![]() |
#121 |
Reputacja: 17
|
![]()
Qwiatuszek to jest Tajemniczy Pan Gnom. Mam taki problem dotyczący cmentarza. W Sunset Valley jak każdy wie jest brzydki, zaniedbany i straszny cmentarz. Pokusiłem się na odnowienie jego przedniej części (czyt. wszystko przed Mauzoleum). Wybudowałem również "kryptę" czyli inaczej dwupoziomową piwnicę. W tej piwnicy na blatach poustawiałem urny około 7 z mojego klanu z SV. Musiałem jednak na moment wyjść w edycję miasta i po ponownym wejściu do rodziny wyświetlił mi się komunikat, że niektóre elementy zostały przeniesione do wyposażenia rodziny. Zajrzałem tam i to były wszystkie urny. Czy to jest błąd, że "wynosi" mi urny z cmentarza? czy może tam mogą być tylko nagrobki? albo jak zrobić aby zostały tam i nie przenosiło mi ich za każdym wyjściem w tryb edycji miasta?
|
![]() |
#122 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli o mnie chodzi, to po pierwsze, gdybym miała samą podstawę dwójki, Nocne Życie i Imprezę, to padłabym z nudów przed monitorem. Po drugie, dziękujemy za oświecenie, ale ten post pasuje do tematu cmentarza jak wół do karety
![]() P.S. A tak w temacie, to ja cmentarz uwielbiam, ale w życiu też i to chyba takie zboczenie... Czasem o północy specjalnie oglądam go z bliska, żeby usłyszeć tę klimatyczną muzykę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]()
na cmentarzu fajne jest jeziorko od pulnocy do 3-4
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
|
![]()
A według mnie ten cmentarz powinien być na jakimś odludziu, a nie prawie w centrum o.O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
|
![]()
Dalczego? w wielu miastach sa cmentarze w centrum. Chociażby u mnie w Lublinie. Miasta sie rozrastaja i to co kiedyś było odludziem (było kiedys np. inna miejscowością), staje się centrum. A przeciez nie będzie sie z tego powodu przenosic cmentarza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]()
to sobie go przenies
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
![]()
Ta muzyka z cmentarza jest massakryczna. xDD Człowiek sobie kulturalnie gra, głośniczki włączone a tu nagle sruu.! Zawału można dostać. xDD Ostatnio jak mój sim był na cmentarzu to jednej nocy spotkał Tragic Clowna i tę kobietę co zmarła wskutek porażenia prądem. Jak ją zobaczyłam to wgapiałam się w monitor kilka dobrych sekund. xDD
|
![]() |
![]() |
#128 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Reputacja: 17
|
![]()
Okej, ale gdy poustawiam już urny na swoim miejscu i wejdę do rodziny to również wrócą do domu? czy zostaną na cmentarzu?
![]() |
#130 |
|
![]()
Miałam tak, tylko w galerii sztuki, wszystkie obrazy wróciły do rodziny i znowu muiałam je wieszać.
Jest na to sposób: wpisanie testingcheatsenabled true i kliknięcie z shiftem na trawkę na parceli. Po wyborze opcji "kupuj na tej parceli" wszystko jest na swoim miejscu,a my możemy sobie edytować do woli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|