![]() |
#951 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#952 |
|
![]()
TheSims3Fan:
Gdybym to nagrywał ja to zapewne byłoby lepsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Reputacja: 11
|
![]()
cóż szczerze to i tak, pewnie zwierzaki jak każdy dodatek do the sims 3 będą miały błędy mniejsze albo większe ale , będą .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#955 |
|
![]()
To ich nie przerasta, mogliby zrobić coś super. Nie chodzi o to, że im się nie chce tylko o to, że: ,,Po co mamy się narobić, jak na niczym możemy zarobić?".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
|
![]()
A czy ja się kłócę, że tak nie jest? Akurat tego nigdzie nie napisałam. EA nie jest wielką organizacją charytatywną, tylko firmą, która chce zarobić na swoich produktach i nie przykłada się, bo wie, że i tak je sprzeda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że dodatkowi nie będzie można nic zarzucić, wszystko będzie działać dosyć sprawnie, ale nie należy też ekscytować się na zapas, by potem przypadkiem nie żałować. Tyle, że akurat przy Zwierzakach większość fanów będzie zadowolona, bo w życiu simów zawsze znajdzie się miejsce na milusińskiego pupilka. ![]() Nie trzeba być też pesymistą, bo po co sobie psuć humor? Na razie nie ma też co gdybać. Zobaczymy, jak będzie się grało po premierze dodatku. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#958 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Guest
|
![]()
Obejrzałem ten filmik z Cas'u wiem, że to na kaonsole ale z tego co zdołałem się dostrzeć koty ładnie się prezentują np maine coon
|
![]() |
![]() |
#960 |
Guest
|
![]()
A widzieliście nowy screen ?
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |