![]() |
#2542 |
Reputacja: 15
|
![]()
akurat niektórym działa poprawnie :/
Po za tym powinna pojawić się jakaś wzmianka o tym od EA. Chyba, że to kolejny judaszowaty chwyt: jak ktoś pobierze łatkę to nie ma wyboru- musisz kupić WP.
![]() |
#2543 |
Guest
|
![]()
O kurna.
![]() |
![]() |
![]() |
#2544 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z tą łatką w ogóle coś dziwnego bo w zmianach pisze między innymi, że dodano możliwość tworzenia piwnic i dachów w stylu pagody, które dochodzą w WP czyli zakładamy, że łatka do podstawki skoro dochodzi coś co jest w dodatku a nie ma w podstawowej wersji, jednak w dalszej jej części są wymieniane poprawki dotyczące Wymarzonych Podróży co by wskazywało, że łatka jest jednak przeznaczona dla dodatku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2545 |
Reputacja: 17
|
![]()
Słuchajcie po zainstalowaniu aktualizacji 1.6 jak wielu osobom Simsy mi się skiepściły, ale wczoraj po zainstalowaniu łatki 1.7 Simy zostały naprawione , a raczej błąd numer 16. Mam pytanie czy to normalne, że po tej aktualizacji przycina się gra, czasami zostają dźwięki przekazywane w opóźnieniu i czy teren wokół piwnicy zawsze jest czarny?
![]() |
#2546 |
Reputacja: 10
|
![]()
Teren wokół piwnicy jest czarny. Co do reszty to nie wiem, raczej nie powinno tak być, a o co dokładnie chodzi z tymi dźwiękami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2547 |
Reputacja: 17
|
![]()
Dźwięki już nieaktualne - same się naprawiły, ale mam inny problem. Ponieważ nie chcę mieć nagrobków na swojej parceli, a już mam dwa (zaraz przybędzie jeden), postanowiłem umieścić je na cmentarzu. Cmentarz w Sunset Valley jest brzydki i zaniedbany to stwierdziłem, że odświeżę jego interfejs. Dotychczasowe nagrobki były źle poustawiane (zajmowały sporo miejsca) to żeby je przesunąć wpisałem kod moveObjects on po czym go wyłączyłem. Następnie w nowo postawionych nagrobkach chciałem coś urozmaicić przed nagrobkiem chciałem dać mierzwę sekwojową (takie pokrycie terenu w sekcji różne), ale zamiast mierzwy na terenie maluje mi się jakaś ciemnoszara skała, okazało się, że tak samo jest z pokryciem terenu mierzwa "inna", staw i coś tam jeszcze z sekcji różne z działu pokrycia terenu i cały czas zamiast nich maluje się jakieś coś przypominające skałę a la "wyłupek" z sekcji kamienie z działu pokrycia terenu. Co mam zrobić? teren maluje się niepoprawnie.
![]() |
#2548 |
Guest
|
![]()
Czy po zainstalowaniu wymarzonych podróży Wam również gra włącza się tak strasznie długo? -.-
|
![]() |
![]() |
#2549 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Też zauważyłem , że wczytywanie trwa znacznie dłużej.
Szczególnie tych nowych okolic . Ale nie jest to aż takie drażniące trwa to dosłownie 30 sek dłużej niż normalnie przynajmniej w moim przypadku .
![]() |
#2550 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Gdzie mam zamieścić to nowe miasto Riverview?
I czy gra będzie działać poprawnie? Ps. A jakie rodziny tak mieszkają? Ostatnio edytowane przez Charionette : 24.11.2009 - 17:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|