![]() |
#571 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#572 |
Guest
|
![]()
czesc jak wkladam plyte the sims 3 po zmroku to ona sie nie wlancza nawet jak chcem zainstalowac co robic pomocy nie wiem co robic mam the sims 3 i the sims po zmroku postepowalam z instrukcja i nic pomocy
Ostatnio edytowane przez Darusia10- : 01.04.2011 - 10:45 |
![]() |
![]() |
#573 |
|
![]()
Ale nie włącza się, kiedy chcesz zainstalować czy grać? Bo mało zrozumiałam.
Jak chcesz już zainstalować to: Mój Komputer > Lewym przyciskiem myszy kliknij na ikonkę Po Zmroku i wybierz opcję 'Otwórz' A jak chcesz pograć, to kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonkę gry na pulpicie, kiedy otworzy się już program startu to włącz ją tym niebieskim przyciskiem. ![]()
![]() |
#574 |
|
![]()
Ale wczytuje się? Bo może być też tak, że komputer nie wykrywa płyty, a więc nie będziesz miała tak jak napisała muffindance.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Guest
|
![]()
Po przeczytaniu 5 razy posta Darusi10, chodzi jej chyba o to, że nie może jej nawet włączyć, tj. to okienko instalacji się nie pojawia. Zrób tak jak powiedziała muffindance, jeżeli wtedy także nie zadziała, to myślę, że masz zepsuty napęd lub płyta jest uszkodzona.
|
![]() |
![]() |
#576 |
Guest
|
![]()
ej mam problem mam sims3 i tak mi kluby i te inne rzeczy migają na czerwono i nie wiem co mam zrobić poza tym grafika mi się trochę też zwaliła wolniej się ładuje itp. jak to coś naprawić mam zcrackowana grę bo płyta mi siostra połamała.
|
![]() |
![]() |
#577 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Więc można wyjść z założenia, że crackowany plik .exe lub TSLHost.dll powoduje ten błąd.
Skoro płyta uszkodzona, pozostaje Ci zainstalować grę pobierając ją z EADM, czyli Electronic Arts Download Manager, pobierz ten program. Załóż konto, aktywuj dodatek PZ (wpisując swój unikalny kod seryjny), pobierz i zainstaluj dodatek. Wtedy nie powinna być potrzebna płyta w nośniku by uruchomić grę i być może rozwiąże to problem z grą.
![]() |
#578 |
Guest
|
![]()
oki już znalazłem rozwiązanie to przez plik do usunięcia cenzury psuł grę.
Teraz mam problem ponieważ pokazuje mi że mam jakieś nieoficjalna modyfikacje gry i gra sie nie włącza co zrobić? |
![]() |
![]() |
#579 |
Guest
|
![]()
Możliwe,że przez pirata.Jak nie,to nie wiem...;x
|
![]() |
![]() |
#580 |
|
![]()
Ja też się ostatnio wkurzyłam. Zatrudniłam Lokaja, nie odpowiadał mi. Wyrzuciłam go z pracy, zatrudniłam nowego. A tamten cały czas był w moim domu, z tym że go nie było widać. Spał w moim łóżku, gotował, sprzątał.. Musiałam się wyprowadzić. Masakra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|