|
|
#51 |
|
Reputacja: 10
|
Hm... nie zdążę skomentować odcinka, a tu już następny się pojawia, dlatego też będę czytać po jednym i komentować, by się nim 'nasycić'
![]() Odc. pt. Znajomy nieznajomy Odcinek super. Ten czas teraźniejszy w narracji podoba mi się i fajnie się to czyta Polubiłam Max, ale potem zdenerwowała mnie swoja bezczelnością i brakiem kultury, by dzwonić nad ranem do biednych osób. Nie podoba mi się to, że numer blondyna (Chase'a ) był ostatni, to trochę takie nieprawdopodobne.Robisz mało błędów. Nie wytykam, bo zostały już zauważone przez Lu. Jutro przeczytam dzisiejszy odcinek i na pewno skomentuję
|
|
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
|
Znasz mnie, wiesz, że z pewnością będę czytać.
Trafiłaś w moje klimaty, wiesz: demony (bo z normalnych ludzi nie leje się strumieniami posoka, prawda?)...(No dobra, strużka posoki)...(No dobra, tylko z ust) W każdym razie wiesz, o co mi chodzi ![]() No i muszę zgodzić się z Viperą, blizny są taaakie seksowne! Sam seks po prostu. Nie zauważyłam rażących błędów, a tych mniejszych nie mam ochoty poprawiać. Ach błogie lenistwo! Jednak wakacje bardzo źle na mnie działają ![]() Dobra, oczekuje kolejnego odcinka. Jeśli pojawi się tak szybko, jak ten, to będę musiałą pogratulować. Tylko utrzymać takie tempo, a za tydzień skończysz opowiadanie ![]() W każdym razie bardzo mi się podoba. Chcemy więcej!
|
|
|
#53 | |
|
|
Cytat:
Ktoś wlazł do jej pokoju, chce ją dźgnąć albo co, a ta go jeszcze przeprasza![]() Max ma przepiękny kolor włosów ![]() Tekst, jeśli pominąć czas, świetnie mi się czyta. Jest lekki, swobodny, nie potrafię lepiej tego określić. Szczególnie bardzo podoba mi się opis wrażeń bohaterki. Czuć jej strach, zdezorientowanie...Podoba mi się ![]() Faktycznie mało się dzieje. Jest akcja, trach i po akcji
|
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
|
Kiedy następny odcinek. A po drugie dziękuje za pomoc przy moim story.
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
|
Hehe mi też się ten napastnik podoba
Odcinek bardzo mi się podobał .. zdjęcia pasują do tekstu. No i ogólnie jest super
|
|
|
#56 | ||
|
|
Odcinek trzyma w napięciu, bo nie wiemy w sumie o co chodzi, kim jest ten napastnik, ani czego właściwie chce od Max
(Aczkolwiek domyślam się, że jest to związane z tym kamykiem) ![]() Cytat:
Cytat:
Nie czas teraz na to
|
||
|
|
|
|
|
#57 |
|
|
A może ten co złapał za szyję Max to ten zakapturzony z prolologu.
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
|
Pewnie nie. Gdyby to było on nie obnosiłby się tak dumnie.
No, czekamy na kolejny rozwój wydarzeń. Ja osobiście jestem bardzo ciekawa, co się wydarzy
|
|
|
#59 |
|
|
No, co do tego napastnika to mogę Wam powiedzieć, że... No tak właściwie to tyle co nic.
Już mam napisany kolejny odcinek, zostały tylko fotosy, więc możecie się go spodziewać jutro, bądź najpóźniej po jutrze. Lecz to w ostateczności.
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
|
Jupi nie mogę się doczekać.
|