![]() |
#181 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kowalino możesz wstawić poradnik TU? Na rapidshare trzeba utrafić na wolny slot, żeby łaskawie wysłali plik. Uploaded.to nie jest taką upierdliwą witryną.
EDIT: Dobra nie musisz wstawiać. W końcu za dziesiątym razem rapidshare mi łaskawie wyśle ten plik. Dzięki. Może mi się zachce instalować ten kreator światów. Ostatnio mnie wkurzył to go odinstalowałam... Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 24.01.2010 - 22:50 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
![]() |
#183 |
|
![]()
Zainstaluję edytor, ale jeszcze nie teraz. Na razie się solidnie wkręciłam w inną grę. Ale staram się mieć rękę na pulsie. Ostatnio gra mi się zaczęła ślimaczyć, bardzo mnie to denerwuje. Pewnie dlatego przestałam w to grać. W trakcie przesuwania ekranu grafika mi się tnie i mam takie zawirowania w kolorach. Nie wiem jak mam to nazwać. Podejrzewam, że save mi się już psuje, lub mam za dużo zainstalowanych rupieci. I jedno i drugie mi się bardzo nie podoba, bo z rupieci nie zrezygnuję, a na tym zapisie grałam zbyt długo, by go tak po prostu skasować. No i przed rozpoczęciem gry od nowa powstrzymuje mnie też fakt, że gra nigdy nie dała mi możliwości "legalnego" wskrzeszania Simów. Konkretniej jednego Sima. Chodzi mi o Eric'a Darling'a, męża Agnieszki Zadek. Tylko jeden mod, który mam potrafiłby wskrzesić kolesia, ale nie działa z najnowszą łatą. W ogóle to zaczyna mnie solidnie wnerwiać gra, do której muszę szukać tony poprawek w postaci modów, bo inaczej nie mogę sobie pograć jak człowiek. Ciągłe bugi, błędy i inne niedociągnięcia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]()
Siemx. Chciałam włączyć w opcjach (czy czyms tam) "edycja w grze" otóż wszystko idzie ładnie pieknie tylko jak mi się ładuje to po 1/4 załadowania mi się zacina .. co robić??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
Jeżeli działa ci bez problemów sama gra, to tak samo powinna działać edycja w grze.
Mam pytanie co do edytora: czy jest możliwość, żeby wstawić most? Twórcy gry wymyślili most do Riverwiev, ale tam jest to tylko prostokątna wypukłość na rzece, po której biegnie droga. Wydaje się to mostem, ponieważ z boku jakby poprzyklejane są obrazki mostu, do których ja nie mam dostępu. Nie mam WP, ale widziałam, że w krajach podróżnych są tam również mosty inne niż w RV, bardziej prawdziwe, bo mają pod spodem prawdziwa "dziurę" na rzekę. Czy budując własne miasto w kreatorze nie mogłabym wstawić jakiegokolwiek mostu? Czy można to skądś ściągnąć? To jednak kłopot, bez mostu mogę się z rzeką pożegnać ... |
![]() |
![]() |
#186 |
Mod emeryt
|
![]()
Mosty są niestety tylko dostępne w edytorze posiadając WP.
Dodatków do samego edytora na razie nie widziałem.
![]() |
#187 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
A czy jest juz jakies obejscie znikania obiektów ze Store po zainstalowaniu łatki oprócz zmienienia tego na pliki packages? Bo chętnie zainstalował bym sobie ten edytor a nie chcę po zaktualizowaniu stracić tych obiektów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Mod emeryt
|
![]()
Jedyne jakie znam to odinstalowywanie i ponowne zainstalowanie obiektów za którymś razem powinny się pojawić w grze.
Przynajmniej tak było w moim przypadku.
![]() |
#189 |
|
![]()
Jest obejście tych obiektów Store, ale to nie jest odpowiedni temat, by o tym pisać. A co do tematu, to stworzyłam jakieś tam miasto i chciałam je wysłać na Giełdę i się nie dało. Launcher się mi zawiesza i nie chce niczego wysyłać. Dałam je pewnie za duże.... No ale niewielka to strata, nie było zbyt ładne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|