![]() |
#62 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mogli dodać umiejętność tańczenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
|
![]()
Też o tym wczoraj pomyślałam, chociaż nie wiem do końca, jaki mogłoby to mieć związek, i zmieniłam ustawienia z najwyższych na ciut niższe, ale nic to nie dało. No, ale przynajmniej otoczenie śmiga, a wcześniej troszkę jednak muliło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
Drodzy moi, parametry komputera nie mają żadnego znaczenia dla ilości ludiz pojawiających się w klubach. Niestety nie wiem od czego to zależy. U mnie często są totalne puchy! Nawet bez barmana itp. A ludzi bawiących się raz jest bardzo mało, a raz sporo, ale nie tłumy. Nie wiem o co chodzi. Ale chciałabym, żeby w życiu była opcja gwiazda i żeby wpuszczali Cię razem ze znajomymi bez problemu
![]() ![]()
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
co zrobić żeby mieć odbicia w lustrach?
i jak ustawić grafikę żeby była na niskich,ale nie najbrzydszych ustawieniach? na razie mam tak: ![]() a i tak trochę zmula. mogę coś jeszcze włączyć,żeby nie zmulić gry ale żeby ładniej wyglądało? |
![]() |
![]() |
#66 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Nie dziw się, że przymula skoro masz ustawioną rozdzielczość 1280x1024.
Gry zwykle najbardziej obciąża: -wysoką rozdzielczością -AA (antyallesling) (wygładzane krawędzi) -Cienie, ale w przypadku the sims 3, gdzie cieniowanie nie jest zbyt szczegółowe, to nie powinno to wpływać na wydajność. Wstępnie poradzę Ci tak: -Zmień rozdzielczość na 1024x768 (możesz jeszcze niższą, ale wtedy gra będzie znacznie gorzej wyglądać) Spróbuj resztę dać na średnie ustawienia i zobacz jakie będę efekty. Podaj też może specyfikacje Twojego komputera. Ogólnie nie byłbym wstanie grać w ts3, przy niskich ustawieniach graficznych, bo wtedy gra wygląda graficznie jak gry z 2003/4 roku ![]()
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
zmieniłam rozdzielczość i paski stanu sima zasłoniły mi pół ekranu gry...
no cóż,widocznie mój komp już nie zdzierży kolejnego dodatku do simsów ![]() ustawię sobie światła i cienie na niskie i jakoś muszę przeżyć,możliwe że mieszkanie w wieżowcu też bardziej obciąża grę. a mój komp to: AMD Sempron 2600+ 1,5 GB RAM NVIDIA GeForce 6200 Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 31.10.2010 - 12:30 |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Wiecie co? Najlepiej że w Sunset rozkładałem metro. I jedną parcelę oznaczyłem popularne miejsce (zupełnie przypadkiem). I parcela jest malusieńka i ja mój czyta gazetę i pisze: że popularne miejsce w mieście to właśnie ta stacja metra! I ja się patrzę a tu z 10 ludzi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
A gdyby tak w edycji miasta jakiś klub oznaczyć jako popularne miejsce?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Przy takim leciwym PC, który ledwo spełnia minimalne wymagania to trudno spodziewać się wysokiej jakości i wydajność w ts.
Chryziu: W zależności od monitora jakiego się posiada to przy niskiej rozdzielczości interfejs będzie trochę większy.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|