![]() |
#942 |
Reputacja: 10
|
![]()
uhh. Wybacz. Ujęłam to zbyt ogólnie. Do gry w TS potrzebna jest choć trochę wyobraźnia. Bez niej gra traci sens. To zwykła aplikacja, program(...), który nie przynosiłby nikomu żadnej radości, gdyby gracz sam nie wcielił się w rolę postaci. Parę obrazków i innych napisów. Nic ciekawego. Tylko dzięki naszym głowom Simy stają się głównym źródłem rozrywki. Tak sądzę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
|
![]()
Zwykła aplikacja?!
Dla wielu ludzi simsy to drugie życie!
![]() |
#944 |
|
![]()
@up. Moja babcia pomyślałaby, że to jakiś dziwny, wojskowy szyfr. Wiem, że dla wielu ludzi, to drugie życie (taka mania, uzależnienie), ale nie o to mi chodziło. Jedni myślą tak, a inni inaczej. Jakby obliczyć średnią "głosów", to TS okazałaby się zwykłą aplikacją, z której ludzie korzystają z nudy. Dobra nieważne. Nie chce mi się dyskutować na temat istnienia Simsów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() Tylko nie wiem do czego służy. Chyba to jakiś odtwarzacz czy coś. W dodatku podoba mi się pufa-rekin - genialna xD Owłosienie na klacie ma kształt drzewa O_o Ta fryzura dla faceta z dłuższymi włosami wygląda jak dla pedała - jakbym kupiła ten dodatek to już wiem kogo bym zrobiła ;d Istna fontanna leci z klozetu na zdjęciu z małą dziewczynką. Lava lampa fajna :3 Ośmiorniczka stojąca w kącie także, tylko czemu mu twarz i uszy kocie ![]() O, można na lusterku coś wieszać ![]() Omggggggggggg, ale słit jednorożec - chcę go, chcę go! Ogółem podobają mi się piętrowe łóżka - zwłaszcza, że można mieć dla jednej osoby (i wtedy pod spodem można coś postawić) lub dla dwóch. Śpiwór jest bardzo dobrym pomysłem również. Czy wiecie może czy owłosienie da się ogolić, wydepilować? Bo jakbym sobie załóżmy jakiegoś Sima czy jakąś Simkę spotkała na ulicy i chciała ją włączyć do rodziny, to nie widziałoby mi się mieć wilkołaka z czarną dziurą na klatce piersiowej czy gdzieś. Chociaż podejrzewam, że da się w zmianie wyglądu zmienić - w lustrze, w szafie czy gdzie się to zmieniało, nawet już nie pamiętam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Guest
|
![]()
anie 1981 (#941) - Wg. mnie i tak dużo w tych Simsach było, co tam brak wspomnień, otwarte otoczenie i mnóstwo innych bajerów. W końcu to 2009 rok, dużo osób nie stać na komputery z dużym dyskiem twardym, poza tym więcej możliwości, lepsza grafika itp., to większe wymagania.
Tak jak mówi nazwa tematu, czyli "The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje", nie narzekajmy tutaj na i tak najbardziej rozbudowaną grę (chyba nikt nie zaprzeczy), najwięcej zarabiającą (czyli pomimo wysokiej ceny ludzie kupują) i dla wielu najlepszą grą w jaką grali. ![]() ![]() ![]() Co więcej, powiem - wróćmy do dyskusji o pokoleniach ![]() Tyle ode mnie. Trochę się rozpisałem ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
|
![]()
@upup ten kociak wygląda jak toster. Nie wiem o jakie włosy Ci chodzi, ale tolerancji trochę. Długie włosy nie oznaczają pedalstwa, to zależy od ich właściciela. Są inne określenia do tego. Homoseksualizm, transseksualizm, metroseksualizm itp. itd. Pedały są częścią roweru. Niektórzy mogą poczuć się urażeni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
|
![]()
@UPUP. Ja nie narzekam, po prostu zareagowałam na poprzedniego posta kaki123, gdzie napisał(ła), że nowe nastrójniki to tylko nowe obrazki i nic więcej. Nie twierdzę, że gra ma "za mało możliwości", tylko, że "im więcej możliwości tym lepiej". Czytaj ze zrozumieniem. Co do całej tej dyskusji to jest to faktycznie spory offtop. To jest temat o informacjach i spekulacjach o Pokoleniach, a nie o "walorach sztucznych ludzików". Dla mnie to jest wciąż tylko gra, ale w tym szarym życiu chciałoby się mieć jakąś odskocznię. Bez odrobiny fantazji czasem ciężko jest przetrwać realizm dnia codziennego.
A wracając do tematu, to zdjęcia mi się bardzo podobają. Jest wiele obiektów, które mi się spodobały i raczej na pewno będę z nich korzystać. To jest jak dla mnie dziwne, bo zazwyczaj bardziej korzystam z obiektów z akcesoriów, niż z dodatków. Do tej pory mam łazienki i sprzęt RTV do salonu z NA. Najmniej korzystam z obiektów z SzJ, tylko samochody i ozdoby do warsztatu wynalazcy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Guest
|
![]()
@kaka123,@Miyoki
Ja też ccem tego koteczka ! (mimo,że trochę wygląda jak to mówi kaka123 - toster ;3) Przypomina mi to jakąś ozdobę na szafkę ;s Chociaż w końcu w simsach jest coś związane z anime <zaciesz> T_T |
![]() |
![]() |
#950 |
|
![]()
No przepraszam, że namotałam.
Osobiście uważam, że Simsy są bardzo fajną grą. Przecież, gdyby mi się nie podobała, to bym w nią nie grała i nie zarejestrowałabym się na tym forum. Często dorośli tak mówią i tyle. Ph... a nawet niedorośli próbując pokazać, jak bardzo są twardzi i dojrzali. Dla ludzi nie grających w TS jest, to zwykła zabawka dla dzieci. @Up. Mi się też z anime skojarzyło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|