|
|
#42 |
|
Guest
|
No, to czeka cię wybieg Adi
|
|
|
#43 |
|
Guest
|
wybieg jest straszny, musze czekać najpierw z pól goziny na partnerke a czzasem w ogule nie przychodzni, ale skoro tak najlepiej to spróbóje...
|
|
|
#44 |
|
Guest
|
Bez sensu że na wybiegu trzeba czekać na partnera/partnerkę
Dlaczego nie można iść na wybieg samemu :?: :?:
|
|
|
#45 | |
|
Guest
|
Cytat:
Jakby co to ja nie wiem, bo ja Gwiazdy jeszcze nie mam
|
|
|
|
#46 |
|
Guest
|
GWIAZDKI SŁAWY |DOSTĘPNE OBIEKTY
__________________________________________________ ___________ 0 |Scena karaoke; Scena z mikrofonem -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pół Gwiazdki |Zestaw Fotograficzny: Pozuj: Do reklam -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jedna Gwiazdka |Studio nagraniowe: Nagraj: Motyw przewondni -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Półtorej Gwiazdki |Zestaw TV: Zagraj: W reklamie -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dwie Gwiazdki |Zestaw Fotograficzny: Pozuj -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dwie i pół Gwiazdki |Zestaw TV: Zagraj -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Trzy Gwiazdki |Studio Nagraniowe: Nagraj -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Trzy i pół Gwiazdki |Wybieg -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cztery Gwiazdki |Scena do kręcenia teledysków -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cztery i pół Gwiazdki |Zestaw Filmowy -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pięć Gwiazdek |Wszystkie obiekty!!! |
|
|
#47 |
|
Guest
|
może się wam przyda bo mi bardzo!!!!!!!!!!!! :wink:
|
|
|
#48 |
|
Guest
|
a widzicie mowilam ze gdzies to napisalam tylko ze zapomnialam gdzie!!
|
|
|
#49 |
|
Guest
|
JAK ZROBIC SWÓJ WŁASNY EMBLAT? :oops:
|
|
|
#50 |