Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.07.2011, 17:54   #31
neville

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: U Kacperka.

Nie! Wybacz, że to mówię ale Rozalia jest straszna.
Wygląda staro, ciuchy nie pasują do włosów, a makijaż ogólnie nie pasuje.

0/10

I found my own way... :]
neville jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.07.2011, 10:44   #32
undecathriene

Gra thesims 3 powstała jako symulator życia więc i ludzie powinni wyglądać realnie bo jak widzę większość sztucznych pseudodziewczęcych lalkowatych simek o wiecznie tych samych brwiach to mnie trafia dlaczego? Bo oglądanie wiecznie jednakowych twarzy jest nudne. A co do Rozalii moim zdaniem jest ładną kobietą ale nieidealną i to właśnie ta nieidealność sprawia że nie jest kolejną szablonową simką której w życiu nie zobaczyliście na ziemi bo ludzie tak nie wyglądają. Wprowadzając moje simki chcę pokazać że drobne wady i oryginalna realistyczna twarz i strój ma w sobie jednak duszę jakiej nawet idealny plastik nie będzie miał. Ja i tak robię ładnych ludzi bo na ziemi jest wiele osób brzydszych. Szkoda że simsy nie dają możliwości zrobienia pomarszczonej jak śliwka staruszki.
undecathriene jest offline  
stare 08.07.2011, 08:51   #33
undecathriene

Hanna
Hanna jest nowoczesną projektantką wnętrz, ta młoda żartobliwa dziewczyna choć ma 18 lat to jest prawdziwą profesjonalistką. Pracę rozpoczęła zainspirowana orientalno-afrykańskim stylem. Uwielbia perskie dywany , panterkę, i orzechowy brąz cieszy się dużym uznaniem wśród swoich klientów.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...d396b79b0.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7d176658d.html
undecathriene jest offline  
stare 08.07.2011, 10:06   #34
neville

MINUSY

* Gdyby Hanna, była człowiekiem, nie simką to nie powiedziałbym, że ma 18 lat, wygląda na 30+.
* Ma bardzo duży biust, i jest nieco pulchna, co ją postarza.
* Przesadziłeś z tym błękitnym makijażem wokół oczu.
* Ten naszyjnik serduszko jest według mnie niepotrzebny.

PLUSY

*Ładna Fryzura, pasuje do twarzy.
*Ciuchy też do siebie pasują, lecz lepiej by wyglądała w tej koszulce, bez ramiączek w tym wzorze.

Ogólnie nie jest źle. 5/10

I found my own way... :]
neville jest offline  
stare 08.07.2011, 17:26   #35
Kethael

Rozalia- 0/10
Hanna- 5,8/10

Pierwsza... szkoda pisać.
Druga nawet fajna, chociaż makijaż mi sie nie podoba.

Ogólnie to zauważyłam, że nie umiesz dobierać makijaży. Przykro mnie.
stare 08.07.2011, 18:28   #36
Dogza

Podoba mi się twoje podejście. Ale w simsach można czasem nagiąć rzeczywistość - to jak kto woli.

Rozalię wolę bez makijażu, simka ma swój urok, wygląda bardzo realnie i chyba najbardziej podoba mi się z twojego wątku.
Hanna jakoś mi nie przypadła do gustu.

Proszę o więcej simek
Dogza jest offline  
stare 08.07.2011, 19:13   #37
Justyna0307

Rozalia bez makijażu mi nawet kogoś prawdziwego przypomina
I jest dla mnie "prawdziwa" uwielbiam tworzyć cudowne idealne simy, ale naprawdę twoje podejście dla mnie jest świetne

I możecie mnie zlinczować ale moim zdaniem ocenianie simów w skali od 1-10 jest dziwne nie lepiej opisać że mi się podoba to a to nie? może ktoś chce grać "brzydką" simką, bo pasuje mu do zamysłu rodziny a poza tym o gustach się nie dyskutuje
Nie chciałam nikogo urazić

Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 08.07.2011 - 19:18
Justyna0307 jest offline  
stare 08.07.2011, 19:35   #38
Spectrum
Guest

Cytat:
Napisał Kacper7991 Zobacz post
Gra thesims 3 powstała jako symulator życia więc i ludzie powinni wyglądać realnie bo jak widzę większość sztucznych pseudodziewczęcych lalkowatych simek o wiecznie tych samych brwiach to mnie trafia dlaczego? Bo oglądanie wiecznie jednakowych twarzy jest nudne. A co do Rozalii moim zdaniem jest ładną kobietą ale nieidealną i to właśnie ta nieidealność sprawia że nie jest kolejną szablonową simką której w życiu nie zobaczyliście na ziemi bo ludzie tak nie wyglądają. Wprowadzając moje simki chcę pokazać że drobne wady i oryginalna realistyczna twarz i strój ma w sobie jednak duszę jakiej nawet idealny plastik nie będzie miał. Ja i tak robię ładnych ludzi bo na ziemi jest wiele osób brzydszych. Szkoda że simsy nie dają możliwości zrobienia pomarszczonej jak śliwka staruszki.
Z jednej strony masz rację, ale zobacz jest wiele użytkowników robi piekne realne simy i oto w tym dziale chodzi, aby publikować simki, simy które są ładne
Ludzie się starają głowią się na jakiej wysokości mają być kąciki ust i inne pierdółki
Ta ostatnia simka nie jest zła ale jest szara i niewidoczna, każdy sim którego się wstawia w tym dziale powinien byc wyjątkowy, simy nie są ludźmi

stare 09.07.2011, 09:06   #39
Madelaine
Guest

Te simki są po prostu straszne. Żadna mi się nie podoba. Za grube, mają straszne makijaże i postarzające ciuchy. I przestań z tą realnością, bo simki mają być ładne, tak jak napisała Einarr, ludzie się starają, robią wszystko aby simki były idealne. Simy to simy, ludzie to ludzie.

stare 09.07.2011, 09:56   #40
Saheli019
Guest

Oczywiście Twoje Simy są strasznę,ale popieram Twoją idee. W sumie masz rację,że inne simy nie róznią się bardzo od siebie,sama zauwazyłam to u siebie,brak mi pomysłów na nowe simy. Jednak ja już tak mam,że nawet simy wykreowane przez grę upiekszam. Sama nie jestem piekna więc pozwalam swoim simom byc pieknymi.

Nie mniej jednak uwielbiam Twoje opisy,i namawiam cię byś stworzył moze fotostory z Simami? Było by inne,takie realistyczne i ludzkie.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania