![]() |
#122 |
Guest
|
![]()
A woóle to komuś udał się ten czar???
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanko: Jak dziecko może zdobyć magiczny składnik do swojej ładowarki? Wiem tylko że Pył Wróżek jest jak sie dziecko dużo bawi tym różowym pudełkiem, a jak np. ma zdobyć Muchomory?
|
![]() |
#124 |
Guest
|
![]()
Muchomory rosną w ogródku, gdy trochę posiedzi się na Krześle w kształcie grzybka
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Reputacja: 9
|
![]()
musisz kupic taki grzyb do siedzenia
![]() Smocze luski-musisz kupic smoka i go czesto czesac smocze lzy-musisz smoka czesto lazskotac
#126 |
Guest
|
![]()
Dzięki Megi i Kama, przydało sie. Od razu (po pięciu min. siedzenia) wyrosły mi muchomorki.
|
![]() |
#127 | |
Reputacja: 9
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#128 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() =)Cornelka(= ![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]()
Nie wiem może ktoś już zadał to pytanie, ale co dzieci mogą robić wogóle w abrakadabrowie??? Czy mogą pojedynkować sie??? I co w pojedynkach zwycięrza z czym??? Wiem tylko że jakaś tam burza jest chyba najsilniejsza... ale dokładnie nie wiem.
--------- na babeczke jakąś tam jest: pył chochlików, masło, proszek do pieczenia... a na nektar: winogrona, winogrona i żabi pot |
![]() |
#130 |
Guest
|
![]()
he he
![]() no ale maxis nigdy dzieci nie rozpieszczał - najbardziej pokrzywdzone były w randce - zakaz wstępu do miasta!! eh... przykro mi Basieńko że cie musiałam (musiałyśmy) rozczarować... a i jeszcze strasznie trudno im składniki zdobywać ileż można na tych purchwkach przesiadywać :? hej Kama2002 a to z tymi krzesłami stołowymi to jest niezła mysl dzięki!!! ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|