![]() |
#572 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie, bubelku, nie wiem... wiesz... dostałam komórkę wczoraj w przedwczesnym prezencie urodzinowym i jestem zacofana! ;|
Esa równie dobrze można wysłać z neta tak, zeby odbiorca się nie połapał. Niekoniecznie trzena użyć do tego komórki. wybaczam, Sophie
![]() |
#573 |
|
![]()
Bubelku
Po pierwsze: Alia ma 17 lat nie 16 ![]() ![]() Po drugie: Nic nie powiem ![]() No i po trzecie (to już ode mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Viperka masz rację, poprawię to na "z gracją" ![]() No i jak napisałam w poprzednim poście, Marco nie zdradzi Mei ![]() będę to powtarzać do znudzenia xD yaoi fan skąd miałaby numer do Marco? to bardzo proste, np. mogłaby wejść do jego pokoju, kiedy spał i wyjąć telefon ze spodni, a potem spisać numer ![]() Dobra już wam nie mieszam xDD
![]() |
![]() |
#574 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#575 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#576 |
|
![]()
Opóźniona jestem. Tyle komci a ja dopiero przeczytałam. Nie wiem co mam powiedzieć XD Jak Emanuelle cokolwiek zrobi Marco to po prostu... Przyłącze się do Libby i będe ją dopingować z tą gwoździarką
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Guest
|
![]()
mnie to się wydaje całkiem możliwe z tym zabraniem numeru Marco podczas snu.
z jednej strony,nie miał jej numeru,więc mogła to napisać ze swojego telefonu. z drugiej strony,mógłby zapytać się o jej numer i się dowiedzieć,że to ona,więc możliwe że ktoś trzeci jej w tym pomógł.może FrajeroDante? z trzeciej strony,Mei jest dziwadłem,więc mogła też naprawdę to napisać. z czwartej strony... xD powinnaś już nam dać kolejny odcinek,bo już za dużo mamy wątpliwości ![]() |
![]() |
![]() |
#578 | ||||||||||||||||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja, jakie to cholernie długie wyszło. o.o No nic, powiedzmy może coś o samej fabule. Alia niby taka dorosła, a jednak jeszcze widać po niej taką niedorosłość. Faktycznie, łatwo o wszystkim zapomniała, mimo, że jej udało się uniknąć tego, co spotkało Mei. Coś jeszcze miałam mądrego powiedzieć, ale nie mogę sobie przypomnieć, co to było. ![]() W każdym razie - czekam na kolejny odcinek. |
||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#579 |
|
![]()
Urwałaś w takim momencie, że się nie mogę doczekać następnego odcinka ;D (chodzi mi o Colina i Alię oczywiście). A co Mei .. niee to nie ona. Wprawdzie miewa swoje "odpały" np. kiedy najpierw mówi Marco, że kłamie później mu przebacza i później znowu oskarża go o kłamstwo, ale myślę, że do zerwania to by się nie posunęła (a może się mylę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
|
![]()
Ja bym chciała tak - Emanuelle znajduje jakiś sposób, by uwieść Marco, a Mei nie wyżywa się na Marco, tylko na Emanuelle! taaaak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|