![]() |
#202 |
Reputacja: 10
|
![]()
Słuchajcie, nie ma może jakiegoś moda, dzięki któremu można zmieniać simowi wiek? Chodzi mi konkretnie o dni do następnego etapu bo już mnie szlag trafia przez to odmładzanie się po powrocie z podróży, dzisiaj wracam z żonką, gościu prawie na początku grupy wiekowej, a żonkosia za 13 dni nowy etap... Kod set age nie działa, macie jakieś pomysły?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Dominic dlaczego uważasz, że te książki to straszne oszustwo ? Ja mam te, które wygrywało się do podstawy (nie wiem czy to te same) i działały bardzo dobrze. Nauczyłam Sima i je póki co wywaliłam, bo powodują błędy - brak książek z przepisami w krajach wakacyjnych i nauki o fotografowaniu itd....
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 06.12.2009 - 22:35 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]()
Pomocy! Francja - muzeum. Zdjęcie wszystko wyjaśni
![]() http://qwituszek.wrzuta.pl/obraz/196...T/screenshot-3 |
![]() |
![]() |
#205 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
|
![]()
Ja nawet nie zauważyłam, że Simy młodnieją po podróży, ale muszę to sprawdzić czy u mnie się tak dzieje. Swoją drogą już chyba jakąś łatkę powinni wypuścić... mam tylko nadzieję, że nie będzie żadnych błędów powodować....
Mamełe ja niestety spotkałam się też z kilkoma miejscami na wakacjach do których bladego pojęcia nie mam jak wejść. Wpisałam ten kod co by zobaczyć ile jest jeszcze pomieszczeń i już w ogóle w szoku byłam. A doszedł już ktoś z Was do tego co trzeba mieć z Chin, żeby wejść za tego duże głazy w piramidzie ?
![]() |
#207 |
|
![]()
Duże głazy rozbija się toporem z Chin. można go też nabyc poprzed buydebug, chociaz ja akurat gram bez kodów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
|
![]()
Ja też nie zdobywam nic tym kodem buydebug, tylko chciałam zobaczyć co można mieć przedmioty po użyciu go i obejrzeć te ukryte pomieszczenia. Zresztą i tak wszystkiego nie ma, np. klucza w kształcie gwiazdy....
![]() |
#209 |
|
![]()
bo tam chyba jest taki klucz okrągły i jakoś na nim chyba sie wybiera
Swoją drogą... jak uzywa się tego uniwersalnego klucza, który można kupic u sprzedawcy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Guest
|
![]()
Mam małe pytanko czy we Francji pod targiem jest jakiś grobowiec? Jeśli tak to jak się tam dostać
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|