![]() |
#671 |
Reputacja: 26
|
![]()
Łał! Wreszcie nowy odcinek!
No, kurczę, nie mogę się oprzeć wrażeniu, że teraz to się robi z tego telenowela. Ale, żeby w telewizji puszczali takie telenowele, to i ja mniej bym narzekała. Przynajmniej jest ciekawie. Nie mogę się pozbyć przeczucia, że to przez swą matkę Mei opuściła Marco, ale nawet jeśli, to jestem na nią trochę zła. A jeśli to nie z tego powodu, to tym bardziej, i niech zostanie sama i nieszczęśliwa ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#672 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łiiii.! Nareszcie
![]() ![]() Więc,więc,więc.. masz świetne wyczucie czasu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#673 | |||
|
![]() Cytat:
![]() w następnym postaram się napisać coś dłuższego bo muszę wyjaśnić kilka spraw co się działo w czasie tego minionego miesiąca ![]() Cytat:
![]() Kathy co do matki to nie mogę nic powiedzieć ![]() w sumie Mei mogła to rozwiązać inaczej no ale... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() sprawa Mei rozwiąże sie w swoim czasie ![]() haha wiedziałam, ze watek Colina i Alii zainteresuje cię najbardziej ![]() ![]() ![]() dziękuje za komentarze dziewczyny, będzie mi miło jeśli skomentuje ktoś jeszcze ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Reputacja: 11
|
![]()
Po prostu kocham to Fotostory !
![]() Czytałam wszystkie odcinki, kocham Marco ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
|
![]()
@up: dziękuję ślicznie, cieszy mnie, że się podoba
![]() Eh chyba muszę zrobić się troszeczkę wredna. Jak się okazuje nie ja o was zapomniałam tylko wy, moi drodzy o mnie. Wiem, że sporo osób czyta bo nieraz widziałam, a mało kto pokusił się o zostawienie śladu po sobie. Więc powiem wam, że następnego odcinka nie dodam dopóki nie będzie jeszcze sześciu komentarzy. Jeśli ktoś czyta i interesuje go, co będzie dalej to zapraszam do komentowania ![]()
![]() |
![]() |
#676 |
|
![]()
Jeszcze ja, jeszcze ja, ale ja muszę nadrobić, przyznaję się bez bicia.
Zrobię to jutro i zedytuję posta ![]() Edit: Obiecałam, w więc edytuję. Przeczytałam dzisiaj oba zaległe odcinki, jak zwykle mi się podobało. Zastamawia mnie tylko... Ile Marco zna tą czarną? Nie za krótko żeby ona była w nim tak zakochana? xD No i co z Mei?
Ostatnio edytowane przez Vipera : 03.03.2011 - 15:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
|
![]()
Czytam i bardzo mi się podoba. Musze powiedzieć, że jest to najlepsze FS jakie czytałem na tym forum. Moja przyjaciółka też tak uważa i też czyta, ale nie ma konta na tym forum. Czekam na kolejny odcinek.
![]() |
#678 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zgadzam się z UP
![]() Mam nadzieję, że szybko pojawi się sześć komentarzy, bo nie mogę się doczekać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Guest
|
![]()
Tak to niewątpliwie najlepsze FS
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 | ||||
|
![]() Cytat:
![]() wtedy zrozumiesz dlaczego ona w nim taka zakochana ![]() a z Mei? a ja wiem... mam w sumie pomysł co z nią zrobić.. no ale jeszcze się zastanawiam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziękuje za słowa pochwały, tylko ostrożnie z nimi bo się zepsuję ![]() Cytat:
![]() dziękuję jeszcze raz ale myśle, ze troszke mnie przechwalacie ![]() Cytat:
![]() kurcze nie chwalcie mnie tak bo naprawdę się zepsuje!! ![]() jest wiele fajniejszych FS od mojego ![]() a co do komentarzy to jeszcze trzy, bo miało być sześć, a Oliwwka już wcześniej komentowała powyższy odcinek ![]() czekam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|