|
|
#261 |
|
Reputacja: 10
|
No to ja powiem tak:
Bardzo, ale to bardzo mi się podoba, tylko na razie nie komentuję aktualnych i nowych odcinków, bo powoli nadrabiam zaległości. ![]() Mam nadzieję, że niedługo uda mi się tego dokonać i będę "na czasie" z nowymi odcinkami.
|
|
|
|
|
|
|
|
#262 | ||
|
|
Spokojnie, jeszcze będzie więcej
![]() Wyczekane lepiej "smakuje" ![]() Cytat:
A co do Marco to nic nie mówię, już raz się wygadałam (ba, nawet więcej niż raz! ) więc teraz milczę jak głaz ![]() Gabriel nie jest tam bez... albo nie , nie powiem Ale wy mnie ciągniecie za języki (czasami nawet o tym nie wiecie! )Co do odcinka, to fakt, już niedługo I nie ma co podziwiać, to tylko zwykłe romansidło ![]() Ale mimo wszystko dziękuję ![]() Cytat:
![]() jest mi niezmiernie miło, że chce Ci się czytać, a już w ogóle, że Ci się podoba ![]() @down: jak to mówią: "nie znalazł się jeszcze taki, co by każdemu dogodził" może następny będzie Ci się bardziej podobać ^^
Ostatnio edytowane przez Liv : 14.08.2010 - 13:12 |
||
|
|
|
|
|
#263 |
|
Guest
|
generalnie ten odcinek mi sie nie podobal :{ znow dialogi wydawaly mi sie jakies sztuczne, no i za duzo tych romantycznych pierdółek, zrobilo sie zdecydowanie za slodko! nie mniej jednak czekam na wiecej!
|
|
|
|
#264 | ||||
|
|
Część czwarta: Bolesna prawda.
No to z Chrisa było niezłe ziółko. Głupia ta Li Mei, że nie uwierzyła Marco, tylko ślepo ufała swojemu byłemu chłopakowi (jestem na nią zła). Podoba mi się postawa Sophie. I żal mi jej, bo mimo tego, że kocha Marco, to nie jest jakoś specjalnie zazdrosna i zależy jej na jego szczęściu, a nie na swoim. Błędy: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
|
#265 | ||||
|
|
Część pierwsza: Pojednanie.
No faktycznie to "pojednanie' było gorące Cieszę się, że mają to już za sobą, bo chodzili tylko tacy napaleni na siebie ![]() Ciekawi mnie też dokładnie, co było napisane w tym liście do Dantego. Musze przyznać, że brat czarnego charakteru jest fajniuśny Mam nadzieję, że będzie miał jeszcze nie jedną rólkę w tym FS ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do bonusu, to jestem w tej drugiej grupie, która nie lubi mięśniaków. Ale za to ma śliczne oczy - to mu trzeba przyznać ![]() Może jeszcze dziś wezmę się za następny odcinek, jak się wyrobię ze sprzątaniem i kometami do innych FSów
|
||||
|
|
|
|
|
#266 |
|
|
Ach ... przeczytałam wszystko !!
I jestem pod wielkim wrażeniem. Masz dziewczyno talent i dosłownie zakochałam się w twoim fotostory =) I masz już we mnie Wieeeelką fankę ![]() a i czy ten Gabriel nie jest przypadkiem trochę podejrzany ? ;p Czekam na odcinek !!! PS Marco jest cuuuudny
|
|
|
|
|
|
#267 | |||||
|
|
Przepraszam Cię, rudzielcu, ale nie dałam rady wczoraj (niezapowiedziani goście), a dziś od rana na wodą siedziałam, ale teraz wzięłam się, przeczytam i komentuję:
Część druga: Cierpienie Odcinek trzyma w napięciu już od początku. Szkoda mi Erica, aczkolwiek nawet nie wiem, który to ![]() Na ruda nie jestem zła, po prostu wykorzystała sytuację - zdarza się Sama potem pewnie będzie żałować, że tak postąpiła, więc pozostawiam to jej sumieniu.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
|
#268 | ||
|
|
Cytat:
Kolejna osoba, której podoba się moje romansidło ![]() Co do Gabriela to się nie wypowiadam, już sobie postanowiłam, że nikt niczego ze mnie nie wydusi ![]() He he fajnie, że Marco ci się podoba ![]() Cytat:
Po tytule wnioskuję, że jeszcze trzy części i będziesz na bieżąco, więc nie dużo Ci już zostało
|
|
|
|
|
#269 |
|
|
Uff...
Przyjechałam, przeczytałam. Już nie mam siły komentować, bo wiadomo, że wszystko super ![]() Czekam na następny odcinek
|
|
|
#270 |
|
Reputacja: 14
|
Spokojnie, udało się nadrobić
![]() Po pierwsze: podoba mi się Twój av ![]() Po drugie: podoba mi się (coraz bardziej Twoje FSPiszesz świetnie! Wprawdzie często mam wrażenie, że czytam kolejną oklepaną historię o wielkiej miłości, która jest w stanie pokonać wszelkie przeciwności... Czytając ostatnie odcinki zdałem sobie sprawę, że są setki podobnych historii. Ale to nie jest nic oklepanego Twój sposób opisywania jest godny podziwu, nie widzę przeszkód, żebyś napisała książkę Raczej łatwo domyślić się, jakie będzie zakończenie, ale i tak czekam w napięciu na rozwiązanie ![]() Liczbowo: 10 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|