![]() |
#1401 |
Reputacja: 10
|
![]()
@o ciekawe czy Steve bedzie z jakas z tych dziewczyn
![]() ![]() BTW myslalam, ze rozwale gre bo zrobilam sobie domek i okazal sie zbugowany <szkielet sciagnelam i chyba przez to ;/> , wiec wprowadzilam ich do byle jakiego...moze pozniej go "odnowie" ![]() Rodzina Tanimoto ciag dalszy Wszyscy czlonkowie mieli urodziny ![]() ![]() Steven bardzo spowaznial ![]() ![]() Tomoya jako nastolatek... ![]() Amelia takze stala sie nastolatka... ![]() Hinata takze urosla - czas do szkoly xD chyba nie jest zadowolona hehe ![]() Spoznialska mlodziez pedzi do szkoly ile sil w nogach bo zaspali xd ![]() Kiedy ogloszona, ze w czwartek odbedzie sie studniowka Tomoya nie czekal ani chwili i zaprosil Amelie na bal, dziewczyna byla przeszczesliwa ![]() ![]() Hinata nie przejmuje sie szkola i bawi sie ze swoim wymyslonym przyjacielem ^^ ![]() "Boshe te zadania domowe sa od Einstein'a czy co? - Amelia Nawet mi nie mow....leb mi peka od tych rownan..." - Tomoya , no tak nauka w liceum sie zaczyna xd ![]() Powrot do mlodzienczych lat xD Steven daje rade haha ![]() Hinata znowu sie bawi - podwodna przygoda czesc 1-sza ![]() ![]() W chwilach wolnych Amelia czyta swoja ulubiona sage romansidel;p ![]() Rodzinne przytulasy;p ![]() Wymyslony przyjaciel wolalby sie bawic z Hinata, a ta woli samochodzik xd ![]() Po ciezkich zadaniach domowych czas na relaks - bitwa na poduszki;] ![]() Ech...niestety nawet ksiezniczki musza odrabiac zadania domowe ![]() ![]() No a Steven wzial sie za udoskonalanie sprzetow domowych...on to chyba lubi;p ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1402 |
|
![]()
Wszyscy macie super zdjęcia i super rodziny
![]() Rodzina Ćwir z Sunset Valley... Oczywiście musiałam wstawić serię zdjęć z zebrami... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bartosz w piaskownicy... Oczywiście cały się wybrudził i trzeba było go po tej akcji wysyłać pod prysznic... Ach te dzieciaki... ![]() Tutaj Bartosz na jeźdźcu sprężynowym... ![]() A tutaj Bartosz... z zebrą... ![]() Zebra w całej okazałości ![]() ![]() Mariusz i Renata. ![]() I jeleń... ![]() ![]() ![]() ![]() Szop pracz. ![]() Bartosz szczotkuje Lassie, a w tle dwie zebry się migdalą... ![]() Renata w kojcu. ![]() A tutaj mała zasnęła w huśtawce. Jakież to dla niej typowe ![]() ![]() Lassie przy stawku z rybkami. ![]() I znowu seria zdjęć z zebrami... Ale tym razem widać tu... pewien romantyzm... ![]() ![]() ![]() ![]() Okazało się, że Nana jest w ciąży! Przyszła mama wcina sianko w boksie... ![]() Renata... co ty dzieciaku bierzesz do buzi!? ![]() ![]() Bartosz z Lassie. ![]() A tutaj Bartosz jako nastolatek. ![]() Sorry, że tak się nie staram pisać im jakąś historię, ale moje zdjęcia zawsze miały taki charakter... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 |
|
![]()
@eyvee - masz świetną tą rodzinę , a zwłaszcza ich oczyy *.* pokazałabyś kiedyś ich stary dom/mieszkanie? strasznie mi się podobało xd
ha! wreszcie po 10 próbach udało mi się zarejestrować, jestem z sb dumna. śledzę wasze rodzinki mniej więcej od 100 strony ; D (+rodzina Newton cała) i już się nie mogę doczekać ich kolejnych losów chciałam dodać rodzinkę ale coś nie mogę dodać zdj ; < Ostatnio edytowane przez Vanitas : 29.11.2011 - 14:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
|
![]()
Jej chwile mnie nie było a tu już 12 nowych stron!
![]() Wszyscy macie super rodzinki i z niecierpliwością czekam na kolejne porcje zdjęć ![]() Skąd mieli kasę na nowy dom?hmmm ![]() No dobra czas na zdjęcia: W domu Montgomerych nastał wreszcie długo oczekiwany dzień - urodziny Diega i Aurory. Diego dmucha świeczki ![]() ![]() I kolej Aurorki. (z tylu Diego przed zmianą fryzury i ubrania oraz Stiven) ![]() No i nie tak brzydki jak myślałam Diego ![]() ![]() I śliczna (przynajmniej dla mnie) Aurora ![]() Na następny dzień rodzinka została zaproszona na urodziny córki sąsiadów Sary ![]() ![]() Tu już Aurora z rodzicami Z mamusia ![]() ![]() i tatusiem ![]() No i Diego. Coś mi się wydaje, że nie będzie najlepszym uczniem. Tylko komputer i dziewczyny mu w głowie ![]() ![]() ![]() Mama jednak nie daje ze wygrana i tłumaczy mu, że szkoła jest ważna ![]() ![]() Cała rodzinka w komplecie: w ogrodzie ![]() i przy obiedzie. Jak widać Aurorce chyba nie smakowała zupa ;D ![]() Diego już zdecydował kim będzie w przyszłości. Dużo czasu poświęca na rozwijanie swoich umiejętności, a jako, że jest syneczkiem tatusia, Stiven bardzo mu w tym pomaga ![]() OMG! meteoryt!!!!! ![]() Nie, nie spokojnie....To tylko niezdarny Stiven ![]() ![]() W tym czasie Lorena uczy Aurorę mówić . ![]() No i stało się nadszedł poniedziałek czyli pierwszy dzień małoletniego w szkole. Nie wydaje się być zadowolony. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
|
![]()
Rodzina Ćwir z Sunset Valley
Kolejna część opowieści z cyklu Z aparatem wśród Ćwirów... Zaczyna mi się chyba nudzić to wstawianie fotek. Nie mam pomysłu na ciekawą historię. W zasadzie to nic ciekawego się u tych moich ludzi nie dzieje, po prostu sobie żyją... Jedzą, piją, śpią, rozmnażają się. Uwielbiam ich zwierzaki, więc oczywiście jak zwykle wstawiam mnóstwo zdjęć zebr... Rodzi się ogier zebry, Melman... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obwąchiwanie tatusia ![]() ![]() Melman ze swoją mamą, Naną, w boksie. ![]() Mariusz uczy Renatę chodzić. Mała z czasem załapała o co w tym biega ![]() ![]() Rodzina w komplecie... Nana się tarza, a Melman nie wie o co jej chodzi ![]() ![]() Mama i synek. ![]() Bartosz uczy się grać na pianinie. Jako dziecko zdobył aż 3 punkty gry na cymbałkach, więc startuje od 6 punktu gry na pianinie... ![]() Kara uczy córkę mówić. Będzie tego żałować ![]() ![]() Biegający Melman... Zwróćcie uwagę na ogon, jest taki, jak mamy i taty, ale ma nienaturalnie duży ten "pompon", no i wystaje on od razy z zadu. Mogli się bardziej przyłożyć do dziecięcej wersji tego ogonka... ![]() ![]() -Dziecięce odchody są takie obrzydliwe! ![]() Renata bawi się w pirata... ![]() kolejna seria zdjęć Melmana. ![]() ![]() ![]() ![]() BONUS: Jeleń... śledziłam ją raz, zniknęła na terenie ośrodka naukowego w Sunset Valley. Może tam się respawnują. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1408 |
|
![]()
Jak to "nie dam"? Tito i Nana są na GW... Kliknij na "Moje Studio" w mojej sygnaturze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1409 |
|
![]()
Anie_1981 - Melman z Madagaskara
![]()
![]() |
#1410 |
|
![]()
@anie - nie martw sie, zdjecia do ogladania to najlepsze co moze byc, wyglad simow, ich zycie, dzieciaki itp itd
![]() Rodzina Tanimoto Wspolne sniadanie dzieciakow przed szkola ![]() ![]() Mamuska Kaori nie ma co robic wiec rzezbi i rzezbi;p ![]() Nawet zmusila swojego meza Steven'a by jej pozowal xD ale mu cos to sie nie podoba hehe ![]() Tomoya oglada ulubione gwiazdy z Amelia... ![]() A Hinata czyta sobie w pokoju lekture do szkoly ![]() ![]() Kaori zachcialo sie brzdekac na....kontrabasie xd a niech jej bedzie ![]() ![]() Steven awansowal i stal sie pilotem mysliwca ;] do twarzy mu w tym ^^ ![]() Jedno z niewielu zdjec, gdzie jest cala rodzinka ![]() ![]() Powazne rozmowy mesko-meskie ![]() ![]() Kaori udalo sie wkoncu zrobic pyszna zapiekanke owocowa;] ![]() Po przyjsciu ze studniowki <co tam sie dzialo lohohoho ;D > Tomoya nie wytrzymal i pocalowal na dobranoc po kryjomu Amelie ;* milosc kwitnie ![]() Zdjecia z imprezy ![]() ![]() Ale jesli chodzi o zadania domowe i nauke Tomoya mial przekichane xD Amelia go karcila za lenistwo i kazala mu odrabiac lekcje, a nie odpisywac ![]() ![]() Rodzice pojechali wkoncu na zasluzone wakacje we dwoje... ![]() ...a dzieciarnia juz podpalila piecyk i wzniecila pozar xD hahahaha na szczescie Tomoya uratowal sytuacje i zgasil pozar, dziewczyny oczywiscie panikowaly ^^" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|