![]() |
#2 | |
Moderatorka Emerytka
Sk±d: Million miles away
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Zdajê sobie sprawê, ¿e z Maxisa ciê¿ko jest wybudowaæ cokolwiek ³adnego. Tobie siê to, niestety, nie uda³o. Dom jest taki smutny, monotonny. Nie chcia³abym w nim mieszkaæ. ¬le podobiera³e¶ kolory i dekoracje. Pokój z jadalni± i kuchni± jest za du¿y. ¯ywop³ot te¿ siê nie sprawdzi³. Je¶li bardzo chcesz tworzyæ naprawdê fajne domki z rzeczami Maxisa, zainwestuj w akcesoria IKEA i Kuchnia i ³azienka. A je¶li nie to... Mo¿e spróbuj z dodatkami z neta? ![]() ![]() 4/10 Ostatnio edytowane przez Liv : 03.08.2010 - 09:55 |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Domek taki sobie
![]() Plac taki pusty ![]() Ocena:6/10 |
![]() |
#4 |
Sk±d: mazowieckie
Reputacja: 10
|
![]()
Wiesz, jedynie podaoba mi sie rozk³ad pokoi - mo¿naby by³o wymodziæ z nich cos naprawdê fajnego.
Nienawidze Maxisa - postawi³abym na dodatki z internetu - u³atwiaj± ¿ycie i u¿ytkownicy nie dostaj± nerwicy ![]() 3/10
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
nic nadzwyczajnego...
¶wieci pustkami i niezagospodarowana dzia³ka poza tym bardzo maxisowy i tyle 3/10 za trud w³o¿ony w linkowanie zdjêæ, a nie w budowê domu |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A mi siê podoba o.O
Jedynie podwórko takie jakie¶ puste... 9 |
![]() |
#7 |
Sk±d: Lublin
|
![]()
Omatko, nie,.
3/10 Nic do niczego nie pasuje, kolory nie dobrane, jasny p³otek do ciemnej elewacji. fuj. |
![]() |
![]() |
#8 |
Sk±d: w Polsce :)
|
![]()
Dla mnie domek ca³kiem przytulny jednak¿e nawet na jedn± osobê wydaje mi siê za ma³y.
9/10 ,poniewa¿ trochê ciemno w domu ;( |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Có¿... pokoje wydaj± mi siê za du¿e ( mo¿liwe ,¿e tylko mi siê wydaje) i ³azienka taka jakby ze szpitala wyjêta .Reszta OK 6/10
|
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Nieee... Nie lubiê takich domków. S± za szare, monotonne, wiej±ce pustkami i s± takie bez ¿ycia. Jak ten...
¬le dobrane kolory, brzydka elewacja domu (bry³a zreszt± te¿)... 2/10 |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|