![]() |
#331 |
Guest
|
![]()
Hej Carolyn, mam pytanie co do gry. Przepraszam, że nie do końca na temat, ale zauważyłam, że dość często tu się udzielasz
![]() Jak odinstalować grę na iMac'u?? To może wydawać się śmieszne, ale Mac jest moim nowym komputerem, jeszcze do końca nierozpracowany (dosyć mocno różni się od windowsa, prawda ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#332 |
Reputacja: 11
|
![]()
To dosyć proste. Są dwie metody. Albo wywalasz wszystko co związane z sims 3 do kosza, albo wchodzisz w programy -> The Sims 3, po czym klikasz prawym przyciskiem myszy na którykolwiek skrót do gry, wybierasz "pokaż oryginał" i otworzy Ci się okno, w którym znajdziesz program "Dezinstalacja The Sims 3". Otwierasz i tam już sobie poradzisz
![]() Zdecydowanie polecam drugi sposób, szczególnie jeśli chcesz odinstalować tylko jeden dodatek. A jeśli chcesz odinstalować w ten sposób wszystkie simsy, to powtarzasz te czynność tyle razy ile masz dodatków +podstawka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiecie jak sprzedawać rzeżby w komisie bo nie mogę dać je do plecaka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
|
![]()
Bo się daje do wyposażenia rodziny.
![]() |
#335 |
|
![]()
Ale to zaraz znika
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy było, ale jak ugasić sima jeżeli się pali? (spowodowane tym sprzętem do wynalazków)
|
![]() |
![]() |
#337 |
|
![]()
Jeśli w pomieszczeniu, w którym palący się sim przebywa jest alarm przeciwpożarowy to automatycznie przyjedzie straż pożarna, jeśli nie to chyba jedynym wyjściem jest kliknięcie innym simem z rodziny na palącego się by go ugasił (zrobi to chętniej jeśli będzie miał cechę odważny).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Guest
|
![]()
Niestety mam alarm przeciwpożarowy, ale Straż nie przyjeżdża.
|
![]() |
![]() |
#339 |
|
![]()
Jak to znika? Że włożysz do wyposażenia rodziny, a potem tego nie ma? O_x
Tomek - jak masz w tych nastrójnikach 'palę się' czy cóś i piszę ile jeszcze minut zostało, tak jak one minął to sim przestanie się palić [nie umiałam tego jakoś dobrać w słowa D:]
![]() |
#340 |
|
![]()
Jak się Sim zapali, wystarczy go wysłać pod prysznic. Dlatego zawsze dla Simów wynalazców buduję łazienkę w pobliżu warsztatu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|