![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No, no, ale masz częstotliwość
![]() Bryła jest niezła, ale dach za wysoki ![]() Ogródek może być tylko przy chodniku prowadzącym do głównych drzwi powinna być jakaś kora lub ziemia pod krzaczkami, tak jest w normalnym świecie ![]() ![]() Poprawiłeś się, pomieszczenia są mniejsze (na reszcie!) Tylko co tu człowieku masz z budowaniem tych półscianek, w jednym projekcie - okey, ale w czterech to już nie zabardzo. W kuchni zamiast zwykłej tapety mogły być kafelki na ścianach, aby sciana nie zachlapała sie od tłuszczu itp ![]() W kąciku telewizyjnym przy kuchni nie pasuje mi ten stoliczek ( jest w innym stylu i kolorze) oraz ta roślina która zasłania cały telewizor, w oknach mogłyby znaleźć się zasłony, żaluzje, lub to i to ![]() Najlepiej wyszła ci sypialnia, bardzo przyjemne kolory i meble ![]() Na ostanim zdjęciu razi mnie ta symetryka ustawionych doniczek i reflektory, to nie miejsce publiczne, mogłeś sobie odpuścić takie coś ![]() Domek zdecydowanie lepszy ocenię 5/10 ![]() ![]() pzdr. Einarr |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Chciałem dać mniejszy dach, ale wtedy wystają spod niego ściany
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ale i tak nie powinien być tak wysoki
@down To już nie mój problem, komentuje bryłę pod względem wizualnym a nie technicznym! Ktoś skomentuje, cierpliwości xD Ostatnio edytowane przez Spectrum : 04.09.2011 - 15:35 |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Coraz lepiej wychodzą Ci te domku. z każdym nowym projektem jest lepiej. Bierzesz do siebie nasze rady i niedługo dojdziesz do perfekcji. Ale dalej trudno jest tobie przetłumaczyć, że:
- za dużo półścianek, daruj je sobie wreszcie, - w każdym oknie (oprócz tych supernowoczesnych) powinny być zasłony, firanki lub żaluzje. Do tego: znowu obraz z NY w łazience (a potem pojawia się też w przedpokoju). W kuchni lodówka i szafka wisząca zasłaniają okna! Schody powinny być ogrodzone barierką. Projekt bardzo fajny, ale jeszcze trzeba nad nim popracować. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|