![]() |
#111 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nic innego nie ma błędów...
Powyłączałam programy typu aqq, hamachi, internet, i podziałała trochę dłużej, noale i tak wywaliło ;/
|
![]() |
#112 |
|
![]()
To w takim razie mogę polecić raczej tylko reinstalkę
![]() ![]() ![]() Ale o ile mi wiadomo (choć nie sprawdzałem) gra nie działa bez internetu? ![]() Choć ja przy instalacjach dodatków i akcesori wyłączam internet gdyż uniemożliwia mi poprawne wgranie (EA menager).
@mod ponownie nieregulaminowa sygnatura Ostatnio edytowane przez Juhas : 22.10.2011 - 20:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanie co do kotów. Czy jest tak jak na prawdę czyli ,że wychodzą na cały dzień i wracają jak są głodne czy tak jak w 2 cały czas są w domu?
EDIT: I jeszcze jedno pytanko czy można samemu wybrać ile zwierzak będzie żył? Ostatnio edytowane przez jasanka : 22.10.2011 - 20:17 |
![]() |
![]() |
#114 |
|
![]()
Gdzie można znaleźć jednorożca ?? a i jeszcze jedno pytanie mam dwa konie i ogra i klacz ale zrobiłam żeby mieli żrebaka i zagrała ta melodyjka i po tygodniu simowym jeszcze klacz go nie urodziła i dlaczego tak jest???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
|
![]()
Zwierzaczek nie zadawaj tego samego pytania w dwóch różnych działach tylko poczekaj na odpowiedź w jednym
![]() Źrebak powinien Ci się urodzić po takim samym czasie jak simowe dziecko. Poprostu masz buga. Jasanka sama decydujesz o tym co kot robi, sterując nim ![]() I możesz wybierać zwierzakom w opcjach gry długość życia ![]()
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
Okk dzięki a i jeszcze czy da się uratować zwierzaka przed śmiercią to znaczy czy da się tak jak simów ,żę coś tam błagaj ... bliskiej osoby
|
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]()
żaden zwierz mi jeszcze nie zdechł, ale przypuszczalnie można. Wyjdzie w praniu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
1. Jak rozmnaża się psy i koty?
2. Jakie umiejętności mogą nabyć i jakimi sposobami? |
![]() |
![]() |
#119 |
|
![]()
Możecie jeszcze raz wytłumaczyć jak można zdobyć ten sklep bez posiadania edycji limitowanej ?
![]() I czy dochodzą jakieś nowe zawody dla Simów/zwierząt ?
By music to the heart ;* Zapraszam do pobierania domków: http://pl.thesims3.com/userExchange....sona=vivanasia ;D Ostatnio edytowane przez Beatrice : 23.10.2011 - 06:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]()
@Królik - 1. Jak masz parkę i oni się mocno lubią to klikasz tam na nich i będzie "postaraj się o kocięta/szczenięta" Czy jakoś tak. 2. Skakanie i wyścigi dla konia, dla psa polowanie i oczywiście można go uczyć nowych sztuczek typu siad itp., dla kota też polowanie. A dla sima to jeździectwo chyba tylko. Nie pamiętam więcej.
@Beatrice - Ja to znalazłam w mojej historii pobierania ze store. Nie wiem jak inni. Jeżeli mi dobrze wiadomo to nie ma nowych zawodów. Dla zwierząt. A dla simów w samozatrudnieniu Koniarz czy jakoś tak |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|