![]() |
#91 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gram już w zwierzaki od wtorku i wszystko był okej, ale teraz np. moja simka pielęgnuje ogród, po czym zacina się gra i simka jest w pozycji jakby spała, chociaż nie śpi, robię resetsim, ale problem znowu się pojawia
![]()
|
![]() |
#92 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Ja od wczoraj mam grę i powiem, że z żadnym dodatkiem nie miałam takich problemów jak z tym ;/ Gra się zacina po czym sama resetuje co jakiś czas. Denerwuje mnie to zapisywanie gry co pięć minut żeby nie stracić danych...
|
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Hmm, ja mam taki śmieszny problem, mieszkam sobie w domku zaraz obok stadniny (ten gotowy do kupienia), często wybieram się z konikiem właśnie tam na treningi. Niby nic ciekawego ale ostatnio nagle podczas wybrania opcji "pokonaj tor przeszkód" mój sim po przeskoczeniu kilku płotków pojawia się na koniu przed płotem własnego domu i znów galopuje do miejsca treningów...
Jest tak za każdym razem kiedy trenuje skoki. Czym to może być spowodowane? Czyżby jakiś bug? Aha, i dodam że nie cofa mnie w czasie tylko ot tak przeskakuje mi sim pod domek, czas sobie płynie dalej jakby nic się nie stało ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]()
Też tak raz miałam! Ja po prostu najpierw jadę na teren z przeszkodami, i dopiero jak tam jestem to klikam na przeszkodę i "pokonaj tor przeszkód". Twoi ludzie mieszkają przy stadninie, mój cowboy biegł tam przez ćwierć miasta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
To może pomóc, bo zawsze jak wybierałam opcję żeby najpierw jechać w miejsce treningu mój sim zsiadał z konia co było trochę irytujące, więc zwyczajnie zaznaczałam tylko pokonanie toru, i wtedy nie zsiadał
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
Witam wszystkich mam problem strasznie zacina mi się gra czy może to może być spowodowane kartą graficzną to są jej parametry (Asus GTX550 TI 1G
![]() Proszę pomóżcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
@alik
podaj parametry komputera takie jak RAM itd. Z tego co widzę to kartę masz wystarczającą do gry w simsy ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
Zastanawiam się, dlaczego gra tak nagle zaczęła się ciąć. Reinstalowałam ją już nawet, jak się wlokła, tak nadal się wlecze. Zaczynam się zastanawiać, czy nie zakończyć już kupowania dodatków\akcesoriów, skoro z dodatku na dodatek jest coraz gorzej. Podobno ma być ostatecznie 10 dodatków i 10 akcesoriów. Mój komputer na bank tego nie wytrzyma! No zwłaszcza, że nie mogę sobie dokupić więcej RAM'u, bo mam debilną pł. główną.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Parametry mojego komputera
Procesor- AMD Phenom 2 multi-core Płyta główna – msi 760gm-p33 Pamięć ram-DDR3 4 GB( w jednej kości) |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|