![]() |
#981 |
Guest
|
![]()
kaka123,tak,ja tak do 30 strony na bieżąco czytałem,potem do 89 musiałem czytać bo sobie przerwę zrobiłem xD
Ta! Mutanty rządzą :3 Ale ten wymyślony przyjaciel to raczej nie mutant ._. Raczej przerośnięta szmaciana lala dla dziecka (nie mylić z szeksz lalą lub barbie !) |
![]() |
|
![]() |
#982 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ty! Porando! Nie zauważyłeś, że ta lala jest drewniana?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 | ||
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Osobiście uwielbiam chłopaków z dłuższymi włosami. Mam nadzieję, że nie uważasz homoseksualizmu, transseksualizmu i metroseksualizmu za synonimy. Dodam, że nie mam nic do homoseksualistów. A co do kotka to też myślałam, że to toster, ale zobaczyłam wychodzące z niego (bo w sumie nic innego tam nie było) nutki. Dlatego stwierdziłam, że to odtwarzacz. To coś mi się bardzo podoba :3 Cytat:
Ale mogliby dać naukę jazdy na rowerze przykładowo albo coś w tym stylu. Ale jak tego nie dadzą, to przeżyję, aczkolwiek zgadzam się z Tobą, że to by sprawiło, że TS3 stałoby się jeszcze bardziej realne. Co do mutacji zwierząt, to uważam to za chory pomysł. Nie wiem po co takie coś miałoby się znaleźć w tej grze i nie sądzę, by ją urozmaiciło. Pewnie i tak nie kupię Pokoleń (a na pewno nie bliższej przyszłości - ale kto wie), ale zawsze lubię razem z innymi graczami wyczekiwać premiery nowego dodatku i czytać newsów o nich ^^ (Zwłaszcza jak mnie nachodzi chęć pogrania w Simsy, na co sobie jeszcze nie mogę pozwolić.) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#984 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ja powiem tak..
Mianowicie.. przydadzą się nowe interakcje, jak i nowe przedmioty <nie wiem czemu tak wszyscy szaleją za : zakrzywionymi schodzami.. może i fajnie, ale są ważniejsze sprawy.. ;D pS.: uro miałem 21.04.. ale czekam jeszcze na jeden prezent..: Ten dodaTEK ^^
![]() |
#986 |
|
![]()
Witam wszystkich bardzo serdecznie
![]() Więc tak - ja osobiście nie napalam się tak bardzo na Pokolenia, bo już tak było z Wymarzonymi Podróżami - może i owszem złe nie są, ale wyprawy bardzo szybka się nudzą ze względu na misje... Gdyby na przykład można było po otrzymaniu 3 poziomu wizy normalnie się zabawić i odpoczywać to Ok, a tak ? W Po Zmroku nie miałam zbyt wielu bugów - raz zacięła się winda i mój Jan xD cały czas chodził do toalety i nic więcej nie robił. Miejmy nadzieję, że skoro tak daleka jest ta premiera to na prawdę się przyłożyło EA do tego dodatku ;p Jeśli usłyszę pozytywne opinie to czemu nie - kupię ![]() Kacpersky - przesłodki avatar :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ja miałem buga w Karierze.. Jako detektyw włamałem się do domu i... mój sim chciał wracać do domu, czego ja oczywiście nie chciałem..
po paru anulowaniach interakcji mój sim zaczął się teleportować przed dom, do którego się włamałem.. po kilku sek włączyłem Laptopa (tego Simowego) mój sim teleportnoł się do domu.. i po Laptopiee ;< a oszczędzałem na niego z około tyg. <simowych>
![]() |
#988 |
|
![]()
Ja nawet nie kupowałam Kariery - podejrzewałam, że będzie fajne na parę dni, a potem już nuda. Pieniędzy wydanych na WP trochę żałuję, chociaż aż takie złe nie są... A PZ to prawdziwa rewelacja ;p udany dodatek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 | |||
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Guest
|
![]()
No włacha -,- Jakieś moherki myślą,że ci z dłuższymi włosami to od razu sataniści...A większa część ludzi,jak widzi kogoś z dłuższymi włosami,gdy idzie z kolegą to mówią - geje ! >_< A nawet nie wiedzą czy nawet żony nie ma czy dzieci tylko na piwko sobie poszli.Sam mam trochę dłuższe włosy (grzywka do oczu,włosy do ramion) i tyle.
Zgodzę się,że to trochę dziwne.Od razu można hackować i takie tam.. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|