![]() |
#961 |
Guest
|
![]()
Zauważyłam,że rzadko komentujemy swoje rodzinki. Trzeba to poprawić. Każdy zasługuje na parę pozytywnych zdań
![]() KLOA- ciekawa twoja rodzinka,podziwiam Delii,że wytrzymuje z taką zwariowana babcią. Coś mi się zdaje,że jeszcze nie raz da jej popalić i to ostro. A zdjęcie pocałunku dość zabawne. (tak to jest ja się całuje z zamkniętymi oczami ![]() ANIE - no cóż...mi osobiście męska uroda Erika i Freda nie pod pasowała, no ale każdy ma inny gust ![]() ![]() ![]() JUSTYNA - pod niezłą presja musi żyć Lucas ![]() ![]() ![]() Jak zrobię nowe fotki wstawię dalsze losy mojej rodzinki. Już napisałam im ciekawą (na razie według mnie wyłącznie) historyjkę. Trochę namieszam im w życiu,a co ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#962 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oglądając moje fotki można by przypuszczać, że interesuję się jakimiś telenowelami w stylu "Dynastia" czy coś w ten deseń
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
|
![]()
~`Ciąg Dalszy Rodziny Betanek, Sobotka, Pinezka i Dąbek~`
Ida postanowiła odwiedzić swoją siostrę Eris i porozmawiać z nią podczas małej domówki, co dalej chce robić ze swoim życiem ![]() Eris bardzo zazdrościła swojej siostrze ona nigdy nie mogła tego mieć wspaniałego męża i śliczną córeczkę, faceci niezbyt się nią interesowali a o dziecku mogła tylko pomarzyć ![]() Ida bardzo chciała żeby życie jej młodszej siostry wyglądało jak najlepiej zaproponowała jej założenie małego przedszkola gdzie będzie mogła spędzać czas z dziećmi ![]() Eris poszła za radą siostry tu jedna z jej maluszków ![]() Nie zapominała oczywiście o swojej kochanej rodzince, tu z siostrzenicą Izulką ![]() U Betanków natomiast Martula podrosła i fajna dupcia się z niej zrobiła ![]() ![]() Tutaj widać też jej chłopaka Dawida, mroczny z niego facet jednak jego ostrość imponuje młodej Marcie ![]() Julian natomiast wraz ze swoją małżonką Bereniką wyprowadzili się od rodziców i kupili sobie mały domek na obrzeżach miasta ![]() Bardzo czule okazywali sobie uczucie które było wyjątkowo mocne ![]() ![]() ![]() Bonusy Ida "pokojowa" ![]() I Eris ![]() ![]() C.d.n Ostatnio edytowane przez Horsez : 04.10.2011 - 17:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
|
![]()
Ok, wrocilam do Kenworth'ow ^^ nazbieralo mi sie troche zdjec wiec je wkleje.
Ayame bawiaca sie w skrzynce z zabawkami. ![]() Moja pokojowka xD ![]() Jak stylowo i szarmancko razem wygladaja ![]() ![]() Babcia Daisy z wnuczka na spacerze. ![]() Daisy znowu sie wystraszyla Pauliny....czesto przychodzi do pokoju Ayame. ![]() Mala Ayame nie wiedziala co sie dzieje i sie obudzila. Na szczescie Elwina szybko przyszla i wytlumaczyla Paulinie, ze moze przychodzic kiedy zechce tylko niech przypadkiem nie wystraszy malej... ![]() Dzielo Elwiny - cwiczyla projektowanie wnetrz;p ![]() A tutaj Ayame urosla na dzieciaka szkolnego ^.^ ![]() Ayame i jej przebieranki - jestem wymyslonym przyjacielem! ![]() ...a teraz jestem ksiezniczka! ;p ![]() Babcia Daisy pomaga Ayame w nauce. ![]() Ladowanie na tylku Elwiny i ucieczka Juliana z wehikulu - tak sie konczy baraszkowanie w przyszlosci xD <i zadnego dzieciaka foch!> ![]() Daisy i jej zlota rybka;p ![]() Ayame spiewajaca zabawce ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Guest
|
![]()
EYVEE- Ayame jest taka rozkoszna,że się napatrzyć nie moge! A z tym baraszkowaniem w wehikule uważaj. Kiedyś kazałam moim Simom starać się o dziecko w przyszłosci i przeszłosci. Zande dziecko mi nie wyskoczyło,więc kazałam im do skutku. A póżniej po jakimś simowym tygodniu "urodziła" mi sie czwórka dzieciaków!! Tzn. dwa jaskiniowce w wieku dorosłym, rycerz nastolatek i jakiś kosmita staruszek...od tamtej pory nie używam wehikułu do celów rozrodczych
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
|
![]()
Ja nawet zapomniałam o istnieniu tego wehikułu. Nie przypominam sobie, żebym go użyła chociaż raz... Nie kręcą mnie takie rzeczy
![]() EDIT: Kolejne zdjęcia... Nadal jestem w Bridgeport. Ten zapis jest już niemłody i dosyć spory, ale i tak działa bardzo dobrze. Susan właśnie odkrywa swoje zdolności do lewitacji. Jest w tym naprawdę niezła ![]() ![]() Wieczorkiem rodzeństwo wybrało się do Jasnoty. Są bardzo wygadani i elokwentni, więc udało im się przekonać ochroniarza, że są wielkimi szychami... ![]() Następnego dnia odbyła się rodzinna próba zespołu, tak, Klan Bardów jest bardzo muzykalny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piwnica domu tej rodziny ma aż 3 poziomy, na trzecim mamy jacuzzi i piłkarzyki. ![]() Jacuzzi jest bardzo lubianym sprzętem tej parki... Oba dzieciaki zostały tutaj poczęte... Ale to już przeszłość, para nie będzie miała więcej dzieci. ![]() Pan Gnom jest już niemłodym Panem Gnomem... ![]() Natalia i Eric na siłce. ![]() ![]() To wredne, że czasami wybierają miejsca przy różnych stolikach. Być może udało mi się ten problem zażegnać, dodając jedno krzesło do stolika, który miał tylko jedno. No ale na razie, romantyczna kolacja trochę mi nie wyszła... ![]() ![]() Zabawne, ale w tym wielkim, zatłoczonym mieście, bardzo dobrze widać gwiazdy... ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 05.10.2011 - 12:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
|
![]()
Dzieki za mile komentarze ^^ Kurcze anie moje simki nigdy tak nie lewitowaly
![]() Ciag dalszy rodziny Kenworth;] Elwina kochala swoje miasto wiec je namalowala ^^ ![]() Ayame bawiaca sie na slizgawce ![]() ![]() No i czas na emeryturke ;D Daisy jako babcia... ![]() ...oraz James ![]() ![]() Od kiedy duchy moga auto prowadzic O.o ![]() Ayame zapyla na rowerku bo spoznila sie na szkolny autobus xd ![]() Daisy poszla do ksiegarni i.....nagle pelno simow zaczelo sie pojawiac i nie zdarzyly sie nawet wczytac bo komp mi nie wyrabial 4 fpsy mialam...ale gdyby moglo to by spadlo do minus iles QQ ![]() Daisy uczy sie charyzmy w nowej kuchni. ![]() Julian dalej dba o forme bo czeka go wiele meczow. ![]() James dalej pisze ksiazki... ![]() Jeden z wczesnych nudnych porankow... ![]() Daisy nie ma sie juz komu przechwalac wnuczka jak wlasnej corce xD ![]() Bitwa na poduszki codziennie rano to rytual rodziny Kenworth ;p ![]() "Oj ty moja slodzinko malenkaa!" ![]() Przytulny zakatek malarski ![]() ![]() Daisy i jej pierwsze roslinki ogrodowe. ![]() Elwina zas imprezuje w wybudowanej spelunce w miescie przez Kenworth'ow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
|
![]()
eyvee - pierwszy raz widzę żeby duch jeździł samochodem
![]() ![]() ![]() Saheli019 - ciekawa rodzinka czekamy na więcej ![]() Kloa - jestem ciekawa co ta szalona baba wymyśli ![]() anie_1981 - nie muszę mówić że uwielbiam twoje rodziny? ![]() ![]() Horsez - jestem ciekawa czy Eris kogoś sobie znajdzie ![]() ![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Ostatnio był ślub Lucasa. Lucas ugiął się w końcu przed rodziną (moi simowie muszą wziąć ślub prędzej czy później ![]() ![]() W noc, w którą Lucas poślubił Anę w domu pojawił się dziadek Kai ![]() ![]() Oczywiście poleciał prosto do kompa zamiast do żony ... ![]() ![]() Lucas przeprowadził się z Aną i Cloe do nowego, skromnego domku. Zgodnie z obietnicą Elton i Shine pomogli im kupić domek. W pewnym sensie Lucas widział w tym wyzwanie. Musiał zapewnić dobre warunki swojej żonie i dziecku. A że był ambitny cieszył się z nowego celu ![]() Oczywiście kochał swoją córkę i rozpieszczał ją, oczko w głowie tatusia. ![]() Ana jak przystało na przykładną żonę zaczęła gotować, aby jej mężuś nie był głodny i nie żałował ślubu. ![]() Przeniosłam się do Krisa i Christin (brata Amandy i Lucasa, syna Shine i Eltona). Chrstin dopiero sobie przypomniała o podziękowaniach za prezenty ślubne ![]() ![]() Jako dobra kucharka robiła obiadki swoim mężczyznom ![]() ![]() A oto on. Kevin odrabia lekcje na chodniku ![]() ![]() Urodziny Kevina ![]() ![]() Kevin dmuchnął i zapalił się stół ![]() ![]() ![]() Ale to nic odważna mama opanowała sytuację a tata pobiegł do sklepu po następny tort. ![]() Ha ha śmiesznie oni rosną ![]() ![]() Kevin Newton jako nastolatek ![]() ![]() Konsumpcja nowego tortu ![]() ![]() Ah Christin się tak rozczuliła urodzinami Kevina że zapragnęła mieć więcej dzieci ![]() ![]() ![]()
![]() |
#969 |
|
![]()
Wszyscy macie świetne rodziny
![]() ![]() ![]() A co do lewitacji, to przyjrzyjcie się temu mojemu zdjęciu. Susan ma okulary do rzeczywistości wirtualnej, a jak się wybiera SF, to tak się właśnie dzieje. Ciąg dalszy moich Bardów... Franco, jest już młodym dorosłym... ![]() Dziadek Gnom bardzo się z tego cieszy... ![]() ![]() Franco tańczy samotnie, gdyż jeszcze nie ma z kim, z akcentem na "jeszcze"... ![]() Rodzina ubrała się odświętnie, gdyż Franco ma uroczystość zakończenia szkoły... ![]() Młody w todze studenta. ![]() Dyplom ma już w garści ![]() ![]() Przyszła żona dla Franco, Ginger. Wygenerowana przez grę. Ja ją tylko potraktowałam eliksirem odmładzającym, bo była dorosła, a nie m. dorosła. Poza tym, to zrobiłam parę małych poprawek w CAS, ale twarzy nic nie robiłam, poza makijażem. ![]() Seria interakcji, prowadzących wiadomo... do ślubu. ![]() ![]() ![]() A tutaj już ślub. Był środek nocy i bardzo ciemno, więc wybrałam interakcję "Buduj na tej Parceli" i kliknęłam na dzień, żeby było coś widać na zdjęciu. ![]() Powrót do domu. Eric i Natalia przenieśli się do sypialni na najwyższym piętrze, żeby młodzi mieli blisko do pokoju dziecinnego. Wiadomo, w tej rodzinie ciąże i porody, tudzież odchowywanie młodych, są rzeczami naturalnymi. ![]() Noc poślubna... ![]() ![]() Na śniadaniu nikomu nie chciało się przebierać, mamy więc pokaz mody bieliźnianej ![]() ![]() ![]() C.D.N.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
|
![]()
Anie u mnie nawet w tych okularach nie lewitowali
![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|