![]() |
#211 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
A spróbuję ten okrągły. Co do uniwersalnego klucza kupiłam go i włożyłam w jakieś drzwi, a nie miałam kształtu klucza taki jaki był potrzebny i tym samym ten uniwersalny zniknął z wyposażenia.
![]() |
|
![]() |
#212 |
Reputacja: 10
|
![]()
mi uniwersalny tez nie dziala :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie widzę tam żadnego okrągłego klucza, tylko ten półksiężyca, mogłabyś jakąś fotkę pokazać czy coś ?
Jeszcze jedno.... Jestem w Egipcie 4 raz.... od 2 razu od pewnego dnia nie ma sprzedawcy przedmiotów różnych o żadnych godzinach.... Simowie się denerwują, nic nie można kupić, co zrobić ? Nie pomaga wyjazd i powrót, sprzedawcy jak nie ma tak nie ma. ![]() Gdzie w Egipcie rybę mumie można złowić ?
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 07.12.2009 - 21:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#215 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
|
![]()
Gdzie znajdę mumię, która mnie przeklnie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Guest
|
![]()
W największej piramidzie jest ich kilka. Nie bierz ze sobą przysmaku mumii (niski poziom sztuk walki też pomaga).
U mnie poznikali w Chinach. Ostatnio edytowane przez HNL : 08.12.2009 - 10:13 |
![]() |
![]() |
#218 | |
|
![]() Cytat:
![]() W Sfinksie też mam wszystkie wybite i studnie już nie działają ![]() Ostatnio edytowane przez Mamełe : 08.12.2009 - 10:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Guest
|
![]()
Co do znikających sprzedawców... Od początku gry ani razu nie spotkałam pracownika kafejki we Francji. Pojawił się dopiero, jak miałam za zadanie kupić jakiemuś Simowi dwa steki. Później zniknęła sprzedawczyni książek w Egipcie... Zauważyłam, że po zainstalowaniu dodatku Simowie bardzo często się "zacinają", np. w trakcie rozmowy... Mimo, że mają potrzeby wszystkie na minimum, to nie da się ich ruszyć, działa dopiero "resetSim". Pewnie nasi sprzedawcy też się gdzieś pozacinali. Trzeba czekać na patcha, wkurzające to jest
![]() Odnośnie uniwersalnych kluczy: mogą one zastąpić tylko klucze o kształcie serca, półksiężyca i gwiazdy, nie mogą zastąpić natomiast kluczy nazywanych, np. Klucza do komnat służby. |
![]() |
![]() |
#220 |
Guest
|
![]()
Moja Simka zamieniła się w mumię - wystarczyły dwie noce w przeklętym sarkofagu. Było fajnie, ot taka nowość. Po kilkunastu simowych dniach zaczęło mnie denerwować jej wolne poruszanie się więc postanowiłam przywrócić jej pierwotny wygląd. No i tu pojawił się problem. Simka, owszem, wygląda normalnie natomiast dalej porusza się jak paralityk. Zabawne, ale na dłuższą metę denerwujące. Ktoś też miał może taki problem?
Dodam jeszcze, że podczas podróży Simka zachowuje się normalnie. [IMG]http://i48.************/x1en9j.jpg[/IMG] I jeszcze jedno pytanie. Kiedy składałam pierwszy sarkofag w grze pojawiła mi się na nim opcja "Przywołaj mumię". Akurat nie skorzystałam, zostawiłam sobie tą przyjemność na później. Ale potem ta komenda już nigdy się nie pojawiła (na żadnym z sarkofagów). Błąd, czy da się to jakoś rozwiązać? Ostatnio edytowane przez HNL : 08.12.2009 - 21:36 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|