sie ze soba zlewa, w lazience to samo, ogolnie bad.
1/10
#37 |
Guest
|
![]()
Nie zbyt mi sie podoba.!
te boisko wogle mi sie nie podoba ![]() 6 |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Jakich dodatków potrzeba, aby działał ten obiekt?
|
![]() |
#39 |
|
![]()
Czas wolny
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Pomysł jest świetny tylko wykonanie niezbyt... a szczególnie boisko do kosza jest ble! Może zrobisz jakiś cmentarz?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|