![]() |
#1952 |
Reputacja: 10
|
![]()
Stephenowa - Jak ona sie w końcu nazywa? Cassie czy Cassiel?
![]() Milkie - No, dawaj tutaj tą historię, ja czekam ![]() suomii - Nie chcesz wiedzieć, co ja mam zamiar zrobić Shaiden... Tragedia, muahahaha. Też myślę nad zabiciem tych dwóch, albo kogoś innego. Hahaha, jak chciałam zrobić zdjęcie mojej ukochaaanej parce w TS3, to w tym samym momencie gdy ja kliknęłam klawisz "C", to laptop mi się wyłączył. Ale moi simowie nie są fotogeniczni ![]() ![]() Chyba jak teraz wejdę do gry, to im cos zrobię... Co myślicie o jakimś wypadku samochodowym?? ;p
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 11.01.2012 - 19:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1953 |
|
![]()
Catti Cass i Cassie to skróty od imienia Cassiel. ;p Zdarza mi się używać albo pełnej wersji, albo skrótów. : )
Shotshe hahahha, no widzisz! Jak słodko, że ktoś za nią tęskni, oo. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1954 |
|
![]()
Suomii - mam nadzieję, że moje 'zadbaj' nie zrozumiałaś jako 'pozbądź się w delikatny sposób'
![]() Rosemarie - małą ma fajną fryzurkę - zwłaszcza pod kątem się pięknie prezentuje ![]() ![]() Shotshe - wybacz mi... [prosi] Mogłaś akcję przenieść do ciepłych krajów, a dziewczyna - zamiast śniegiem, mogła piaskiem dostać, albo liśćmi z drzew ![]() ![]() Shotshe da nam swoje lody, Shotshe da nam swoje lody! ![]() ![]() ![]() Marl - ależ komplikuj, komplikuj ![]() ![]() Milkie i Stephenowa - wywiązywać się z obietnic ![]() Catti, a ty już wrzuć coś, bo już od kilku stron się zastanawiasz, co zrobisz z akcją ![]() Tak na marginesie mam 2 pytania: 1. Jak wy robicie te strasznie błyszczące włosy? One są już takie ściągnięte, czy jakiś mod sprawia, że inaczej kolory na włosach się układają? Bo jak przeglądałam fryzury, to część z nich była w trzech wersjach - dwie właśnie takie błyszczące, a trzecia od EA, jakby bardziej 'płaska' i stonowana, a nie wiem, czy je się osobno pobiera, żeby mieć takie, jakie się chce, czy jak? 2. Jak wy robicie zdjęcia wewnątrz pojazdów? Mi się nie udaje wejść nawet po wciśnięciu Taba... [ewentualnie skierujcie mnie do działu, w którym te pytania mogę zadać... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1955 |
|
![]()
@ginsei :
1. mi się takie ściągnięte już robią o ile o to ci chodzi. tzn. nie mają tych maxisowskich kolorów tylko takie inne no xd 2. do autobusu mi się ledwo udało wejść xd efekty w kolejnej części. ale przyłączam się do pytania! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1956 |
Guest
|
![]()
Poprzednie losy mojej rodzinki możecie przeczytać Tu!
Rodzina White Dni mijały. Mike (od teraz nie będę go nazywał Michael ![]() ![]() Niestety (a może stety) Mike nie pomyślał, aby odzielić Strydera od Annie. Skutkowało to oczywiście ciążą klaczy ![]() Jak każda ciężarna musiała dużo jeść. Szczególnie upodobała sobie plony z pobliskiego ogródka : ) ![]() Mike spotykał się Z Alouette regularnie. Za każdym razem próbował się do niej zbliżyć jednak to mu nie wychodziło ![]() ![]() Któregoś dnia Mike nie wytrzymał. Zaprosił Alouette do siebie. Pierwsze co zrobił, to uklęknął i oświadczył się. ![]() Dziewczyna była zaskoczona, ale szczęśliwa, oczywiście oświadczyny przyjęła. ![]() Wiadomo już jak skończył się ich dzień ![]() ![]() W dniu oświadczyn na ranczu pojawił się kolejny mieszkaniec. Tak, tak Anie urodziła zdrowego źrebaczka ![]() Rodzina koników w komplecie. ![]() Alouette, wprowadziła się wo Mike'a. Przez pierwsze dni w nowym domu zaprzyjaźniała się ze zwierzakami i uczyła sie jazdy konnej. ![]() Na koniec dam jeszcze parę zdjęć koników. ![]() ![]() ![]() Następna część będzie ciekawsza, nie martwcie się ; ) |
![]() |
![]() |
#1957 |
|
![]()
@ Ginsei- Felixa przerobiłam z Sima ze skrzyni. Co do fryzur,to ja stosuje jasne o ton pasemka i dlatego fryzura "błyszczy",ale nie na wszystkich fryzurach tak ładnie wygląda.
![]() Poprzedni odcinek -> http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1948 Kochankowie wrócili do Bridgeport i zamieszkali w domu rodziców Joel'a,ale z czasem przeniesli się do mieszkania Kati,która postanowiła przeprowadzić się do swojego nowego faceta. Kilka dni po przeprowadzce wybrali się na piknik na plaże. ![]() Joel postanowił oświadczyć się Juliet by mieć ją już na wyłączność. Potem długo przytulali się na gorącym piasku ![]() ![]() ![]() ![]() Juliet postanowiła zrezygnować z kariery aktorki.Mimo,że wszyscy ją chwalili i doceniali czułą,że nie da sobie rady ze sławą. Zatrudniła się więc w salonie spa. Z czasem stan Juliet się pogorszył. Cały czas biegała do ubikacji wymiotowac. ![]() Jej przyjaciółka Molly miała na to jedno wytłumaczenie: <Jesteś w ciąży>. Juliet się ucieszyła,od dawna chciałą mieć dzidziusia,ale nie wiedziałą jak na tą wiadomość zareaguje Joel.Przecież nawet nie są po slubie. Postanowił jednak upewnic się i poszła do lekarza. ![]() <Zgadza się,jest pani w ciąży.> powiedział jej łysiejący koleś w kitlu. Dziewczyna wracałą cała w skowronkach. Oczywiście powiedziałą Joelowi,że zostanie tatusiem.Też się ucieszył ![]() ![]() Z czasem młodzi dowiedzieli się,że ich radość jest podwójna gdyż w brzuchu Juliet rozwijały się bliżniaki. Joel mimo,że sam wracał zmęczony z pracy starał się pomóc odprężyć ukochanej.Uwielbiał też pogaduszki z brzuszkiem ![]() ![]() ![]() ![]() Wreszcie nadszedł dzień porodu. Niestety Joel był wtedy w pracy i Juliet z pomocą Molly musiałą dotrzec do szpitala. ![]() Po 13h mordengi na świat przyszły dwa maluchy. Chłopiec i dziewczynka. Gdy Juliet spojrzałą na synka uśmiechneła się do siebie. Był małą kopią Joela,ale gdy spojrzałą na córkę to....się przeraziła. Dziewczynka to wykapany FELIX! <Jak to mozliwe?> pytałą lekarza. <Gdy kobieta w kórtkim odstępie czasu współżyje z dwoma różnymi partnerami,czasami dochodzi do podwójnego zapłodnienia>*. Juliet była przerożona,jak na to wszystko zareaguje Joel,który po pracy przyjechał odebtać narzeczoną. ![]() Gdy pielęgniarka przyniosła dzieci,Joel odrazu spojrzał na dziewczynke i stwierdził -Zaszła jakaś pomyłka,to nie moje dziecko. -Może i nie pana,ale napewno tej pani- odparła połozna. ![]() ![]() Juliet wyjaśniła ukochanemu to co powiedział jej ginekolog. Prawdopodonie po tamtej nocy z Felixem zaszła w ciąże,a potem ta noc z Joel'em u niej w domu...Chłopak mimo,że był zdumiony i troche zły nie gniewał się na ukochaną.Takie rzeczy się ponoć zadażają. Złoscił się bardziej na gwiazdora,bo trzeba pewnie będzie mu powiedzieć o dziecku,wieć zapewne zechce je odwiedzac... Joel nie mylił się. Gdy bliżniaki podrosły,Juliet powiadomiła Felixa,że ma z nią córkę. Aktor bardzo sie ucieszył.Może i nie zdobył Juliet,ale ma coś co ich będzie łaczyć.Oczywiście stał się częstym gościem u nich w domu (ku niezadowoleniu Joela) i rozpieszczał swoją córeczke. ![]() ![]() Juliet też bardzo kochałą dziewczynkę,chociaż nie odziedziczyłą po mamusi nic z wyglądu. ![]() Joel natomiast bardzo był przywiązany do swojego synka. ![]() Fatima & Julian ![]() ![]() Przy dwójce dzieci jest niezła charówka,więc gdy pewnego wieczoru Joel'owi wreszcie udało się ułozyć dzieciaki do snu Juliet postanowiła mu zrobić niespodzianke i zaprezentowała mu się w nowej bieliznie ![]() ![]() Cchiałą sprawdzić czy mimo ciężkiej pracy i obowiązkom domowym Joel będzie dał rade wykazać się jako kochanek. I chyba dał rade sądząc po minie dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W weekendy cała rodzinka wybierałą się na spacer do parku. Dzieciaczki uwielbiały przejazdzki na elektrycznych bujawkach. ![]() ![]() ![]() ![]() Rodzice widocznie tez lubili się pobujać ![]() ![]() A tu maluchy już w wieku szkolnym. Cudowna z nich rodzinka ![]() ![]() *- tak,takie przypadki się zdażają,że jedno z bliżniąt może byc jedego mężczyzny,a drugie -innego. Wyczytałam to w encyklopedi ciąży i macieżyństwa i sprawdziłam w internecie. Wiem,że w Simsach to nie możliwe,ale dla celów historyjki można troche poudawac ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez M3Lcik : 12.01.2012 - 14:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1958 |
|
![]()
Miałam cichą nadzieję, że się dzieci okażą Felixa, a tu jaka zaskoczka!
![]() ![]() Ale pomysł - super! Skąd tak w ogóle pobierasz fryzury swoich simów? (głównie mi o Felixa chodzi, ale pozostałe - im dłużej na nie patrzę, tym bardziej mi się podobają ![]() Einarr - trochę to dziwne, że próbował się zbliżyć, nie udawało mu się, ale dziewczyna oświadczyny przyjęła... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1959 |
|
![]()
@ Ginsei-fryzurki mam z MTS,a co do ciazy Juliet...czary mary
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1960 |
|
![]()
Marl ooo i jest dobrze nie wiem czemu ale miałam cichą nadzieję (słyszałam o takich przypadkach) że tak będzie
![]() ![]() ginsei hahahaha lody ![]() ![]() ![]() ![]() PS.Mam już ferie nananan ! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|