| 

| 
		#1 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Dzisiaj chcę przedstawić nowy projekt. Dom wybudowany jakiś czas temu, ale ostatnie meble dostawiane były wczoraj. W domu mieszkała na początku tylko Maya, jednak szybko wprowadził się do niej Akira z nastoletnią córką - moją forumową imienniczką - Aoi. Oto cała trójka przed domem: 

![]() Maya to elegancka kobieta, lubi się modnie ubierać. Akira to jej przeciwieństwo, nie interesuje się aktualną modą, ale - jak sam przyznaje - jest z tych, co dbają o swój wygląd. Nie jest jednak typem grzecznego i posłusznego mężczyzny, lubi dominować i bronić swojego zdania. Aoi to mała kopia Akiry. Słodka buntowniczka, często eksperymentuje z wyglądem. Mimo wszystko jest dziewczęca i ma w sobie sporo z dziecka. To pozwala jej rozwijać duszę artystki: to właśnie ona zaprojektowała większość aktualnie wyglądających pomieszczeń. Uwielbia też grać na keyboardzie i swoim ulubionym basie. Koniec opowieści o rodzinie, oto zdjęcia domu: Bryła, ogród i rzuty (w ciągu dnia) ![]() (późnym popołudniem) ![]() (późnym wieczorem) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akira i Maya uwielbiają przesiadywać przy basenie wieczorami. Rozmawiają na różne tematy, od polityki po wspomnienia ze szkoły. ![]() Pan domu jest zawsze zauroczony urodą swojej kobiety... ![]() ...chociaż nie zawsze potrafi ją zrozumieć. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wejście do domu ![]() ![]() Salon na parterze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia dorosłych (jest dużo skromniejsza, ponieważ zaprojektowała ją Maya. Nie lubi przepychu) ![]() ![]() ![]() "Kącik zadumy" ![]() Kącik tatusia ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pralnia ![]() ![]() Salon na piętrze (z niego korzysta głównie Aoi) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia nastolatki + garderoba (Aoi jest zadowolona ze swojego pokoju, wszystko co się w nim znajduje jest jej pomysłem) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() Akira wraz z Mayą i Aoi dziękują za uwagę  
		 | 
| 
		 | 

|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

| 

Cudowny projekt. Jasno, przestronnie... Podobają mi się kolory we wnętrzach i to, że w każdym pomieszczeniu jest tyle najróżniejszych akcesoriów. Przez to widać, że dom tętni życiem  

Właśnie w takich momentach przeklinam swojego kompa za to, że nie mogę grać w dwójkę  
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#3 | 
| 

Guest 

| 

Projekt jest naprawdę świetny!  Otoczenie wokół domu bardzo ładne i klimatyczne. Wnętrza również przypadły mi do gustu. Mają taki 'dwójkowy' klimat 

. Szczególnie podoba mi się sypialnia nastolatki i łazienka :3. Nie podobają mi się sofy z salonu na piętrze, ale to tylko mały detal. Projekt jak najbardziej udany. 10/10.  | 
| 

| 
		#4 | 
| 

Archeolog Renesansu 

Reputacja: 51 

| 

Bryła jest moim zdaniem trochę źle przedstawiona, dopóki nie zobaczyłam  rzutów nie wiedziałam nawet jak wygląda xD 

Za to środek...  3333 Genialny   Kuchnia trochę zbyt zimna a jak dla mnie, ale to już kwestia gustu ![]() Genialne łóżko w sypialni nastolatki, można wiedzieć skąd? :3 Daję 9/10, za tą bryłę  

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#5 | 
| 

| 

Muszę przyznać, że z zewnątrz dom dużo bardziej mi się podona. 

Z wnętrzy kuchnia i łazienka całkiem, całkiem... nie podoba mi się sypialnia rodziców i pokój córki. Wszędzie tak biało!  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#6 | 
| 

| 

Bardzo ładny kuchnia jest super 10/10  

i... ładnie dobrane kolory
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#7 | 
| 

Reputacja: 12 

| 

Moje pierwsze wrażenie " 

"Dom świetny, ale nie buduj tyle bo aniołek będzie miała konkurencje ![]() ![]() ![]() Niepodoba mi się ten wywinięty daszek nad basenem ![]() Ale ogółem SUPER 9,5/10  

![]()  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#8 | 
| 

| 

A mnie się osobiście nie podoba to, że postawiłaś wyższą szafkę tuż przed łóżkiem w sypialni dorosłych (mam ten komplet mebli), wygląda to nieładnie. 

Natomiast z rzeczy które mnie urzekły, to sposób w jaki zrobiłaś taras, umieszczając pod nim basen, wygląda to super ![]() No i te wiązane zasłony w pralni   są boskie! byłabym dozgonnie wdzięczna, gdybyś powiedziała mi skąd je masz ![]() Ogólnie mówiąc, to cały domek wygląda świetnie, bardzo dobra robota! 

Mój profil na WATTPAD 
			 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#9 | 
| 

| 

Dzięki za komentarze  

![]() Co do dodatków, to podam linki po południu. Póki co nie mam czasu, żeby włączyć cała grę xd  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#10 | 
| 

| 

Wybaczcie, że post pod postem. Chciałam, żeby pytający zauważyli odpowiedzi dotyczące obiecanych dodatków  

![]() Meryam, łóżka nastolatki mam stąd rudzielec, no niestety nie mam pojęcia, gdzie można ściągnąć te zasłony. Ja je pobrałam razem z jednym z projektów Janity, a w grze nie mam żadnych wskazówek co do tego, gdzie można ich szukać  | 
| 
		 | 

![]()  | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|