![]() |
#402 |
Guest
|
![]()
Strasznie dużo napięcia, aż myślałam że zemdleję XD
Świetny odcinek, ja na miejscu Marco Gabrysia bym rozwaliła aż by wióry leciały ![]() No i chyba Alia z Colinem mają się ku sobie ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ranyyy jaki ten Colin jest słodki! Chyba trzeba go dodać do klubu
![]() A co do samego odcinka, to blondyna miała racje. Ten gnój nie zasługuje na śmierć, tylko na dożywotnie tortury! Świetne jak zwykle ![]()
![]() |
#404 | |||||||
|
![]() Cytat:
![]() Colin to zimny typek, co jeszcze wyjdzie ;> A gdyby Marco zabił Maysona, to... więcej nie powiem ![]() Piszę, piszę! ![]() Cytat:
I co wy macie z tymi fotkami? ![]() Czyżbym na prawdę robiła je takie dobre? ![]() Postaram się spręzyc i dodać w tym tygodniu ![]() Cytat:
Noo... co do Alii to jeszcze pokarze jaka jest dojrzała ![]() Marco mógł Maysona mocniej potraktować, aczkolwiek, ten "uroczy" morderca musi jeszcze żyć ![]() Cytat:
![]() A pistolet wygląda tak a nie inaczej bo nie znalazłam innego recoloru ![]() Cytat:
![]() siostrzyczki nie tylko mają słabość do niegrzecznych chłopców ale i do kłopotów ![]() Cytat:
![]() Gabryś musiał zostać w jednym kawalątku hi hi ![]() No i co wy macie z tym romansem? ![]() Cytat:
![]() No tak, śmierć dla wybranych, tortury dla sadystów ![]() Dzięki za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
|
![]()
...
Czemu on go nie zabił? ![]() No, ale chociaż dobrze, że nic nie zrobił Alii.. A właśnie pro po niej ^^ Czy ona się spiknie z Colinem? Bo mam taką cichą nadzieję... ;D Że tak zaspamuję: kieedy neeext? ![]()
![]() |
#406 |
|
![]()
Kamis nie powiem ci czy się spiknie czy nie, bo musiałabym zmieniać fabułę
![]() A co do następnego odcinka, to pokuszę się o stwierdzenie, że pewnie jutro ![]() mam już dwie strony w wordzie, jak tak dalej pójdzie to za dwie godzinki skończę pisać ![]() Ten odcinek będzie takim "odstresowującym przerywnikiem" pomiędzy tym co się ostatnio działo, nie chcę żeby co niektórzy popadli w arytmię serca xD myślę, że większości dziewczyn się spodoba... ![]() w końcu lubicie romanse prawda? ![]()
![]() |
![]() |
#407 |
|
![]()
Oczywiście
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
![]()
Lubimy romanse, lubimy. To przynajmniej z mojej strony mogę powiedzieć. Informację o zwolnieniu tempa, chwilowym uspokojeniu akcji skomentuje w ten sposób - fakt, chyba się przyda. Już nie mogę się doczekać. :3
A zdjęcia są świetne. Ja to bym wiele dała, żeby takie umieć robić - naturalne, niewycudaczone i o. |
![]() |
![]() |
#409 |
|
![]()
No cudnie! aach .... Poprostu bajka! ;D
Marco mógł załatwić tego Gabriela. Dobrze, że nic się nie stało Alii ![]() A czyżby kolejny romansik? Byłoby fajnie ![]() I wogóle bardzo mi się podoba. Jestem zaChwycona xD Lubimy romanse, ja napewno! ![]() Czekam na następny! ![]()
![]() |
#410 |
|
![]()
ZbuntowanaCóreczka mogę tylko powiedzieć, że FS nie skończy się prędko
![]() ![]() więc jestem dopiero w połowie FS ![]() ![]() Panna Lu do zdjęć przywiązuję mnóstwo uwagi, a i tak nieraz nie wychodzą takie jak bym chciała ^^ No i też pomyślałam, że chwilowy odpoczynek przyda się waszym umysłom na odświeżenie ![]() Więc jutro coś co na pewno spodoba się lubiącym romansy kobietom z tego forum, a już szczególnie naszej koleżance ZbuntowanejCóreczce ![]() ![]() ![]() Paulasia12 wszyscy mówią, że Marco mógł załatwić Gabriela, powiem tylko, że nie mógł, bo Gabryś jeszcze się pojawi ![]() ![]() No więc teraz mogę na sto procent powiedzieć, że odcinek jutro do południa! ^^ A potem mały bonusik i chwilowa przerwa (góra 5 dni!) bo chciałam napisać trzecią część bonusa do tematu Vincent and Marco ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|