Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.09.2010, 15:46   #571
Sophie$

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Przepraszam Viperko, jednak masz rację. Jakaś rozkojarzona jesem dziś
Sophie$ jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.09.2010, 15:47   #572
Vipera

Nie, bubelku, nie wiem... wiesz... dostałam komórkę wczoraj w przedwczesnym prezencie urodzinowym i jestem zacofana! ;|

Esa równie dobrze można wysłać z neta tak, zeby odbiorca się nie połapał. Niekoniecznie trzena użyć do tego komórki.

wybaczam, Sophie
stare 29.09.2010, 15:51   #573
rudzielec

Bubelku
Po pierwsze: Alia ma 17 lat nie 16 a charakter ma trochę lodowaty i olewczy, choć doskonale wie o wszystkim co się dzieje z jej siostrą, dlatego taka reakcja z jej strony
Po drugie: Nic nie powiem
No i po trzecie (to już ode mnie ): To co blondyna szepnęła na ucho Colinowi, powaliło go na kolana, więc domyśl się co to takiego, lub poczekaj na kolejny odcinek

Viperka masz rację, poprawię to na "z gracją"
No i jak napisałam w poprzednim poście, Marco nie zdradzi Mei
będę to powtarzać do znudzenia xD

yaoi fan skąd miałaby numer do Marco? to bardzo proste, np. mogłaby wejść do jego pokoju, kiedy spał i wyjąć telefon ze spodni, a potem spisać numer

Dobra już wam nie mieszam xDD
stare 29.09.2010, 15:53   #574
yaoi fan
Guest

Cytat:
Napisał Vipera Zobacz post
Jeśli chciała, to znalazła sposób. Dowiedziała sie, jak jego laska ma na imie i wykorzystała to, zeby bzyknąć Marco.
Ranyy... dorwać kogoś numer wcale nie jest tak trudno, jak się wydaje. A może akurat była w jego pokoju jak spał?
A es mógł dojść z opóźnieniem, lub mogła go wysłać wtedy, kiedy wyszła zza ściany - no bo początkowo nie było jej widać w oknie, prawda? Wysłała, odłozyła koma,wyszła do okna i all załatwione.
omg! troche wyobraźni...
Po co my mamy snuć domysły? xD Niech się dzieje wola rudzielca, z nią się zawsze zgadzać trzeba
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.09.2010, 15:59   #575
Vipera

Cytat:
Napisał yaoi fan Zobacz post
Po co my mamy snuć domysły? xD Niech się dzieje wola rudzielca, z nią się zawsze zgadzać trzeba
Po prostu odpowiedziałam na wasze - twoje i Sophie - pytania
stare 29.09.2010, 16:27   #576
Extranjera

Opóźniona jestem. Tyle komci a ja dopiero przeczytałam. Nie wiem co mam powiedzieć XD Jak Emanuelle cokolwiek zrobi Marco to po prostu... Przyłącze się do Libby i będe ją dopingować z tą gwoździarką
Extranjera jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.09.2010, 16:31   #577
Chryzantem Złocisty
Guest

mnie to się wydaje całkiem możliwe z tym zabraniem numeru Marco podczas snu.
z jednej strony,nie miał jej numeru,więc mogła to napisać ze swojego telefonu.
z drugiej strony,mógłby zapytać się o jej numer i się dowiedzieć,że to ona,więc możliwe że ktoś trzeci jej w tym pomógł.może FrajeroDante?
z trzeciej strony,Mei jest dziwadłem,więc mogła też naprawdę to napisać.
z czwartej strony... xD powinnaś już nam dać kolejny odcinek,bo już za dużo mamy wątpliwości
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.09.2010, 17:30   #578
Panna Lu
Guest

Cytat:
Ojciec Mei spojrzał na zielonookiego chłopaka
W sumie nie widzę potrzeby użycia przymiotnika "zielonooki". I bez niego swobodnie dałoby się domyślić, o kogo chodzi.
Cytat:
wszystko tutaj wyglądało tak pięknie, że nie jednemu zaparłoby dech w piersiach.
Cytat:
usłyszał nagle ciepły, kobiecy głos, który nie jednego faceta, zapewnejuż przyprawił o miłe dreszcze.
Niejednemu, niejednego.
Cytat:
- Nie, oczywiście, że nie – podniósł się do pozycji siedzącej i dokładniej przyjrzał się dziewczynie.
Tu ta "dziewczyna" wyskakuje strasznie niespodziewanie. Przydałoby się jakieś wprowadzenie, mówiące, że stoi obok, pochyla się, cokolwiek. Przynajmniej ja odczuwam niedosyt.
Cytat:
Na jej małym, zadartym nosku, dostrzegł masę piegów. Jeden nawet wybrał sobie miejsce tuż koło pełnych warg dziewczyny, co dodawało jej twarzy szczyptę pikanterii.
Najpierw nos, potem kawałek skóry wcale nosa nie pokrywający. Gdy mówimy o "masie piegów", a potem "jeden nawet wybrał...", to ja na przykład automatycznie myślę, że mowa jest o jednym z tych piegów na nosie. Nie o jakiejś kropeczce przy ustach.
Cytat:
- No tak wiedziałam, iż taki facet nie może być wolny
"Iż" dziwnie tu brzmi. Tak... bardzo poetycko, nieco gryzie mi się z resztą tekstu.
Cytat:
- Chodzi ci o Max'a? Słyszałam, że wpadł z tymi prochami.
Raczej bez apostrofu.
Cytat:
Marco skinął potwierdzająco głową.
Jakoś "potwierdzenie" brzmi gorzej niż "przytaknięcie" w tym kontekście. Moim zdaniem.
Cytat:
- Jeśli chcesz pokarzę ci pokój, gdzie będziesz mógł się „osiedlić” na te dwa dni.
A, a! Pokażę! A tak poza tym, to "osiedlenie się", kojarzy mi się razem z przybyciem gdzieś, z zamiarem rozpoczęcia tam nowego etapu w życia. I nawet, jeśli umieściłaś to słowo w cudzysłowie, po prostu tu nie pasuje.
Cytat:
Ten opatrunek chyba niewiele tu pomógł, skoro jest cały czerwony.
Według mnie, "tu" jest zbędne.
Cytat:
Faktycznie, bandaż zaczął przemakać, a po ręce zaczęła spływać mu krew.
Zaczął, zaczęła. Powtórzenia.
Cytat:
- Mamo, nie jestem już małą dziewczynką, daje sobie radę.
Daję.
Cytat:
Śniadanie właśnie będę jeść, bo siedzę przy stole w kuchni
Ja, kiedy siadam przy stole w kuchni, nie zawsze jem śniadanie. Trochę nie rozumiem tego ciągu przyczynowo-skutkowego.
Cytat:
- Ehh... przepraszam, poniosło mnie
W języku polskim funkcjonuje raczej "ech", nie "eh". A już na pewno wtedy, gdy używasz zaraz potem "och". Jednolicie to ładniej wygląda. :3
Cytat:
- Och no dobra... ale chyba wiesz, że jak człowiek coś ma na co dzień to z czasem przestaje to doceniać...
- No dobra, już cię nie męczę. Jedz i wracaj do łóżka.
Powtórzenia - "no dobra".
Cytat:
Pierwsze drzwi od lewej.
Hm... a nie "po lewej"?

Ja, jakie to cholernie długie wyszło. o.o No nic, powiedzmy może coś o samej fabule.
Alia niby taka dorosła, a jednak jeszcze widać po niej taką niedorosłość. Faktycznie, łatwo o wszystkim zapomniała, mimo, że jej udało się uniknąć tego, co spotkało Mei.

Coś jeszcze miałam mądrego powiedzieć, ale nie mogę sobie przypomnieć, co to było.
W każdym razie - czekam na kolejny odcinek.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.09.2010, 18:03   #579
Radioaktywna skarpeta

Urwałaś w takim momencie, że się nie mogę doczekać następnego odcinka ;D (chodzi mi o Colina i Alię oczywiście). A co Mei .. niee to nie ona. Wprawdzie miewa swoje "odpały" np. kiedy najpierw mówi Marco, że kłamie później mu przebacza i później znowu oskarża go o kłamstwo, ale myślę, że do zerwania to by się nie posunęła (a może się mylę P ).
Radioaktywna skarpeta jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.09.2010, 19:18   #580
Auroella

Ja bym chciała tak - Emanuelle znajduje jakiś sposób, by uwieść Marco, a Mei nie wyżywa się na Marco, tylko na Emanuelle! taaaak
Auroella jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania