![]() |
#1621 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tylko czekam, aż się Hinata dowie o tragedii..
A z jakiego to anime Eyvee? Skoro są tam takie bisze... to trzeba się zainteresować ![]() A co do uproszczeń - pytałam tak tylko z ciekawości odnośnie tego prawa i dziedziczenia ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1623 |
|
![]()
@ ginsei - dobrze , że pytasz bo też mnie to zainteresowało
![]() @ eyvee - dołączam do Marl - pozy świetne, naprawdę podziwiam cię, że tak to wszystko znajdujesz - ja zazwyczaj mam dość po 5 minutach xd @ stephenowa - mi też ostatnio padł zapis rodzinki i musiałam zrobić nową... ehhh ; / czekam z niecierpliwością na dalsze losy waszych rodzinek a szczególnie Eyvee, Marl i Shotshe i życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1624 |
|
![]()
Eyvee w jej imieniu dziękuję. ; ) Jeju, Twoje dziewczynki są takie śliczne! W ogóle cała Twoja familia jest świetna! Uwielbiam ich. A gdybys przypadkiem na giełdę wstawiała te małe.. daj znać! ; ) i genialne pozy!!
![]()
![]() |
![]() |
#1625 |
|
![]()
@dzieki wszystkim za mile komentarze ^^ no powiem tez jestem zadowolona z tych poz, chociaz nie wszystkie mi zadzialaly...
Dziewczynkom dopasowalam kolory do oczu jakie mialy po urodzeniu, ale jak beda nastolatkami to juz bedzie droga wolna do ubioru i koloru :p....i sie zacznie walka pomiedzy nimi xD ha ha Rodzine Lastavardow sama sobie wymyslam, zas akcje Cathi i Natsu wedlug anime/mangi "History strongest disciple kenichi" <takie..typowo troche dla facetow anime>. Oczywiscie Natsu wymyslilam te Cathi, bo lubie romansidla z ulubionymi bohaterami ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 23.12.2011 - 20:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1626 |
|
![]()
No i ja po wielu tygodniach przerwy od grania znowu zabrałem się za simsy : P Tak na prawdę żadne miasto mi nie pasuje oprócz SV póki co... Nie mam jeszcze zwierzaków więc nie wiem jak AP (z foto itp bardzo mi się podoba), ale Bridgeport jest smutne, Twinbrook ciemne, a w Barnacle Bay ciągle mi się coś z grą robi. Tak więc powracam do SV, ale jako że żadna moja rodzinka z tego miasta się nie zachowała (ostatni raz grałem tu baaardzo dawno temu) to musiałem stworzyć protoplastę nowego rodu
![]() Ascanio Orsini! ![]() Zawsze zakładając nową rodzinkę tworzę najpierw protoplastę płci męskiej ![]() ![]() ![]() ![]()
Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. Ostatnio edytowane przez Levkoni : 23.12.2011 - 21:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1627 |
|
![]()
@eyvee - zgadzam się ze stephenową xd a najlepiej jakby cała rodzinka była ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1628 |
|
![]() Rodzina Prada Ciąg dalszy... ![]() Ascanio Orsini przybył do Sunset Valley, żeby zacząć nowe życie. Jest synem włoszki Antoniny Faracci, słynnej pani gubernator, która stworzyła rodzinną mafię i rządziła twardą ręką wpływając na ważne wydarzenia polityczne będące przychylne jej interesom. Ojciec Orsiniego jest nieznany, natomiast Ascanio miał jeszcze trzech przyrodnich braci, którzy wspólnie z matką budowali potęgę klanu Faracci. Kiedy jego okrutna matka została zamordowana, bracia zaczęli walczyć o przywództwo nad klanem i jego mafią. Jeden z nich zginął w strzelaninie, natomiast walka między pozostałymi dwoma zaczęła ich osłabiać. Wtedy Ascanio, który nigdy nie był zadowolony z machlojek rodziny, włączył się do akcji i zdemaskował w opinii publicznej swych braci, którzy zostali osądzeni i skazani na dożywotnie więzienie, a mafia Faraccich przestała istnieć. Teraz zmienił nazwisko na Orsini, przeniósł się do spokojnego miasteczka i rozpoczął budowę nowego klanu ![]() Tu z wizytą u sąsiadki, Erin Kennedy, gdzie poznał również Xandera Clavella, simowie znani wszystkim ![]() ![]() ![]() Wieczorem udał się na kolację do baru. Nie ma zbyt wielu pieniędzy, nie ma jeszcze pracy i mieszka w małej chatce. Ale gotować też nie umie, więc trzeba się gdzieś pożywiać ![]() ![]() Następnego dnia poszedł do parku, by poznawać okolicznych mieszkańców. Tutejsze tradycje hołdują rodzinie - najsilniej kupą! ![]() ![]() ![]() A tu poznaje innych mieszkańców miasta, Damian Langerak (zmieniłem tej rodzinie nazwisko Nraasem, bo w oryginale to są przodkowie Kasi Langerak, sprzątaczki z dwójki i właśnie tak mają na nazwisko, a nie jakieś Lady podłe ![]() ![]() ![]() Poranne śniadanko prawie nago, a potem bara bara z Molly, z którą Ascanio nawiązał romans ![]() ![]() ![]() Potem wybrał się do biblioteki, aby podszkolić umiejętności, gdyż trwał nabór do wojska, a Ascanio chciał się dostać. Poznał tu Holly Alto, której rodzina również ma włoskie korzenie. ![]() Jednak okazało się, że policja chętnie wspomoże simów, którzy zdecydują się założyć prywatne biuro detektywistyczne. Ascanio miał predyspozycje, jako że napatrzył się na intrygi matki, więc zgłosił chęć zostania detektywem. Po kilku testach określających jego umiejętności został detektywem. Na razie bez własnego biura, gdyż nie stać go, ale policja sfinansowała mu płaszcz ![]() ![]() Ascanio już prawie nie miał na jedzenie, ale nowa fucha zapewniła mu zarobki. Niewielkie na początek, ale przynajmniej mógł sobie pozwolić na jadanie w barze, bez codziennego spożywania płatków na mleku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czasem jednak Ascanio musiał użyć przemocy, by wydobyć informacje. Tak jak w tym przypadku, kiedy to prowadził arcypoważną sprawę zaginięcia płynu do ust samego Malcolma Landgraaba, chłopiec lat osiem. Jego ojciec Ireneusz nie chciał współpracować, więc trzeba było go zmusić: ![]() Po kilku udanych sprawach, Ascanio ponownie zaczął poszukiwania żony. Niezły z niego podrywacz i flirciarz, ale na pierwszym miejscu zawsze stawiał życie rodzinne, dlatego też wierzy, że jego romanse doprowadzą go do tej jedynej ![]() ![]() ![]() Następnego ranka postanowił ponownie odwiedzić sąsiadkę, sporo starszą od siebie Erin Kennedy. Była nim zauroczona, ale nie podobały jej się nachalne zaloty Ascanio, więc wywaliło go za drzwi ![]() ![]() ![]() ![]() Jakiś czas później dostrzegł wśród pikietujących Holly Alto, która była już pełnoletnia. Zagadał do niej, nawiązali romans, ale nie doszło do niczego większego, gdyż Holly szybko zidentyfikowała Ascanio jako "tego babiarza, co to z tą nędzą Molly się puszcza" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A potem to już nawet mała dziewczynka nie chciała mu sprzedać ciasteczek. Tak zalazł za skórę rodzinie Alto ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us
Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. Ostatnio edytowane przez Levkoni : 26.12.2011 - 12:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1629 |
|
![]()
@Absolem - robi się ciekawie : D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1630 |
|
![]()
Absolem - Wydaję mi się, że Ascanio nie znajdzie żony jak będzie sypiał z każdą, którą zobaczy na ulicy
![]() Ja na swoich nie mam pomysłu. Muszę chyba tam troszkę pozmieniać, bo trzema osobami się trudno gra ( ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|