![]() |
#161 |
Reputacja: 10
|
![]()
[...] i nie będzie sto razy przekładania dat tak jak było z oryginałem...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Reputacja: 15
|
![]()
![]() |
#163 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Przyznam szczerze, że jak narazie to w TS3 gram rzadko. A jak już włączę to wnerwia mnie jak wcześniej udekorowałam dom i robię wszystko od początku co zajmuje mi ok. 2 godz. Póżniej muszę schodzić z kompa ( który się okropnie tnie ) i okazuje się że nic takiego wspaniałego nie zrobiłam. Chciałabym żeby ten pierwszy dodatek był w stylu TS2 , bo przyznam szczerze , że jak narazie wolę dwójkę od trójki. Ale ostateczną decyzję podejmę jak wyjdą już wszystkie dodatki ![]() W trójce wnerwia mnie też to, że nie można nigdzie wejść i że nie ma też innych miast ( oprócz ściąganych ). To jest tandetne. Jak wyjdą Wymarzone Podróże to pierwsze miejsce w jakie wyjadę to będzie Egipt ![]() |
|
![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
![]()
Ja powiem szczerze tęsknię za trójką, ale nigdy w nią chyba nie zagram bo jak patrzę na trójkę i dwójkę to jest giga różnica.
W trójce wprowadzono kilka rodzajów czynności, co nasz sim chce w pracy, widok miasta itd. po prostu miodzio. Ale dwójka akurat miała lepszą grafikę ibyli ładni simowie w mieście ;/ teraz to tyle grubasów i krzywych twarzy i pączków yych... ale w dwójce tez nie bylo tak pieknie. Co do dodatku to chciałbym aby nie wydali więcej niż 6 dodatków i zmieścili niektóre rzeczy w jeden dodatek czyli żeby w wymarzonych podróżach były też pory roku, bo ja jakoś nie wyobrażam sobie ciepłych krajów ze samym słońcem xD |
![]() |
![]() |
#165 |
|
![]()
Mój facet pracuje w drukarni, i własnie robią ulotki gazetki dla Carrefoura
jest w nich napisane że w carrefour będzie od 12.11 w cenie 79,90 |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
|
![]()
Kupiłam dzisiaj na Allegro podstawę i czekam na nią, więc na razie nie spieszy mi się do dodatku, bo chcę trochę pograć bez niego (dwójkę kupiłam od razu z kilkoma dodatkami i niemal nie znam samej podstawy, tym razem chcę po kolei), ale przyznaję, że liczyłam na inną tematykę, oczywiście spodziewałam się, że w trójce też będą wakacje, bo zawsze są, ale na początek wolałabym coś do wykorzystania "na miejscu", jak w dwójce CW czy CPR, bo tu, ledwo się człowiek porządnie zapozna z otoczeniem, już ma wysyłać Sima w podróż
![]() Kupię na pewno, niezależnie od opinii, ale bez pośpiechu. Może, jeśli będzie mi szkoda pieniędzy, zamówię sobie jako prezent gwiazdkowy ![]() Ostatnio edytowane przez nmin : 26.10.2009 - 15:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Bardzo trudno znaleźć ładnego sima. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#169 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Ukazały się dwa nowe screnny z Francji
http://pl.thesims3.com/game/ep1/screenshots Niestety tak jak przypuszczałem na początku Francja wygląda najmniej imponująco i jakoś sprawia wrażenie takiej pustej , a cała wieża Eiffla jest postawiona gdzieś na odludziu zamiast w centrum miasta .] Ale z tego co widzę to ogólnie w tym dodatku dojdzie bardzo dużo nowych drzew , krzaków itp. co bardzo mnie cieszy ![]()
![]() |
#170 |
Guest
|
![]()
Ciekawe czy dojdzie licznik promili
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|