![]() |
#811 |
Reputacja: 10
|
![]()
Super macie te zdjecia z waszych rodzin
![]() ![]() Rodzina Kenworth - czesc 3 James podczas krecenia materialow na film. ![]() A tutaj Paulinka dorosla i stala sie malym dzieckiem ^^ ![]() Zabawa klockami a w tle tata czytajacy pismo do pracy;p ![]() Nauka mowienia Pauliny - zeby tylko nie byla zbyt gadatliwa;p ![]() Oooooo..chyba cos sie swieci, bo Daisy czesto wymiotywala ![]() ![]() A tutaj Paulinka ktora spi...sliczna z niej dziewuszka. ![]() Nie chcac wygladac jak gruby pomarszczony rezyser, James wzial sie za swoja sylwetke;p ![]() Przytulanki z kochanym Misiem Uszatkiem. ![]() No i Paulinka uczy sie chodzic - glask, glask ![]() ![]() Jak sie pozniej okazalo Daisy znowu byla w ciazy ^^ ![]() Mama z corka na spacerku do parku ![]() ![]() Aaaaaaa...Uxchhhhhh....eeeech ja rodze xd ![]() Rodzinka w kaplecie - James trzyma swoja nowonarodzona druga coreczke Elwine, mama Daisy sprzata xD, a Paulinka rozkoszuje sie butelka. ![]() Je je je je je jeeeee! To ja Paulina, heja wszystkim xd ![]() A tu Paulina zamyslona wpatrujaca sie w sufit ^^ ![]() Zabawy podczas kapieli - Paulina uwielbiala to ![]() ![]() Nastepna przeboska mina Pauliny xD "Whaaat'sss uuuppp?" - ma ceche szalona wiec ;D ekhm ekhm ![]() 1 dzien w szkole...co by tu zrobic ciekawego by mnie zapamietali xD? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#812 |
|
![]()
to teraz ja
![]() na początek sesja LOLI (Sylwek i Lola są już małymi dziećmi) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marcus poznał inną dziewzynę i zerwał z Rik D: ![]() dzieci urosły ![]() Noemi zaszła w drugą ciąze ![]() wiem ,że mało zdj,ale kiedyś dodam więcej ![]() a!Jeszcze bonus;p nie wiem co mu się stało ![]() ![]() CDN
![]() |
#813 |
|
![]()
Teraz trochę zdjęć z rezydencji Ćwirów. Przypominam, dopilnowałam by Mortimer i Bella się hajtnęli i mieli razem córkę (Kasandrę) i syna (Aleksandra). Kasandra i jej mąż mieli dwoje dzieci, Don i Kasandra już nie żyją. W rezydencji Ćwirów został Aleksander z żoną, Laną. Mieli... sześcioro dzieci... Kolejność: Mateusz, Aleksandra, Grzegorz i trojaki: Marcin, Andrzej, Henryk. Aleksander i Lana niedawno zmarli. W domu zostało ich czterech synów. Ja sobie skaczę pomiędzy rezydencją Ćwirów i Aleksandrą, która wyszła za Sedricka Kirka.
Grzegorz jest już młodym dorosłym, trojaki są jeszcze nastolatkami. Tutaj Grzegorz opłakuje rodziców. ![]() A tutaj łowi rybki. ![]() Trojaki: Andrzej, Marcin, Henryk. ![]() Norma Anderson, bezdomna wygenerowana przez grę. Spodobała mi się i ściągnęłam ją do rezydencji, Grzegorz potrzebuje żony ![]() ![]() Spodobała mu się... ![]() ![]() Rodzina wybiera się do parku ślubów, w wiadomym celu. ![]() Tymczasem ludzie strajkują przed ratuszem... Narzekają na nadmiar biedronek w mieście. ![]() Zdjęcia ze ślubu, na pierwszym wzruszeni trojacy... ![]() ![]() ![]() ![]() Protest się zaostrza, co oni mają do tych biedronek, to dobre i pożyteczne owady! ![]() W domu chłopcy bawią się piłkarzykami... ![]() ...ale nowożeńcy wolą spędzić trochę czasu razem... ![]() ![]() C.D.N |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
|
![]()
Rodzina Cwirow nigdy mi sie nie znudzi
![]() Rodzina Kenworth czesc 4 Elwina obchodzila urodziny i zmienila sie z male dziecko;] - nauka korzystania z nocnika ![]() Zabawa w gilgotki z mama ![]() Paulina po szkole spedzala czas na zabawie - granie w szachy ;p ![]() Elwinka uczy sie chodzic ![]() ![]() James czyta corce do snu... ![]() ...i buziaczek na dobranoc O.O ale to slodkie ![]() Elwina ze swoja "zabawka" Julianem. Zarowka mo sie swieci i Elwina sie nie moze nacieszyc xd ![]() Paulina zwiedzajaca cmentarz w ramach wycieczki szkolej;p zeby to u nas byly takie wycieczki... ![]() Lady Paurrina i jej krolewski dwor ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
|
![]() Rodzina Newton Wasze rodzinki są super ![]() ![]() Poprzednie losy: klik klik klik klik klik klik klik klik Ostatnio pisałam, że pokaże co słychać u Dylana (syna Nadii i Kai'a i brata Shine) wpis pokazuje co się zmieniło i kto jest kto dla przypomnienia ![]() ![]() A więc ciocia Shine i wujek Elton poszli zobaczyć swoje bratanice ![]() Shine z Katheriną ![]() ![]() Elton z Lyndą (starszą córką Dylana i Krissy) ![]() Po powrocie do domu Shine bawiła się z Amandą ![]() ![]() Dziadkowie (Nadia i Kai) poszli do syna Dylana, aby odwiedzić wnuczki ![]() Babcia Nadia z Lyndą ![]() ![]() -jeju! Dylan masz coś na spodniach! to pająk!!! ![]() Babcia z Katheriną ![]() ![]() A tu dziadek w domu przytula Amandę (córkę Shine i Eltona) ![]() Tu córka Dylana Lynda podrosła ![]() ![]() Zabawa Katheriny i Lyndy ![]() ![]() Przytulasek i marzenie o większym domku ![]() ![]() Shine nie zaniedbywała dzieci ![]() ![]() ![]() Babcia z Lucasem na spacerku ![]() ![]() Najstarszy syn Kris był w prywatnej szkole z internatem. Właśnie wrócił jako nastolatek ![]() ![]() ![]() Lynda odwiedzała babcię i dziadka w domu ![]() ![]() ![]() Mały Lucas podrósł i poszedł do szkoły w Bridgepoint ![]() ![]() ![]() Amanda weszła w wiek pełzająco-gaworzący ![]() ![]() (nie wiem czemu ale Shine robiła ciągle takie dziwne miny ![]() ![]() ![]() I moje "maleństwa" (dzieci Shine) w trakcie snu ![]() Amanda ![]() ![]() Lucas ![]() ![]() Kris ![]() ![]() narazie wszystko ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 01.09.2011 - 13:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
|
![]()
Rodzina Bailey, część któraś tam.
![]() Kurt udaje księcia. ![]() Rodzice też się bawią ![]() ![]() ![]() ![]() Wiadomo, co się stało potem. ![]() Kurt odrabia lekcje. Nie miał za dobrych stopni, ale kiepski nie był. ![]() Zamiast się uczyć, jego artystyczna dusza mówiła mu coś innego.. ![]() Sharon pływała nago z jakimś gościem.. Jakie spojrzenia ![]() ![]() Zabawa spryskiwaczem. Rodzina dogaduje się nieźle, jednak rodzice są zaniepokojeni zachowaniem Kurta, gdyż woli on spędzać czas ze swoim wytworem wyobraźni, niż z kolegami. ![]() ![]() ![]() Sharon stwierdziła, że czas urodzić. Po raz pierwszy simka rodzi mi w dzień :o ![]() Córeczka Nancy ![]() ![]() ![]() Nancy już jest berbeciem. Tu z zabawką o imieniu Krzysiek. ![]() też chcę zwierzaki.....
![]() |
#817 |
|
![]()
Fajowe zdjecia ^.^
Rodzina Kenworth czesc 5 Paulina bawiaca sie w ogrodu na hustawce. ![]() Zabawa w domku na drzewie 'JESTEM KROLOWA. COS CI NIE PASI?" xD ![]() Paulina uwielbiala ksiazki - jej wyobraznia chodzila na pelnych obrotach^^ ![]() Zabawa w bitwe na poduszki. ![]() Przytulanki z mlodsza siostra.....jakie to wzruszajace ![]() ![]() "A KU KU!" hehe ^^ ![]() RAAAWR! jestem wielki zly dinozaurrrrr, oczywiscie ze rozowy!! jestem dziewczyna wkoncu xD ![]() Demolka rozowego dinozaura xD ![]() A tu dinozaur dostaje ochrzan xD ![]() Daisy nie spoczywala na laurach. Miala pelno pracy - kontakt z chorymi. ![]() "Stoj nieruchomo!!! Jestes facet czy baba??" - szczepienia na cmentarzu ;p Daisy i jej mina hehe ![]() Przeboska mina xD i slepka jak kot ze shreka ![]() ![]() Niania sie obijala wiec mala Elwina zajmowala sie Paulina O.o ![]() Kibicowanie w towarzystwie pacjenta sasiadom, ktorzy nago robia bara-bara xD ![]() Elwira jako dziecko szkolne ^^ ![]() O MY GAAAD xD !!! Julek? To ty ? cos ci sie przytylo wiesz...? ![]() ![]() Wspolne rozwiazywanie zadan domowych ![]() ![]() James zas ciezko pracowal...scenariusze, krytykowanie filmow itp wkoncu osiagnal juz 8 sciezke kariery ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
|
![]()
eyvee-paulina jest taka słodka *-*
No po prostu tak kocham simsy! kolejna rodzina pooooszła....hieveno zacięta... :'( muszę odinstalować pokolenia po prostu -.-
![]() |
#819 |
|
![]()
Kaka, ja też kocham Simsy!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
|
![]()
Hehe ^^
Rodzina Kenworth czesc 6 Paulina stala sie nastolatka jeee ;p ![]() No i oczywiscie nie obylo sie bez psikusow ![]() O oool...chyba w kogos wrabalam na ulicy xd ![]() Stol laboratoryjny to pierwsza milosc Pauliny ^^ ![]() No i trzeba pomoc mlodszej siostrze w zadaniach domowych. ![]() Zabawa w poduchy z wymyslonym przyjacielem ^^ ![]() Czas troszke pocwiczyc...niedlugo szkolne zawody ;] ![]() No i wreszcie 1szy odkryty elikir Pauliny. ![]() Zabawa na zjezdzalni wodnej ;D ![]() Daisy stala sie swiatowej slawy chirurgiem ! I miala swoje urodziny - wkroczyla w wiek doroslosci + nowy image. ![]() James takze nie proznowal...rozpoznawali go teraz wszyscy mieszkancy - znany rezyser a takze slawa. Nic tylko kase zgarniac xD ![]() Elwina takze urosla i stala sie nastolatka ^^ ![]() Po wycieczce szkolnej do komisariatu policji Elwina znalazla swoje powolanie ![]() ![]() Dla Pauliny bylo za duzo wrazen jak na tak krotki czas i postanowila sie zdrzemnac xD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|