![]() |
#1101 |
Reputacja: 10
|
![]()
Folder Mods nie może się sam pojawić. No chyba, że używasz małpki, czego raczej nie polecam.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1102 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1103 |
|
![]()
Okej, zmieniłam zdanie i coś wstawię. Aby umilić sobie czas czekaniem na zwierzaki ściągnęłam sobie Bardotkę (Brigitte Bardot) jestem ogromnie zafascynowana jej urodą i stylem. Nie wiem jednak czy po zainstalowaniu zwierzaków będę grała tą rodziną, pewnie nie.
![]() Oto BB: ![]() Już pierwszego dnia po przeprowadzce starała się zaimponować osobistościom i udało jej się. Zaprzyjaźniła się z Emmą Starr. ![]() Rzuciła się w wir pracy. Żyła tylko pracą, a kiedy była na 5 poziomie kariery poznała Matthewa Hamminga, zakochali się w sobie i zostali para. ![]() Tutaj podczas spotkania ze swoja najlepsza przyjaciolką i tez szefową. ![]() Śniadanie przed pracą z Mattem. (zamieszkali razem) ![]() Z przyjacielem z pracy - Devinem. ![]() Kiedy Matt rzucal sie w wir pracy, Bardotka imprezowala. ![]() Odpisywala tez na e-maile od fanow ;D. Dostala role w serialu 'pamietniki wampirow' i stala sie popularna (juz 5 gwiazdek). wiem, mam wyobraźnie ;D ![]() Jednak zapracowana para spedzala ze sobą kazdą wolną chwile. ![]() Az pewnego dnia... Matt oswiadczyl się. ![]() Zdjecie z wieczoru panienskiego BB. ![]() Odwiedzila Straz Pożarną, w ktorej pracuje jej przyjaciolka, a tam poznala przystojnego Liama i zaprosila go do siebie... przespali sie, a pozniej nie utrzymywali kontaktow. ![]() ![]() BB dreczyly wyrzuty sumienia dlatego wyznala Mattowi, ze go zdradzila, a ten z nią zerwal. ![]() Dlatego BB nie czekając, chwycila telefon i zadzwonila do Liama. Rozpaczala po Matthewie, ale nie minelo duzo czasu i zakochali sie w sobie, zostali tez parą. Zamieszkali razem. Liam podczas gaszenia pozaru ;D ![]() Okazalo sie, ze zdrada BB miala skutki, byla w ciąży z Liamem! Poleciala do niego do pracy i mu o tym powiedziala. Bardzo sie ucieszyl. ![]() Urodzila im sie coreczka - Lily Rose. ![]() To tyle. ![]()
![]() |
#1104 |
|
![]()
rodzina Barry.
Nadia urodziła braciszka dla Mii, MJ'a: ![]() pomijam nastoletnie losy Mii, ponieważ nie mam zdjęć : ( uczucie po latach nie gasło: ![]() po wielu randkach Kuki i Mia postanowili wziąć ślub: ![]() ![]() ![]() ![]() państwo młodzi w nowym domu: ![]() Kuki został kucharzem zawodowo i prywatnie: ![]() podziwianie obrączki (uwielbiam to, gdy simy jej nie mają): ![]() podziękowania za prezenty ślubne: ![]() Mia chciała być otoczona wielką rodziną, myślała o piątce, może szóstce dzieci; wybrała karierę malarki, od dziecka ją to fascynowało, a pracując w domu mogła zawsze czuwać nad pociechami: ![]() Kuki początkowo nie był zafascynowany wizją piątki wrzeszczących dzieciaków (ale dał się namówić) ![]() Pierworodny syn państwa Station, Gregory, obecnie wygląda tak: ![]() Potem, urodziły się bliźniaczki: Mila ![]() ![]() ![]() ![]() i Mery ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1105 |
|
![]()
Rosemarie - Ja Hamminga nie cierpię tak samo jak Blinga itd. Ale jakoś oboje są z moimi simkami
![]() Justyna0307 - Gdzie Newtoni ? ![]() operahouse13 - fajna familia ![]() Saheli - Leandra jest przepiękna ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1106 |
|
![]()
Rosemarie - śliczna ta Bardotka
![]() operahouse13 - słodkie te bliźniaczki ![]() Xx.Abi.xX - net mi przymula ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1107 |
|
![]()
Rosemarie- twoja simka jest taka śliczna, a i ojciec dziecka jest do niej podbny, że wprost nie mogę się doczekać, jak będzie wyglądało ich dziecko!
![]() Saheli- Sara wygląda jeszcze ładniej w kiecce w panterkę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
|
![]()
Wszyscy macie świetne rodziny. Ja też bym coś wstawiła, ale nie wstawię bo mój ukochany zapis z Collinsami się usunął przez przypadek. Ale mam nową rodzinkę i jak będę miała dzisiaj czas to coś o niej dodam.
![]() |
#1109 |
|
![]()
witojcie ! xD dawno mnie tu nie było, to przez ten cholerny błąd 12 odechciało mi się grać, ale wasze rodziny są naprawdę świetne
![]()
![]() |
#1110 | |
|
![]() Cytat:
![]() Jedynym dodatkiem którego nie kupiłam są zwierzaki, bo mi niepotrzebny. Nie lubiłam nigdy mieć zwierzaków w Sims 2 i w Sims 3 pewnie było by tak samo.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
|
|