![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
Z tego co pamiętam z artykułów, wchodzi się w kryzys wieku średniego po przemianie w dorosłego, ale nie jestem pewien, bo sam nie mam jeszcze gry.
|
![]() |
|
![]() |
#72 |
Reputacja: 10
|
![]()
tak po przemianie w dorosłego, moja simka miała i miała pragnienie wziąć rozwód i przeprowadzić się, ale wysłałam ją na terapię do szpitala, bo jakbym obiecała, że wykonam jej pragnienie to trzeba by było zrobić, bo inaczej Simka by wpadła w depresję, a nie chciałam aby się rozwodzili
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
Coraz realniejsza ta gra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
A właśnie, co do tego kryzysu. Jak to dokładniej wygląda? Jakiś nastrójnik na ileś dni, czy co?
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
Mój sim też już ma kryzys i dostał nastrójnik na 12 dni, w trakcie których będą pojawiały się specjalnie oznaczone pragnienia, których spełnienie gwarantuje przejście przez ten kryzys bezproblemowo.
Ostatnio edytowane przez Searle : 31.05.2011 - 12:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]()
Muszę kupić tą grę jak najszybciej :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
Jak mam ustawić nową parcelę publiczną do miasta? -.-
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Kazałam simowi nakręcić film kamerką. Nakręcił,ale teraz nie mogę jej wyłączyć. Klikam ESC a on nadal trzyma kamerę,co zrobić?
|
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
jak chcesz abym sim nakrecil filmik, to bierzesz na kamere zeby nakrecil film domowy, ustawiasz sobie jak chcesz te kamere, nastepnie wciskasz C i wtedy zaczyna sie nagrywanie, a jak ponownie wcisniesz C to zakonczy i automatycznie wyjdzie z trybu krecenia kamera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
@Maggie
Może i nie mam tego dodatku (narazie) ale postaram ci pomóc... Wchodzisz w edycję miasta i: a) jeżeli chcesz wybudować parcele na wolnym miejscu, to wybierasz tam gdzie są parcele i klikasz na wybraną, a następnie na miejsce, gdzie chcesz ją wybudować. b) jeżeli chcesz wybudować parcele na miejscu, gdzie jest już parcela, to wybieracie taki znaczek (to chyba jest koparka) w lewym, dolnym rogu, wybierasz te miejsce na parcelę (gdzie jest już obecna parcela) usuwasz ją, wybierasz tam gdzie są parcele (te nowe i stare) i klikasz na "faworytkę", a następnie na miejsce. Mam nadzieję że pomogłem.. ;]
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 31.05.2011 - 19:11 Powód: ... ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 21 (0 użytkownik(ów) i 21 gości) | |
|
|