![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jestem na serio bardzo zadowolony z wszystkich nowych, oraz tych starych - odwaliliście kawał dobrej roboty! W większości.
Na szczególną pochwałę zasługują motyka - za bardzo ciekawe i poruszające informacje o Wybrzeżach, chrupek - za ciekawe wiadomości z forum i pomysłowe opowiadanie, Gio - absolutnie fenomenalny "reality show" miło się czytało natomiast nie spodobał mi się dział Gingersa, oraz dział MeGusty, po prostu nie przemawiały do mnie. Rosemarie ciekawie przedstawiła seriale o których nawet nie słyszałem i może któryś obejrzę? ![]() Dziękuję również za docenienie mojego avatara, i umieszczenie mnie w rankingu userów na 1 miejscu, czego się w ogóle nie spodziewałem ;o Nieco chaosu było w Trudnych Sprawach ![]() No i oczywiście dziękuję pano Vigero za wspaniały wywiadzik ze mną ![]() gratuluję również Łamaczce Łamigłówek Rosari oraz pozostałym nagrodzonym w rankingach ![]() inne działy również były fajne, lecz nie chce mi się już wymieniać ![]() 1111111111101010200/10 ![]() nowa ekipa wniosła dużo świeżości i jak widać opłaciło się ![]() rozpisałem się ;o
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 22.12.2011 - 21:03 |
![]() |
![]() |
#3 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Dziękuję BARDZO za umieszczenie mnie 2 razy w "Majstersztyk w aranżacji jadalni i aranżacji frontu bryły"
Naprawdę nie spodziewałem się. Dziękuję jeszcze raz, i życzę Wesołych Świąt całej ekipie FTS. Ten numer był wyśmienity. ![]()
#4 |
|
![]()
Oh, maj gaash, czujem szem zaszczyczona !
![]() Chce pozdrowić moich rodziców i babcie, która wpycha we mnie duże ilości jedzenia, i wgl cały świat ! Dziękuje, za to przecudowne wyróżnienie xD Gratuluje wszystkim zwycięzcom, a także nowej ekipie FTS, która ostro spracowała się przy tym wydaniu gazetki. Nawet nie wiecie, jak sie zdziwiłam, że gazetka ma 2 strony ^^ Życzę Super Wesołych Zakręconych Świąt i pozdrawiam :> Merii Kuruismasu ! ♥
![]() Ostatnio edytowane przez Rosari : 23.12.2011 - 11:50 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
to jest najlepsiejszy na świecie numer
![]() ![]() ![]() extreme home makover ![]() ![]() klawa enklawa super xd nowinki techniczne też. :d trudne sprawyyyyyy! oł yeah ![]() oo, horoskop był fajny ![]() m jak mieszkanie - trochę mnie zanudziło, ale fajne porady strefa luzu dobra, może coś wyślę : ) polecane the sims 3 się przyda ;d ogólnie to oceniam na 10000000000000/10 ;D e; @down ooo, to super ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Scheiße : 24.12.2011 - 08:50 |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Gazetka może mnie nie powaliła, ale artykuł o szale przedświątecznych zakupów/współczesnym rozumieniu świąt świetnie zredagowany. Nowi redaktorzy nieźle sobie poradzili.
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
Podoba mi się gazetka, cieszę się z powrotu świata w pigułce. Z prezentami to super pomysł
![]() PS. Dzięki za umieszczenie mnie na 4 miejscu w rankingu avatarów!
![]() |
#9 |
Reputacja: 19
|
![]()
Co do idealnych prezentow.... u mnie zegarek by nie przeszedl. W mojej rodzinie, uwaza sie, ze nie powinno dawac sie zegarka w prezencie, bo to przynosi pecha...
A ogolnie rzecz biorac, wydanie udane i "grube" ![]()
#10 |
|
![]()
Bardzo fajny numer! Gazetka mi się podoba ^^
Mając takiego neta jak ja, umieram ze szczęścia, że udało mi się dzisiaj ją przeczytać i skomentować ![]() Bardzo podobały mi sie wywiady, trudne sprawy ![]() Tak, czy siak, odwaliliście kawał dobrej roboty. Wesołych świąt!
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|