![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam...
Mam problem w grze the sims 2 który objawia się następująco: - po włączeniu kodu: boolprop testingcheatsenabled true moja siostra kliknęła coś i od tego momentu nie mogę rozmawiać ze znajomymi (tzn. moge ale tylko przez telefon), gdy kogoś zaproszę do siebie nie działa żadna akcja poza przywitaj i schlebiaj, ale i te jak się je włączy to znikaja i nic się nie dzieje... Dodam że ten problem nie wystąpił gdy przyszła sąsiadka... Ale z każdym mężczyzną nie mogę nic zrobić (nawet narzeczonego jak zaproszę do domu to powitać go nie mogę ani nic)... Proszę o pomoc, bo moja siostra nawet nie wie co kliknęła a ja też nie mam zielonego pojęcia co mam zrobić żeby wszystko wróciło do normy... ( dodatkowo zniknęło opcja w panelu nagród aspiracji - korzyści z aspiracji)... Proszę jeszcze raz o pomoc i z góry dziękuje... Ostatnio edytowane przez Cora : 26.01.2011 - 18:22 |
![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem co to może być, ale proponuję reinstalkę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
boolprop testingcheatsenabled false - wpisywałaś?
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
wpisywałam ale to nic nie pomaga, to co kliknęła moja siostra nadal działa...
Natomiast reinstalki nie mogę zrobić ponieważ nie jestem administratorem komputera (tylko moja siostra) - hasła nie chce podać a wpisać też nie ma jak... |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
To poproś siostrę, żeby przeinstalowała?
Dziwny problem. Nie wiem, jak Wam się udało tak zepsuć grę, ale są bardzo duże szanse, ze po ponownym zainstalowaniu wszystko wróci do normy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Tak tylko ze na innych parcelach można rozmawiac prócz parceli publicznych bo tam moja simka znika jakby umarła...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Nie szkodzi.
Pozamienia Ci wszystkie pliki i przy okazji nie będziesz miała innych problemów z grą, o ile takie występują. Serio, nie rozumiem, czemu ludzie się tak boją reinstalek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
nie chce reinstalki ponieważ mimo że siostra jest młodsza ode mnie do na kompa wpuszcza mnie mniej więcej raz w tygodniu na godzine więc całe miesiące "pracy" poszły by na marne... Dlatego szukam pomocy co to mógł być za kod, bo kliknęła któryś z napisów które po właczeniu kodu boolprop.... i kliknięciu na Sima z wciśniętym klawiszem shift wyświetlają się wkoło jego głowy...
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ale możesz przecież zapisy sobie skopiować gdzieś... (np. na pendrive`a). Ja też ostatnio miałem reinstalkę i zapisy sobie skopiowałem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ta, tylko nie wiadomo, czy przypadkiem po wgraniu tego zapisu blad pozostanie;p no ale sprobuj tak, jak po reinstalce i wgraniu poprzedniego zapisu bedzie to samo, to wtedy mozemy myslec
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|