Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.06.2011, 15:49   #951
Beatrice

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:
Napisał nmin Zobacz post
Tylko kasa? Bo wydają dodatki co pół roku, a nie co kwartał? Gdzie jest jakikolwiek sens w tym, co napisałaś? W czerwcu wyszły Pokolenia, niektórzy jeszcze nawet nie zdążyli dojść po nie do sklepu, a Ty piszesz, że EA chce tylko kasy, bo nie wydaje kolejnego dodatku dwa miesiące po wcześniejszym, tylko co pół roku...?
Program "2 dodatki na rok" nie każdemu odpowiada, ponieważ nie każdy fan kupuje wszystkie dodatki, bo najzwyczajniej mu nie odpowiadają, szybko się znudzą albo dużo kosztują... Nie każdy śpi na forsie, żeby se kupować wszystko co wyjdzie. Dalej trzymam się swojego zdania, że najbardziej się liczy właśnie budżet, a nie oczekiwania nasze. Oni dobrze wiedza czego chcemy, ale robią tak jak im wygodniej. Czemu nie dali do Pokoleń kąpania dzieci w wannie albo innych bzdetów ? Bo po co. Nie mamy nie wiadomo jakich wymagań przecież. Zrobią byle co, byleby wyszło i kasę zgarnąć. I z całym szacunkiem, ale nie kłoć się, że tak nie jest.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.06.2011, 15:57   #952
Karel13

TheSims3Fan:

Gdybym to nagrywał ja to zapewne byłoby lepsze .
Karel13 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2011, 17:16   #953
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11

cóż szczerze to i tak, pewnie zwierzaki jak każdy dodatek do the sims 3 będą miały błędy mniejsze albo większe ale , będą .
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2011, 17:22   #954
Verdi
Guest

Cytat:
Napisał miłośniczka zwierząt Zobacz post
cóż szczerze to i tak, pewnie zwierzaki jak każdy dodatek do the sims 3 będą miały błędy mniejsze albo większe ale , będą .
Niestety, można to przewidzieć. Błędy były, są, i będą. Nie ma co liczyć na ea, że postara się w Zwierzakach zrobić tak, żeby było idealnie. To przerasta ich siły. Nie przykładają się do pracy, leniuchy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2011, 17:29   #955
Karel13

To ich nie przerasta, mogliby zrobić coś super. Nie chodzi o to, że im się nie chce tylko o to, że: ,,Po co mamy się narobić, jak na niczym możemy zarobić?".
Karel13 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2011, 17:54   #956
nmin

Cytat:
Napisał Beatrice Zobacz post
Zrobią byle co, byleby wyszło i kasę zgarnąć. I z całym szacunkiem, ale nie kłoć się, że tak nie jest.
A czy ja się kłócę, że tak nie jest? Akurat tego nigdzie nie napisałam. EA nie jest wielką organizacją charytatywną, tylko firmą, która chce zarobić na swoich produktach i nie przykłada się, bo wie, że i tak je sprzeda.
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2011, 18:16   #957
Verdi
Guest

Cytat:
Niestety, można to przewidzieć. Błędy były, są, i będą. Nie ma co liczyć na ea, że postara się w Zwierzakach zrobić tak, żeby było idealnie. To przerasta ich siły. Nie przykładają się do pracy, leniuchy
Cytat:
Napisał Karel13 Zobacz post
To ich nie przerasta, mogliby zrobić coś super. Nie chodzi o to, że im się nie chce tylko o to, że: ,,Po co mamy się narobić, jak na niczym możemy zarobić?".
Podkreślone zdania z wcześniejszej wypowiedzi to ironia. W rzeczywistości uważam, że stać ich na przyłożenie się do pracy, ale wolą włożyć minimalny wysiłek w pracę, a i tak zarobić niezłą sumkę za to, że już wcześniej będą wychwalać dodatek, zachęcając przy tym fanów simsów do niecierpliwego oczekiwania. Tym sposobem chcą przyciągnąć uwagę na siebie, zrobić wokół siebie trochę szumu, sprawić, by fani w czasie premiery rzucili się do półek w sklepach i kupili produkt. Dlatego też stopniowo pokazują różne nowe informacje na temat dodatku. Bo jeśli co jakiś czas wspomną coś nowego o Zwierzakach, to ludzie tak szybko nie zapomną o EA.
Mam nadzieję, że dodatkowi nie będzie można nic zarzucić, wszystko będzie działać dosyć sprawnie, ale nie należy też ekscytować się na zapas, by potem przypadkiem nie żałować. Tyle, że akurat przy Zwierzakach większość fanów będzie zadowolona, bo w życiu simów zawsze znajdzie się miejsce na milusińskiego pupilka.
Nie trzeba być też pesymistą, bo po co sobie psuć humor? Na razie nie ma też co gdybać. Zobaczymy, jak będzie się grało po premierze dodatku.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.06.2011, 07:30   #958
TheSims3Fan
Guest

Cytat:
Napisał Karel13 Zobacz post
TheSims3Fan:

Gdybym to nagrywał ja to zapewne byłoby lepsze .
No pewno. Ja to bym wolał byc na tych targach
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.06.2011, 07:45   #959
Spectrum
Guest

Obejrzałem ten filmik z Cas'u wiem, że to na kaonsole ale z tego co zdołałem się dostrzeć koty ładnie się prezentują np maine coon
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.06.2011, 10:13   #960
Chiyano
Guest

A widzieliście nowy screen ?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Zasady Postowania