Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.04.2011, 13:27   #3461
Kamis

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Oczywiście, że mogą, dorosły/młody dorosły z tego co wiem to może się pobrać także z emerytem, ale pewna nie jestem.

Życie pisze swój scenariusz, nieważne jakie były plany.
Kamis jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.04.2011, 13:51   #3462
hellraiser
Guest

Cytat:
Napisał Xou. Zobacz post
Co do ostatniego pytania: tak, jest to jedno z tych niezwykłych nasion, szukaj dosłownie wszędzie. Ale najprawdopodobniej jest gdzieś o okolicach centrum naukowego.
Nasiona omnirośliny nie znajdzie się od tak na ziemi. Trzeba ukończyć specjalną okazję z labolatorium naukowego. Aby ją uzyskać, trzeba przejść szereg okazji, dzięki którym można będzie sadzić jajka, ser (chyba?) i właśnie omnirośliny.

Cytat:
Napisał Kamis
dorosły/młody dorosły z tego co wiem to może się pobrać także z emerytem, ale pewna nie jestem.
Potwierdzam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.04.2011, 11:48   #3463
Master of Disaster

Reputacja: 26

OK, nie wiem, czy to odpowiednie miejsce na zadawanie takich pytań, ale - jak udostępnić swojego Sima do pobrania? W Sims 2 było to dość łatwe, wystarczyło w Warsztacie spakować wybranego Sima do pliku, a jeśli nie było go w skrzyni z Simami, eksportowało się go poprzez SimPE. Ale w trójce? Dodam jeszcze, że chodzi mi o Sima, którym gram. Niestety, problemem jest to, że zapomniałam go zapisać do skrzyni, a NRaas Master Controller nadal mi nie działa
Master of Disaster jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.04.2011, 12:26   #3464
Chiyano
Guest

Kathy, napisałam w temacie z twoimi simami, ale...
Zapisujesz do Skrzyni Simów tego sima. Jeśli grasz nim , a nie jest zapisany, klikasz na lustro i dajesz 'Zmień wygląd' albo na szafkę i 'Zaprojektuj ubranie' i tam na dole będzie portret sima i takie kółeczko obok niego. I jak klikniesz na to kółeczko, dajesz Zapisz do Skrzyni Simów, coś w ten deseń. Sim będzie w folderze SavedSims(Dokumenty>Electronic Arts>The Sims 3> SavedSims). I już. Teraz wystarczy wrzucić na serwer, np. MediaFire właśnie z tego folderu. Potem po pobraniu sima, żeby był w grze, trzeba go wrzucić do folderu SavedSims, będzie w Skrzyni Simów.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.04.2011, 18:39   #3465
Master of Disaster

Reputacja: 26

OK, ja to jestem jednak gapa. Nie zauważyłam, że tam jest też to "kółeczko" Teraz będę "tylko" musiała zidentyfikować, skąd ściągnęłam poszczególne dodatki. Ech, w Sims 2 było to tyle lepiej, że nazwy co niektórych było widać. A teraz mam zagwozdkę - wrzuciłam moją piękną dwójkę do skrzyni Simów, tak jak mi, Nayi, radziłaś. Weszłam do trybu edycji miasta i zaczęłam tworzyć nową rodzinę. Ale w miejscu, gdzie wybiera się skin, pokazana jest nazwa skinu azjatyckiego od Lemonleaf - ale to niemożliwe, by był to ten skin, wygląda bowiem zupełnie inaczej. Skin, który ma dla przykładu Elric, jest całkiem fajnie owłosiony na klacie, twarz wygląda inaczej... Sami zobaczcie wzmiankowany skin od Lemonleaf, a potem porównajcie ze skinem, który ma El: http://blog.sina.com.cn/s/blog_63e832e001018168.html
A on nie ma żadnego makijażu. No i bądź tu, człowieku, mądry
Master of Disaster jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.04.2011, 19:07   #3466
Agrafia
Guest

Hej mam pytanie gdzie znajdę folder z muzyką ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.04.2011, 20:35   #3467
3kokolina

czy tylko ja mam problem z wprowadzeniem 2 simów do siebie?? Mam męża i żonę, lecz mieszkają w dwóch różnych domach. I mimo że mają super relacje nie mogę ich do siebie wprowadzić, nie pojawia się taka opcja.... jest na to jakiś sposób??

Mam też drugie pytanie, da się simem schudnąć? Jak ma budowę dość grubą, czy można zmienić sylwetkę?
3kokolina jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.04.2011, 04:19   #3468
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Cytat:
Napisał 3kokolina Zobacz post
Mam też drugie pytanie, da się simem schudnąć? Jak ma budowę dość grubą, czy można zmienić sylwetkę?
Za punkty szczęścia życiowego można kupić takie coś do modelowania sylwetki.
stare 24.04.2011, 04:59   #3469
Owl Finch

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał 3kokolina Zobacz post
czy tylko ja mam problem z wprowadzeniem 2 simów do siebie?? Mam męża i żonę, lecz mieszkają w dwóch różnych domach. I mimo że mają super relacje nie mogę ich do siebie wprowadzić, nie pojawia się taka opcja.... jest na to jakiś sposób??

Co do pierwszego pytania, to nie za bardzo wiem, ale może w domu mieszka już 8 simów? Albo za krótko prowadzisz rozmowę z danym simem? (Niektóre opcje pojawiają się po kilku gadkach, przytuleniach, pocałunkach)

Drugie pytanie: Można schudnąć simem, musi ćwiczyć przed tv, radiem, lub na sprzętach z siłowni, np. bieżnia. Ewentualnie basen Drugi sposób przybliżyła Bjork. A trzeci to słynny mod Nraasa.
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.04.2011, 05:22   #3470
sebi27

A ja mam pytanie takie : Chcę szybko nawiązywać relacje i jak to zrobić oprócz kodu na przeciąganie do maxa ich znajomości bo tego próbowałem
sebi27 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości)

Zasady Postowania