Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.02.2011, 17:25   #231
Połówka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

@up - za pomocą moda, który pozwala na edycję w CAS...

anie - moja imprezowa nastolatka (zamieściłam ją w temacie z simami) też zaszła w ciążę. pobrałam wcześniej ubrania z tej samej strony ale nie miałam ich do wyboru przy tworzeniu jej, a teraz chodzi w swoim normalnym ubraniu (najwidoczniej ciążowe ) . ale nie wiem czemu nie mogę jej ubrać w któreś z tamtych. ale żeby nie zmieniać tematu - Angelina i Brad wyglądają słodko !
Połówka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.02.2011, 17:42   #232
anie_1981

Para zakochanych staruszków... Smutno mi, jak na nich patrzę... No ale bez sensu przedłużać im młodość w nieskończoność. Maddox musi się teraz ożenić, tatuś tego chce, pojawiło mu się w pragnieniach... Mamusia za to chciała, by rozpoczął karierę sportową... No więc Maddox zatrudnił się jako sportowiec... Ja bym go widziała w wojsku, no ale, co się będę z mamusią kłócić

Miałam problemy ze suwakami. Miałam ich za dużo i te EA mi się zrobiły nieaktywne. Musiałam dociągnąć hacka, na więcej suwaków. Ilona dawała do niego linka w temacie o modach do PZ. A za to ten NRaas Master Controller v38 nie zgrywa się za bardzo z moją grą. Wróciłam więc do wersji 31. Teraz wszystko jest OK.

No a wracając do ciężarnych nastolatek, to jeśli kogoś interesuje tylko zapłodnienie nastolatki, to wystarczy NRaas MC i ubrania ciążowe. NRaas'em wybiera się opcję zapylania i w ten sposób nastolatka też zajdzie. Ja mam tego moda na ciążę, bo nastolatki mają więcej opcji, ale denerwuje mnie, że nie da się ich po prostu położyć na łóżku i wybrać "postaraj się o dziecko". To jest tylko w interakcjach romantycznych bez pośrednictwa łóżka\jacuzzi\windy. No więc o bara bara w windzie i jacuzzi można zapomnieć, bo po interakcji romantycznej idą tylko do łóżka, nawet gdy do jacuzzi mają bliżej.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2011, 18:46   #233
Saheli019
Guest

Eyvee-moja szewowa nazywa się Celina Kasprzyk,a miesiąc temu pofarbowała włosy na mahon,więc też ma takie czerwono-rude...Ale trafiłaś

Anie-czy ty te mody wszystkie ściągałaś,bo duzo tego....Ja swój musiałam skasować

Ostatnio edytowane przez Saheli019 : 19.02.2011 - 18:48
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2011, 19:17   #234
eyvee

saheli019 - no popatrz moja wampirzyca potrafi w myslach czytac xD wiedziala jak ma wygladac
dawajcie wiecej fotek z zycia waszych simow ;D bo cos cicho na forum
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2011, 19:45   #235
Chiyano
Guest

Ostatnio pograłam.Znaczy dawno pograłam i nie pamiętam imion. : <
Żyli sobie chłopak i dziewczyna.
Elena(imię kobiety, pierwsze lepsze jakie teraz wymyśliłam, na nią mówimy Elena)

David(na niego mówimy David)

David założył zespół ''Mięsne Ciacha'' ze swoją przyjaciółką Laurą(tą pamiętam, dawałam w moim temacie z simami, tyle ze zmieniłam jej imidż)

Laura wprowadziła się do Davida i Eleny, tutaj robią próbę zespołu.

Laura, za sprawką złej Eleny, musiała spać na sofie...

oraz była kucharką i sprzątaczką u nich.

Kilka razy zdarzało jej się spalić śniadanie.

Raz prawie otruła całą rodzinę, zupa była taka zła że aż się nią dławiła.

Niestety, próby zaprzyjaźnienia się z Eleną też poszły marnie.
''-Spróbuj mnie polubić, a ja zacznę gotować jadalne obiady.
-Odejdź ''

Elena, nie dość, że miała paskudny charakter i nienawidziła Laury, to jeszcze do tego była sztuczna(jak David mógł się jej oświadczyć?), co było widać, kiedy grała w grę komputerową. Emocje były tak wielkie, że jej sztuczne rzęsy zaczynały powoli odpadać.

Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2011, 12:04   #236
anie_1981

Współczuję Laurze. U mnie też jest taka "Laura", ale nazywa się Huanita Peres, nosi uniform służącej i sypia w celi... Ciekawy wątek, może przemyśl przebranie Laury w taki uniform..

A u moich ludzi "życie idzie naprzód", jak to brzmi... ...

Maddox jest sportowcem (jak chciała mamusia), ale jego hobby to rzeźbiarstwo.

Czas by poznał jakąś kobietę... Znalazłam w CAS (w gotowych modelach), ładną nastolatkę, zmieniłam jej wiek na młodą dorosłą i tak powstała Lana Reno...

Oczywiście jej nieziemska uroda omamiła biednego Maddoxa'a... no i wpadł na pomysł, że jej się oświadczy...

Szybko się pobrali i skonsumowali małżeństwo... w jacuzzi

Tymczasem Angelina i Brad poznają uroki bycia emerytami... Chodzą na plażę, na siłkę, do kina. Minął już czas, gdy musieli zmieniać dzieciakom pieluchy...

Piąty dom wymagał pewnych poprawek. Jedną z sypialni dziecięcych przeznaczyłam na sypialnię dla Lany i Maddox'a. Znalazłam piękny zestaw mebelków w stylu elfickim na mts. Oto kilka fotek sypialni nowożeńców...

Zobaczcie, jak naturalnie układa się kołdra na tym łóżku... no normalnie zakochałam się w tych meblach! Jest też komplet armatury do łazienki.

Lana jest artystką, tak jak jej teściowa, więc lubi malować i szkicować... Oczywiście jest już w ciąży...

Tutaj brzuszek już sporawy. Polubiłam tą bluzkę ciążową, mam ją też w wersji dla nastolatki.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2011, 13:22   #237
eyvee

super ta sluzaca chyba najlepsza xD w celi siedzi i gra na skrzypkach O.o
a i te mebelki fajne

Ok to troche zdjec z mojej wampirzej rodzinki

Celina, ktora nie moze sobie wyobrazic, ze jest juz mezatka - oglada swoj pierscionek z niedowierzeniem.

Tutaj Celina przegląda się w lustrze myslac, czy nie zmienic sobie fryzury. Jednak zostala przy swojej obecnej.

Pawel wzial sie za siebie i trenuje swoje cialo w znanej silowni.

Przyszly tatus osluchuje jak jego potomek kopie w brzuszek mlodej mamy.

Odpoczynek przed kominkiem i planowanie przyszlosci dziecka.

Ostatnio edytowane przez eyvee : 20.02.2011 - 13:31
stare 21.02.2011, 17:46   #238
Saheli019
Guest

Uh...przez weekend miałam tyle roboty,że nawet na 5min nie pograłam w TS3,więc nazbierało się trochę zdjęć...

A więc,ostatnio było o Lavrin w takim razie dziś bedzie o Fatimie. Otóż Fatima pozazdrościła młodszej siostrze dzidziusia i też zapragneła takie miec,a że adopcja nie wchodziła w gre trzeba było poszukać tatusia.Kandydatów było dwóch:Tom Wordy i Kai Laik-niestety jestem wybredna jeżeli chodzi o urodę przyszłych rodziców (Tom ma za wielki nos a Kai za szerokie usta) Fatima musiała poszukać kogoś innego,no i w taki sposób padło na Reida Dutera-tatuażyste z salonu gdzie Fatima pracuje.

Wszystko zaczeło sie niewinnie: nieśmiałe uśmieszki,rozmarzone spojrzenia,komplementy...Niewinny flirt przerodził się w gorące uczucie.Kochankowie coraz częściej spędzali wspólne wieczory w klubach...

...na spacerach,w kinie,aż pewnego wieczoru Reid nie wytrzymał.Padł na kolana przed Fatimą i się odświadczył

Oczywiście Fatima przyjeła oświadczyny od razu. Ślub odbył się w domu Fat i był dość skromny,przybyli tylko najbliższi przyjaciele pary.

Jakiś czas póżniej Fatima wdrozyła resztę planu posiadania dziecka i zaszła w ciążę. Na świat przyszła mała Roma-oczko w głowie tatusia

Lavrin wraz z Lilianą wyprowadziły sie do włąsnego domu.Liliana jest w wieku szkolnym i jest bardzo podobna do swojego ojca Lila-który skończył marnie (na cmentarzu)

Bonus: Sim mojego brata po usunięciu jakiegoś skina.

Nawet mi sie podoba.Może jak Liliana dorośnie to ich skumam? Ciekawe czy dzieci urodzą sie takie czarne...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.02.2011, 18:28   #239
eyvee

To teraz dalszy ciag rodzinki Kasprzyk Troche sie tego nazbieralo ^^

Pawel poszukuje nowych wynalazków...ciekawe co knuje...

Nie(stety) skonczylo sie na jego podpalonym zadku, ktory gasi malzonka.

Nareszcie! Na świat przyszła malutka Samantha

Jeszcze trzeba utulic malenstwo do snu...

A tutaj Samantha pochlania wampirze jedzonko,a brudzi ze loho..

Dumna mama chce wpoic coreczce jak najwiecej wiedzy.

Celina i Samantha

Buziaczek w czolko na dobranoc ^^

Tatusiek uczy mala Samanthe chodzic

Wieksza juz Samantha po imprezie urodzinowej

Wspólne odrabianie zadania domowego Samanthy, wkoncu ma byc geniuszem, jak zaplanowali rodzice.

Kiedy "kobitki" sie bawia razem pan domu musi zajmowac sie nieruchomosciami i budzetem.

Pawel Mysliciel - trzeba pracowac nad wampirzym umyslem.

No i skonczylo sie na tym, ze Celinie tez sie zapalil zadek hehehe a Pawel potem sie fajnie smial z niej xD

Trzeba sie dobrze pokazac przed fanami - sweet focia ;p

Wspolna nauka umiejetnosci <Samantha w mgnieniu oka zaliczyla 3 rodzaje na full-10 O.o masakra>

Mala Samantha wydala juz swoja 1sza ksiazke fantastyczno-naukowa "Od gwiazdy do gwiazdy"

Samantha moze jako dziecko nie byla zbyt ladna;/...

Ale potem.....lohoo O.O ale lasencja sie z niej zrobila.

I bonusik: wspólna wampirza kolacja

Ostatnio edytowane przez eyvee : 21.02.2011 - 18:30
stare 22.02.2011, 13:42   #240
Połówka

A mi dzieciaki rosną i rosną
Jenny i Kelly już pełzają

a Lucy, Nuna i Laura są już nastolatkami

ale mam zamiar szybko zrobić z nich mamuśki

a Rachael i Grucio dalej są ze sobą, Rachael nie wie o tym, że Grucio ją zdradził. Natomiast Grucio zwolnił swoją kochankę i w końcu mogą się potajemnie spotykać a do domu przyszła nowa pokojówka... ładna postaram się ich nie zeswatać
Połówka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Zasady Postowania