![]() |
#561 | |
Guest
|
![]() Cytat:
jaaak moooogłaśśśś go spiknąć z Emanuelą?i co z tego że ma fajny tyłek,Marco zachował się jak męska szowinistyczna świnia! najbardziej to lubię teraz wątek Alii i Colina.oni przynajmniej są normalnie nienormalni!i zboczeni! a Mei jest dziwadłem.tyle powiem ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#562 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co za kobieta z tej Emanuelle?! Coś mi tu śmierdzi xD
No nie mogę! Ale Alia i Collin są słodcy ![]() ![]() "Odchodzę. Li Mei." - Nie no! Tym to mnie zgasiłaś ?! Ludzie, o co tu chodzi?! ![]() Co ty gadasz, że odcinek nudny? Odcinek jest ciekawy ![]() ![]()
![]() |
#563 | ||
Administrator
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#564 |
|
![]()
yaoi fan nie mogę nic powiedzieć czy masz rację czy nie
![]() Nawet nie mogę powiedzieć, czy w dobrym kierunku się domyślasz ![]() za dużo bym zdradziła ![]() Libby w Marco obudziły się stare nawyki ![]() Gdzieś wstecz już kiedyś wspominałam, jaki miał charakterek ![]() A koszulkę zdjął specjalnie, no to chyba logiczne jest ![]() Alia i Colin ... ![]() Co do smsa - nic nie powiem ![]() A z tym bandażem zaraz poprawiam (boże jaki byk! ![]() Chryziu napiszę Ci coś, zresztą wam wszystkim coś napiszę ![]() MARCO NIE ZDRADZI MEI! ![]() zapamiętajcie to ![]() Gwoździarka nie będzie tutaj potrzebna! ^^ I masz rację Marco zachował się jak świnia, ale tak miało być ![]() A to co się będzie działo w następnym odcinku (mam na myśli Alię z Colinem ![]() ![]() ![]() ![]() Paulasia12 nie tylko Tobie coś tu śmierdzi, Kamis też coś wywęszyła ![]() Chcesz wiedzieć co Alia Colinowi powiedziała na uszko? :> W następnym odcinku na pewno się dowiesz ![]() A z Li Mei nie zdradzę wam nic! <tak, jestem okropna, wiem ![]() Dzięki za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
#565 |
Guest
|
![]()
Z-A-B-I-J-Ę C-I-Ę-!
Po pierwsze, zachowanie Ali jest co najmniej dziwne. Ma 16 lat a nie 23, jest jeszcze dzieckiem i każdy by wpadł na to, co się dzieje z Mei. Po drugie, MEI I MARCO NIE MOGĄ SIĘ ROZSTAĆ! Hello?! NIEEE! No weź, oni muszą być razem. Wszyscy to wiedzą. NO WEEEEEEŹ!!! Później mam nadzieję napisać coś konstruktywnego, nie wiem co mam napisać ![]() Edit: Okay, ogarnęłam się ![]() Nadal nie jestem za Alią i Colinem, ale chce wiedzieć co mu szepnęła na ucho ;]. I muszę wiedzieć, jak potoczy się dalej wątek Mei i Marco! Więc pisz szybko! ![]() Ostatnio edytowane przez bubel-96 : 29.09.2010 - 15:10 |
![]() |
![]() |
#566 | |
|
![]() Cytat:
Zboczona! A co do Li Mei... nie lubię jej już. Ciśnie mi się w palce niecenzuralne słowo, które powstrzymam... z trudem. A niech ją zdradzi! Małpa! Edit; A właściwie, po krótkim przemyśleniu srawy... niech jej nie zdradza! Coś mi sie wydaje, że to ta lalunia z sexy tyłkiem.
![]() |
![]() |
#567 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
|
![]()
Jeśli chciała, to znalazła sposób. Dowiedziała sie, jak jego laska ma na imie i wykorzystała to, zeby bzyknąć Marco.
Ranyy... dorwać kogoś numer wcale nie jest tak trudno, jak się wydaje. A może akurat była w jego pokoju jak spał? A es mógł dojść z opóźnieniem, lub mogła go wysłać wtedy, kiedy wyszła zza ściany - no bo początkowo nie było jej widać w oknie, prawda? Wysłała, odłozyła koma,wyszła do okna i all załatwione. omg! troche wyobraźni...
![]() |
#570 |
Guest
|
![]()
Żmijko, zdajesz sobie sprawę, że w większości komórek jest napisane, od kogo jest nowa wiadomość. Pisze na przykład "nowa wiadomość od: osoba"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (1 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Brutus |
|
|