![]() |
#351 |
Reputacja: 10
|
![]()
Żeby zmienić WP w człowieka nie potrzeba klejnotu tęczowego tylko eliksiru "metamorfium wymyślonego przyjaciela", który wynajdujesz za pomocą stołu chemicznego
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#352 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Guest
|
![]()
No dobrze, to gdzie znajdę ten klejnot?:>
|
![]() |
![]() |
#354 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Reputacja: 11
|
![]()
Trzeba niestety poszukać, sposobów jest kilka.
-szperanie w śmietnikach sąsiadów -zbieranie kamieni leżących luzem w otoczeniu -badanie katakumb w mauzoleum na cmentarzu -za pomocą kopacza (wynalazek wynaleziony przez wynalazcę lub zakupiony buydebugiem, tudzież w lombardzie. W lombardzie ponoć można kupić też niektóre kamienie szlachetne ale czy kamień tęczowy również, nie sprawdzałam) -rozbijając kosmiczne skały na stojaku do sim-fu (potrzebny wysoki poziom) -używając rozsiewacza skał z buydebuga, uaktywni się po restarcie gry, skały pojawiają się losowo, zbierasz tak dlugo aż się trafi) Ostatnio edytowane przez Chloé : 13.06.2011 - 22:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Guest
|
![]()
*Searle-ja też byłam ze starszym
![]() Co tyczy się reputacji "wierny"- moje simy bardzo często okazywały sobie uczucia i wyskoczył mi komunikat,że są sobie wierni. Potem mój sim znalazł sobie kochankę i miał reputację "oszust",ale wystarczyło,że pare razy przespał się z żoną i z nowu był "wierny" ![]() Czy można wyłączyć opcję samoczynnego dodawania wspomnień? Zaczyna mnie drażnić to,że wszystkie wspomnienia są ulokowane w albumie tym bardziej,że moja simka jest opiekunką do dziecka i wystarczy,że podniesie jakieś dziecko a to juz trafia do albumu,albo wszystkie zaproszenia na imprezy.... |
![]() |
![]() |
#357 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
|
![]()
Co do tej kamery, to można spróbować włożyć ją do wyposażenia Sima i tam kliknąć na "nagraj film domowy", czy tak jakoś. Ja tak robię zawsze i nie było sytuacji, żeby Sim nie chciał jej użyć. No z wyjątkiem filmowania ślubów, gra stale przerywa nagrywanie kamerą, żeby zmusić "kamerzystę" do uczestniczenia w ślubie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
|
![]()
Sim otrzymuje później na 10 dni nastrójnik: jeśli spełniło się mało pragnień, to jest to nastrójnik: Niespełniony, jeśli dużo, to Spełniony.
A jeśli obiecasz simowi jakieś pragnienia, a po podczas kryzysu ich nie spełnisz, to tak jak napisała niżej Bindi chyba będzie miał negatywny nastrójnik. Ostatnio edytowane przez Searle : 14.06.2011 - 13:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|