![]() |
#81 |
Guest
|
![]()
Heja
![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze jedno: podczas wizyty w księgarni simka kupiła trzy książki do nauki jeździectwa. Ucieszyłam się, że coś takiego jest! Ale gra mi się zwiesiła bez zapisu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]()
http://imageshack.us/photo/my-images...ztytuuokq.jpg/ mam taki problem, czy mozliwe ze mam za slaba karte graficzna? mam intel 945 express chipset family
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mi po instalacji zwierzaków na drugi dzień wyskoczył komunikat o deinstalacji dodatku. A i jeszcze moja simka nie mogła wejść do sporzywczaka bo żadnych inerakcji na budynku nie było . Więc, odinstalowałam the sims 3 ze wszystkimi dodatkami bo mnie te błędy pomału irytują. I czy ktoś z was tak już miał?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#85 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
+ do tego moi simowie po instalacji dodatku zyskali znikąd całą masę przyjaciół i zdobyli liczne punty osobowości i tym samym wypełnili jakieś tam wyzwania ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
U mnie gra nadal strasznie się tnie w AP, w pozostałych miastach jest znośnie, bo poprawiłam je fix'ami z mts. Tylko do miast do instalacji nie mam poprawek, czyli Riverview, Barnacle Bay i tego trzeciego, nie pamiętam nazwy. Z bugów takich typowych, to na razie niczego poważnego nie zauważyłam. Chłopak nie poszedł na studniówkę, zapomniałam o niej a gra nie przypomniała. Wysłałam go na konną przejażdżkę i po powrocie zajarzyłam, że jest koło 19, a on nie pojechał na studniówkę... Nic straconego. Denerwują mnie nawet te studniówki.
Off-top: Co do moich problemów z RAM'em, to oddałam kości do sklepu. Facet je przyjął bez problemów. Jest mi przykro, ale nie dało się nic zrobić. Nie znam się na ustawieniach w BIOS, może coś by się jeszcze dało poprawić, ale facetowi w sklepie wyraźnie nie chciało się grzebać. Co do kości, to facet musiał je zamawiać i kazał przeczytać z moich jaki to typ i miałam teoretycznie identyczne te kości, jeśli chodzi o parametry. Jednak nowe były nieco szersze, więc to już inna seria. No ale tak to firma, model i inne parametry były takie same. Podobno moja pł. główna już taka jest problemowa, w necie wyczytałam. To ASUS M3N-H\HDMI. A kostki (wszystkie) to byłyKINGSTON KVR800 D2N6K2 wszystkie miały 2GB, łącznie mogłam mieć 8 GB, ale moja pł. główna miała inne plany. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
xometr, kości sprawdzałam na różnych slotach (bankach, chyba się mówi). Nowe działają bez zarzutu, memtest nie wykrył problemów. Po prostu nie chciały działać razem ze starymi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Mam duży problem. Odkąd zainstalowałam 'zwierzaki' nie działają mi ściągnięte meble m.in. łóżka, krzesła, stoły itp. Nie wiem od czego tak się dzieje, wcześniej wszystko działało jak należy.
|
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
Mi się pojawił problem z malowaniem obrazów, mają taką dziwną fakturę jakby Sim malował na murze, a nie płótnie... Już tak kiedyś miałam, po instalacji Kariery, ale jakoś samo przeszło. Na razie zresetowałam Simkę i niby maluje normalnie, ale to się pojawia co ileś obrazów. Czasami wystarczy anulować malowanie, zniszczyć obraz i zacząć nowy, a czasami trzeba zresetować Sima i\lub kupić nową sztalugę. I drugi błąd, jak psy miały urodziny, przechodziły do wieku emeryta, to mi się tak porozciągały i rozmazały, jak w demie przy dowolnej interakcji. Normalnie to nie narzekam na grafikę. błyszczą się co prawda konie, ale nie wszystkie, tylko niektóre dzikie no i źrebaki. Na jednym zapisie mam zebry, na drugim araby i się nie błyszczą
![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 26.10.2011 - 16:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|