![]() |
#1491 |
Reputacja: 10
|
![]()
super zdjecia i wasze simy sa cudowne
![]() ![]() Rodzina Tanimoto ciag dalszy Steven wzial sie za eksperymenty ze sprzetem domowym ^^" ![]() Tomoya jak zawsze i wszedzie cwiczy, cwiczy i cwiczy xD "fikasz??.." ![]() A tutaj juz spokojnie pisze listy z podziekowaniami za prezenty slubne. ![]() Ameli za ten czas zaookraglil sie brzuszek ![]() ![]() Hinata dalej nie moze odnalezc Marcusa...nawet w obrazach widac co czuje. ![]() Steven wkoncu poszedl do roboty <mial 2 tyg wolnego na 1 dzien w pracy QQ> ![]() Amelia miala teraz duzo czasu by poprawic swoje umiejetnosci pisania. ![]() Kolejne dni mijaly, a Hinata ani razu sie nie rozchmurzyla... ![]() Wkoncu nadszedl czas urodzin Hinaty, rodzina sie zebrala by poprawic jej humor ![]() ![]() Hinata wkoncu zrozumiala, ze nie moze smucic kochajacych ja osob, cieszyla sie bardzo z urodzin i postanowila juz nigdy wiecej nie chodzic przybita i cieszyc sie zyciem. ![]() I tak zaczela nowa podroz mloda dorosla juz Hinata ![]() ![]() Krotko po wyprowadzcce Hinaty Amelia dostala skurczy i zaczela rodzic. ![]() I tak w szpitalu urodzily sie blizniaki - Catherine... ![]() ![]() ...oraz David ![]() ![]() Stary pokoj Tomoyi <a pozniej Hinaty> przerobili an pokoj dla dzieci. Za to nowy dom Hinaty...okazal sie niewielkim domkiem, dosc zniszczonym przeplywem czasu... ![]() Hinata zagladajac do srodka oniemiala...dom moze i byl w oplakanym stanie, ale mial swoj niepowtarzalny klimat...jakby sam zyl. "Oj trzeba bedzie duzo pracy, by go odnowic...."- pomyslala Hinata. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1492 |
|
![]()
Macie fajne rodziny, nie to co te moje nudy...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
|
![]()
hehe wiem co czujesz, ja co chwile mam te formaty i problemy z instalacja simsow/ kopiowaniu zapisow/dodatkow itp....a jak jeszcze nie dziala cos to znowu odinstalowac i znowu tak w kolko....i tez teraz nie mam weny, ale powoli wracam do simsow i znowu bede sobie pogrywala <swieta, robota = malo czasu na gre;/>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
|
![]()
eyvee-jak patrze na Twoje Simy to chciałabym je mieć wszystkie!!! Ameila ma świetny styl,uwielbiam ją. Hinata stała się baardzo piekna jako młoda dorosła.Mam nadzieje,że Marcus się odnajdzie.
Ciąg dalszy rodziny Broke Steve i Alicja oczywiście zaraz po ceremonii ślubnej wrócili do domu by skonsumować związek. Ah,ich miłość nie ma granic... ![]() ![]() Oczywiście po niedługim czasię Alicji zaczeły dokuczac mdłości. Odrazu wiedziała co to oznacza. Pod jej serduszkiem rozwija sie mała fasolka ![]() ![]() Z racji ciązy dostała urlop w pracy (księgarni) i postanowiła go wykorzystać. Zaczeła od nauki gotowania i zaprzyjażnianiu się z Best'em. ![]() ![]() Dni ciągneły się jak guma do zucia...Alicji zaczeło się nudzić. Coraz częściej odwiedzała biblioteke,SPA i miejscowy basen by się zrelaksowac. ![]() Gdy brzuszek się znacznie zaokraglił Steve postanowił porozmawiać z Fasolką. -Hej szkrabie tu mówi twój tatuś. Nie kop mamusi tak mocno bo się na tatusiu potem wyżywa ![]() ![]() ![]() ![]() I na koniec: moja zebra Lucky (ukłony w strone Anie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
|
![]()
Rodzina Kwiatek z Appaloosa Plains
Kolejna część historii Alicji i Marka Kwiatków... Alicja uczy żako mówić. Arturek jest dosyć pojętny ![]() ![]() Marek szykuje konika do wyjazdu w teren... Konik musi być czysty ![]() ![]() ![]() No i oczywiście nudna seria zdjęć z konikiem ![]() ![]() ![]() Błysk 3.0. Nie wiem czyj to koń. ![]() Alicja przyrządza hamburgery, sama bym zjadła... ![]() Czymże byłby dom Simów, gdyby nie było w nim drobnych zwierzaków... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziecko już niedługo się urodzi... ![]() ![]() Uwaga! Czytasz na własne ryzyko! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
|
![]()
Rodzina Break
Lekarz Fensy zalecił jej wyjazd za granicę. Najlepiej do Egiptu.. Dziewczyna była przemęczona i musiała pooddychać jodem.. ![]() Tam zrozumiała, że życie to nie tylko imprezy i picie alkoholu.. Po powrocie zapragnęła zaadoptować konika.. ![]() Odrzucała telefony od Johnego. ![]() Paparazzi nawet tam za nią pojechali. ![]() ![]() Zastanawiała się jak zerwać z Johnym. ![]() Po powrocie do BP postanowiła umówić się z lekarzem i mu podziękować. Wyjazd wyszedł jej na dobre. Ale natura Fensy nie dała za nic się powstrzymać. ![]() ![]() Gdy John się dowiedział o zdradzie Fensy wpadł w szał. ![]() Ona miała nareszcie spokój. Zerwał z nią. ![]() Fensy w nocy myślała o kupnie konia. ![]() Następnego dnia przeprowadziła się z apartamentowca do domku na przedmieściach. Zdecydowała się na Klacz Lady. ![]() ![]() KONIEC! Co będzie potem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
|
![]()
Rodzina Tanimoto ciag dalszy
Narazie tylko te kilka fotek, bo jestem w trakcie przemiany domku dla Hinaty, a gdy mam juz dosc postanawiam pograc Tomoya/Amelia dla odstresowania sie budowa;] Cathrine staje sie malym dzieciaczkiem;] gra dala jej genetycznie czarne wlosy....ale nie miala po kim je miec, wiec dalam jej genetyke po mamie. ![]() David takze stal sie malym brzdacem <oryginalnie zostawilam go, ma geny po tacie> ![]() Tomoya uczy syna chodzic... ![]() ...kiedy to Amelia probuje nauczyc coreczke mowic. ![]() Czas na zabawe - zabawa klockami blizniat ^^ ![]() Kiedy mlodzi rodzice zajmuja sie dziecmi, Kaori odpoczywa probujac poznac techniki malowania ![]() ![]() A po zabawie czas dalej na nauce, Tomoya i Amelia chca by ich dzieci stali sie geniuszami. ![]() Po ciezkich dniach pracy pora isc spac ![]() ![]() Cathrine za to dostaje buziaka od mamy i idzie grzecznie nyny^^ ![]() Jutro moze dam wiecej zdjec, ale znowu mam caly dzien zajety <praca, miasto,zakupy> a czasu za malo na to wszystko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
|
![]()
@eyvee - zakochałam się w Catherine *.* a czarne włoski miałaby po cioci Hinacie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
|
![]()
@dzieki wielkie ;] lozeczko znalazlam na tsresource, i kurcze....wena mnie opuscila ;/ musze znowu miec checi by grac....denerwujace jest to ze ciagle simy chca schodzic na parter by dac dziecko do lozka/uczyc czegos lub cokolwiek a dzieciaki zostaja na pietrze...a miejsca maja dosyc....dzis przez to juz nie mialam cierpliowsci i wylaczylam simsy;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
|
![]()
U mnie Alicja zabiera coreczke (tak,juz urodzila
![]() |
![]() |
![]() |