![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie! Wybacz, że to mówię ale Rozalia jest straszna.
Wygląda staro, ciuchy nie pasują do włosów, a makijaż ogólnie nie pasuje. 0/10
![]() |
#32 |
|
![]()
Gra thesims 3 powstała jako symulator życia więc i ludzie powinni wyglądać realnie bo jak widzę większość sztucznych pseudodziewczęcych lalkowatych simek o wiecznie tych samych brwiach to mnie trafia dlaczego? Bo oglądanie wiecznie jednakowych twarzy jest nudne. A co do Rozalii moim zdaniem jest ładną kobietą ale nieidealną i to właśnie ta nieidealność sprawia że nie jest kolejną szablonową simką której w życiu nie zobaczyliście na ziemi bo ludzie tak nie wyglądają. Wprowadzając moje simki chcę pokazać że drobne wady i oryginalna realistyczna twarz i strój ma w sobie jednak duszę jakiej nawet idealny plastik nie będzie miał. Ja i tak robię ładnych ludzi bo na ziemi jest wiele osób brzydszych. Szkoda że simsy nie dają możliwości zrobienia pomarszczonej jak śliwka staruszki.
|
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
Hanna
![]() Hanna jest nowoczesną projektantką wnętrz, ta młoda żartobliwa dziewczyna choć ma 18 lat to jest prawdziwą profesjonalistką. Pracę rozpoczęła zainspirowana orientalno-afrykańskim stylem. Uwielbia perskie dywany , panterkę, i orzechowy brąz cieszy się dużym uznaniem wśród swoich klientów. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...d396b79b0.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7d176658d.html |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
MINUSY
* Gdyby Hanna, była człowiekiem, nie simką to nie powiedziałbym, że ma 18 lat, wygląda na 30+. * Ma bardzo duży biust, i jest nieco pulchna, co ją postarza. * Przesadziłeś z tym błękitnym makijażem wokół oczu. * Ten naszyjnik serduszko jest według mnie niepotrzebny. PLUSY *Ładna Fryzura, pasuje do twarzy. *Ciuchy też do siebie pasują, lecz lepiej by wyglądała w tej koszulce, bez ramiączek w tym wzorze. Ogólnie nie jest źle. 5/10
#35 |
|
![]()
Rozalia- 0/10
Hanna- 5,8/10 Pierwsza... szkoda pisać. Druga nawet fajna, chociaż makijaż mi sie nie podoba. Ogólnie to zauważyłam, że nie umiesz dobierać makijaży. Przykro mnie.
![]() |
#36 |
|
![]()
Podoba mi się twoje podejście. Ale w simsach można czasem nagiąć rzeczywistość - to jak kto woli.
![]() Rozalię wolę bez makijażu, simka ma swój urok, wygląda bardzo realnie i chyba najbardziej podoba mi się z twojego wątku. Hanna jakoś mi nie przypadła do gustu. Proszę o więcej simek ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Rozalia bez makijażu mi nawet kogoś prawdziwego przypomina
![]() I jest dla mnie "prawdziwa" ![]() ![]() I możecie mnie zlinczować ale moim zdaniem ocenianie simów w skali od 1-10 jest dziwne ![]() ![]() ![]() Nie chciałam nikogo urazić ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 08.07.2011 - 19:18 |
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ludzie się starają głowią się na jakiej wysokości mają być kąciki ust i inne pierdółki ![]() Ta ostatnia simka nie jest zła ale jest szara i niewidoczna, każdy sim którego się wstawia w tym dziale powinien byc wyjątkowy, simy nie są ludźmi ![]() |
|
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Te simki są po prostu straszne. Żadna mi się nie podoba. Za grube, mają straszne makijaże i postarzające ciuchy. I przestań z tą realnością, bo simki mają być ładne, tak jak napisała Einarr, ludzie się starają, robią wszystko aby simki były idealne. Simy to simy, ludzie to ludzie.
|
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Oczywiście Twoje Simy są strasznę,ale popieram Twoją idee. W sumie masz rację,że inne simy nie róznią się bardzo od siebie,sama zauwazyłam to u siebie,brak mi pomysłów na nowe simy. Jednak ja już tak mam,że nawet simy wykreowane przez grę upiekszam. Sama nie jestem piekna więc pozwalam swoim simom byc pieknymi.
![]() Nie mniej jednak uwielbiam Twoje opisy,i namawiam cię byś stworzył moze fotostory z Simami? Było by inne,takie realistyczne i ludzkie. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|