![]() |
#92 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ale super. Nie zdradzali takich pikantnych szczegółów do tej pory. Pranie mnie zamurowało, nie myślałem, że dodadzą je w Karierze. Aczkolwiek niech dadzą, bo na pewno się przyda co niektórym uprać bieliznę > Simom... xD
![]() ![]() ![]()
![]() |
#93 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dojdą nowe cechy charakteru:
ambitny, ekscentryczny, dramatyczny, urodzony biznesmen, przyjazny dla środowiska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Reputacja: 14
|
![]()
super, że teraz gra stanie się bardziej rzeczywista bo do tej pory to było totalne sf
![]() Pranie to spełnienie moich marzeń ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Z tego co widzę, na zdjęciu przedstawiające widok otoczenia, woda ma zupełnie inny kolor.
Może dojdzie możliwość zmiany koloru wody, bo ta z podstawki za bardzo mi się nie spodobała. Ogólnie w tej grze woda wygląda kiepska.
![]() |
#97 |
|
![]()
Woda z tego screena jest faktycznie bardziej naturalna. Ciekawe, czy to tylko wrażenie. Mi za to bardziej się podobają te sznurki do prania i Simka. W tej fryzurze i ubraniu wygląda jak prawdziwa kobieta na co dzień. Wiecie. Normalnie nasze Simy są wiecznie dobrze ubrani i uczesani, nawet, jak każemy im czyścić łazienkę... A tutaj normalna kobitka w podomce, wieszająca pranie... Brakuje tylko stadka kur pałętających się pod nogami...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
mimo,ze nie ma jeszcze oficjalnego potwierdzenia od EA odnośnie nowych akcesorii,to na amerykańskim Store owe akcesoria można juz zamawiać
![]() źródło http://www.simprograms.com/the-sims-...lly-confirmed/ |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
Fast Lane? W dosłownym tłumaczeniu niewiele mi mówi, jak myślisz, czego to mniej więcej może dotyczyć?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
tłumacząc na Niemiecki znaczyłoby Überholspur-Accessoires tyle,ze to można rożnie interpretować albo coś związane z autami-pas wyprzedzania albo z nałogami-czego na pewno nie dadzą
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|