![]() |
#1581 |
Reputacja: 10
|
![]()
eyvee - płakałam.. dlaczego?dlaczego? jak to się stało, że wszyscy zginęli? ehh..
milkie_way15 przepraszam, bardzoooo mooocno ![]() ![]() Rodzina Break Fensy czeka na poród. ![]() ![]() Wyginam śmiało ciało ![]() ![]() No i wstajemy do porodu ![]() ![]() Jeszcze się przeciągnę i już mogę rodzić.. ![]() ![]() No czemu nie wychodzisz? haha ![]() ![]() Jeszcze trochę.. ![]() iii. ![]() jeeest! ![]() ![]() Od razu zrobiłam urodzinki.. ![]() Ładniuutki Matt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Amelie no cóż.. czas do szkoły .. ![]() A po szkole trochę zabawy.. Mamusia się zastanawia z kim to Amelie tak zawzięcie walczy.. ![]() ![]() Z Lotte! Jej wymyśloną przyjaciółką. ![]() Lotte pilnuje Amelie nawet w nocy ![]() ![]() Fensy nie zaniedbuje starszej córeczki. Czyta jej na dobranoc "Przygoda Raymunda" ![]() I wszyscy śpią w jednym pokoju ![]() ![]() c.d.n. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1583 |
|
![]()
@tez mi troche szkoda simow, ale wiecie....Kaori i Steven mieli mi umrzec za 2 dni ze starosci...na Tomoye i Amelie nie mialam pomysla totalnie jak nimi grac, Davida nie chcialam robic samotnika muzyka i wyprowadzic go zeby biedak sam gdzies mieszkal, a tak sie zlozylo, ze mialam za duzo simow, gra mi sie ciela przez to i zle sie gralo i w ogole historia Cathi nie trzymala by sie kupy....wiec postanowilam tak to zrobic ;/ obiecuje ze juz nie zrobie masowej masakry xD
A tak w ogole za dobrze sie mialy moje simy, za ladne zycie prowadzili hehe ![]() ![]() Rodzina Tanimoto ciag dalszy W szkole podczas przygotowan do spektaklu - Uczniowie byli podekscytowani sztuka i sprawdzali czy wszystko jest na swoim miejscu. ![]() ![]() Natsu pilnujac czy wszystko idzie dobrze uslyszal niespodziewane pogloski od plotkujacych dziewczat "Slyszalas? Ponoc cala rodzina Cathrine roztrzaskala sie i zginela w wypadku samolotem..." "No nie gadaj?.." "Taa...masakra co nie? Ciekawe jak sobie teraz poradzi skoro opieka i pedagog maja ja na uwiezi, ma przerabane hehe..." "A kto by sie tym przejmowal...stalo sie i juz, moze mysli ze teraz wszyscy beda jej wspolczuc?!"... ![]() Natsu zauwazyl Cathi...widocznie powtarzala sobie kwestie na spektakl... ![]() Po chwili zagadal do niej leniwie, pytajac, ze jesli ma cos zepsuc, bo nie daje rady, niech lepiej da sobie dzis spokoj...Cathi mozolnym glosem przytaknela i powiedziala ze da rade, po czym odeszla. ![]() Natsu cos nie dawalo spokoju... ![]() Po jakims czasie nastal dzien obozu w "Bagiennych lasach" - uczniowie grzali sobie smakolyki przy piecyku i rozmawiali o zyciu szkolnym, kazdy mial czas dla siebie... ![]() ![]() Cathrine nie miala nastroju do zabaw biwakowych. ![]() Pozniej nauczyciel dobral uczniow w parach, by odnalezli w terenie ukryte przedmioty, chodzac zaznaczonymi sciezkami...Jak sie pozniej okazalo Cathi byla w parze....z tym lobuzem szkolnym, ktory mial na imie Kenichi. Natsu tylko obserwowal bacznie te zamieszanie. ![]() Cathi miala co do tej wyprawy zle przeczucia...czemu prawie ON?! ![]() No nic...trzeba wypelnic zadanie dane przez nauczycieli, wiec Cathi szla powoli za Brunetem, majac nadzieje, ze to sie szybko skonczy... ![]() Niestety...brunet chcial sie zemscic za ten incydent przy teatrze i postanowil dac nauczke Natsu...poslugujac sie Cathi! ![]() Kenichi zaczal szarpac Cathi, wykrzykujac, ze teraz zobacza kto jest lepszy, ze da nauczke jej i temu blond-lalusiowi. Cathi probowala sie uwolnic od bandyty krzyczac o pomoc... ![]() Kiedy wkoncu sie uwolnila zaczela ucieka ile sil w nogach,gdyz brunet dalej ja gonil i krzyczal, ze pozaluje ona i ten jej chlopczyna. ![]() Cathi tak uciekajac pod wplywem adrenaliny i strachu....zorientowala sie, ze jest calkiem sama na bagnach zdala od obozowiska i nie wie gdzie jest! ![]() Wybaczccie za te krysztalki...ale za chole*** nie umialam sie ich pozbyc... Czy Kenichi znajdzie Cathi? Co sie stanie pozniej? Tego dowiecie sie w nastepnym odcinku xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1584 |
|
![]()
Marl.89 hahah rzeczywiście ;D a ja też nie wiem czemu ..
![]() eyvee można zrobić spektakl teatralny? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
|
![]()
@shotshe - hehe sama sobie zrobilam teatr od srodka xD dla chcacego nic trudnego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
|
![]()
eyvee zrobił ten teatr na mnie wielkie wrażenie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1589 |
|
![]()
@shotshe, agnet wielkie dzieki
![]() @rosemarie - fajnie, ze ci sie podoba, ale jak na FS moje zdjecia i historie sa zbyt "plytkie" <tak uwazam> a i pisownia moja daje wiele do zyczenia....wiec sobie tak tutaj tylko opowiadam ![]() I czekam na wasze historie i zdjecia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
|
![]()
eyvee ja czekam na twoją historię
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |